tv beelden van de clinic 

                             uit Groot Charlois: Mario Been geeft voetbalclinic bij TOGR


9 november - uit Groot Charlois:
ROTTERDAM- Wat is er leuker dan een middagje trainen onder leiding van een trainer uit het betaald voetbal? Hoofdtrainer van Excelsior en oud-Feyenoorder Mario Been gaf woensdag 2 november een voetbalclinic voor de F- en E-jeugd van voetbalvereniging TOGR. Natuurlijk mochten zij een vriendje dat ook graag wil voetballen meenemen.
"Hoewel het weer echt niet meewerkte, hebben veel jonge voetballers toch een wereldmiddag gehad. De clinic van Mario Been bestond uit drie onderdelen:trainen op techniek, afwerken op de goal en er werden partijtjes gespeeld". vertelt Schaap van TOGR. 
Ook hoofdtrainer van de voetbalvereniging Theo Boon, zijn assistent Milko Pieren, doelman Mark Smeding en middenvelder Winston Faerber waren aanwezig.
Natuurlijk was er na de clinic gelegenheid voor de aankomende voetbalvedettes om met hun idool op de foto te gaan. Geen van hen ging met lege handen naar huis. "Alle deelnemers hebben een oorkonde meegekregen met een handtekening van Mario Been. Iedereen was erg enthousiast en we gaan dit zeker vaker doen", oppert Schaap. Geen paniek voor iedereen die de clinic heeft gemist. Waarschijnlijk wordt over enkele maanden een nieuwe clinic gehouden.