GASTENBOEK nr 7 -1

van juni 2006 tot  maart 2007

    

 webmaster

28 02 2007

  Hoi Mustafa Kalcik,
Je sprak mij aan op de training en zei dat je je foto niet op de site kon vinden.
Je moet naar pagina junioren gaan, dan profiel junioren aanklikken. Naar beneden scrollen, dan kom je je foto tegen. Hij staat er echt op. De webmaster

 

  

 Kantinebezoeker

28 02 2007

 

  We hebben de beste gehaktbal in de keuken, we noemen hem Jasper

 

    

 arne

28 02 2007

 

  Heeft uw kantine de beste bal gehakt? Welke club heeft de beste douches? Hoe is de staat van het veld? Vanaf nu kunt u deze vragen beantwoorden op voetbalkantines.nl. Hier kan iedereen zijn/haar mening geven over alle voetbalkantines in Nederland en alle andere denkbare informatie vinden over elke voetbalvereniging in Nederland. Ga naar de site en schrijf een recensie over de kantine/club van uw keuze!

 

   

 anoniem

27 02 2007

 

  togr a1 alvast gefeliciteerd met jullie kampioenschap smitshoek heeft thuis tegen ommoord gevochten en zullen denken ze uit de competitie genomen worden. jammer dat er geen leuke competitie mag zijn en dat het kampioenschap niet leuk kan afgesloten worden met een onderling duel

 

 

 Jurgen (P)

25 02 2007

 

  Mmet een grote glimlach op mijn gezicht lees ik over de winst op Heerjansdam.
Klasse!! Werken en volhouden dan, krijg je resultaten waar je blij van wordt.
Succes volgende week tegen Lisse. Ik houd het in de gaten!

 

   

 Bart

24 02 2007

 

  Zie mijn bericht van 10.02.07......
Proficiat!!!
3 speelronden verder kun je zomaar middenmoter zijn!
Vorig seizoen lukte het ook.
Met dezelfde inzet en vechtlust moeten er in de resterende wedstrijden toch voldoende punten te vergaren zijn om tenminste drie ploegen voorbij te streven?

 

   

  els en fok (+spelers d1)

17 02 2007

 

  het waren weer als van ouds geweldige foto's van d1 tegen sparta
erg leuk dat jullie er waren
bedankt namens het hele eftal

 

 

 supporter

17 02 2007

 

  jongens zet hem op volgende week tegen heerjansdam jullie kunnen het:

 

   

 Leiders/ trainers D1

15 02 2007

 

  Voor de mensen die graag naar het 1ste willen komen kijken, een vraag: Als jullie toch naar het eerste toe gaan kunnen jullie misschien wel iets eerder komen om onze D jeugd aan te moedigen. Deze jongens spelen namelijk de voor wedstrijd. Het lijkt ons en de jongens leuk als er veel mensen zijn.

Tot zaterdag 12 uur

 

    

 Ad van der Poort

14 02 2007

 

  Van de website van Katwijk:

De KNVB heeft de v.v. Katwijk verantwoordelijk gesteld voor het staken van de wedstrijd  

Van de website van Katwijk:
De KNVB heeft de v.v. Katwijk verantwoordelijk gesteld voor het staken van de wedstrijd Katwijk – TOGR.

Dit heeft de KNVB doen besluiten om v.v. Katwijk de volgende straffen op te leggen:

Een thuiswedstrijd zonder publiek.
Boete van 1500 euro.
Het in mindering brengen van 1 winstpunt.
De wedstrijd Katwijk – TOGR wordt verder niet meer uitgespeeld. De eindstand is derhalve vastgesteld op 0-1.
De KNVB acht de v.v. Katwijk verantwoordelijk voor rascistisch gedrag van een deel van haar supporters, supporters die het veld betraden, belediging van de scheidsrechter en het belagen van de scheidsrechter door spelers.

Inmiddels zijn bij het bestuur drie personen bekend, die medeverantwoordelijk zijn voor het bovenstaande. Tegen hen worden gepaste maatregelen genomen. Tevens overweegt het bestuur van v.v. Katwijk om in beroep te gaan tegen de straf van de KNVB jd Katwijk – TOGR

 

 

    

 Letty

14 02 2007

 

  Nou het enige dat ik doe is het lege tasje dragen en dat ook niet eens altijd!

 

   

 Esther Peeters/de Heer

14 02 2007

 

  Dank je wel Letty, maar ik ben niet anders van jullie gewend

 

    

 Letty

13 02 2007

 

  Esther onderaan het verslag staat een link naar nog meer foto's. 'k Kan me voorstellen dat je die ook leuk vindt!

 

   

 esther peeters/de heer

13 02 2007

 

  onder het genot van koffie

 

   

 Harry

13 02 2007

 

  Ik verheug me op de uitleg.

 

   

 esther peeters/de heer

13 02 2007

 

  Beste meneer Schaap, ik leg u dat aanstaande zaterdag wel uit

 

   

 Harry

13 02 2007

 

  Inderdaad een mooie foto onder het verslag, maar wie is eigenlijk die nummer vier van TOGR, Esther???

 

    

 Bertus Goudriaan

12 02 2007

 

  Beste Ad en de rest van de TOG.R mensen.

Natuurlijk is het nooit mijn bedoeling om mensen te kwetsen of wat dan ook. Ik ben nou eenmaal iemand die heel graag alles bij het oude laat, en niet zonodig meegaat in de vaart der volkeren. Dat alles veranderd is natuurlijk logisch, maar hele drastische veranderingen zijn voor mij in ieder geval niet logisch. Ik zelf kan heel erg genieten van de foto's hier geplaatst van vroeger, en heerlijk terug mijmeren hoe leuk het toen allemaal bij TOG.R was. Dat het nu voor een heleboel mensen ook leuk is bij TOG.R begrijp ik en gun ik hun ook. Maar dat mijn gevoel over TOG.R me terugbrengt naar vroeger en ik toen dus een ander TOG.R heb ervaren als het nu is, dat kan ik ook niet helpen. Neemt niet weg, dat ik het heel leuk vond om weer de nodige mensen terug tezien, waaronder jij Ad. Maar geloof me, ik bezoek regelmatig de side van TOG.R en natuurlijk het gastenboek, en vind het dan zo'n opgeklopt gedoe over dat eerste en de hoofdklasse. Natuurlijk ga je als sporter voor het hoogste, althans je probeert er voor te gaan. Helaas weet ik echter maar al te goed hoe ook het amateurvoetbal tegenwoordig in elkaar zit (financieel). En tja....dan ga ik dus denken, en na mijn bezoek bij TOG.R de sfeer te hebben ervaren, zou dat het allemaal wel waard zijn. Het zo drastische verschil met vroeger, maar wie weet en hopelijk sla ik de plank volkomen mis en is TOG.R nog steeds wat het toen was, met hier en daar toch een klein veranderingetje.

Sportieve Groet. Bertus Goudriaan

 

   

 Esther Peeters/de Heer

12 02 2007

 

  Wat een prachtige foto staat er onder het stukje van afgelopen zaterdag.
Helaas hadden we weer pech.

 

    

 Ad van der Poort

12 02 2007

 

  Beste Bertus

Je doet een heleboel mensen tekort met de opmerkingen die je maakt.
Er lopen bij TOG gelukkig nog heel veel mensen die uit clubliefde ervoor zorgen dat we nog steeds bestaan.
Je vergelijkt TOG van nu met het TOG van vroeger, maar als je nu terugkomt in de straat waar je vroeger woonde, is het ook niet meer hetzelfde. Ook de school, waar je vroeger op zat is anders.
Gelukkig zijn er veel mensen die in die tijd bij TOG zaten wel blijven komen en zich inzetten voor hun club.
Helaas zijn er teveel leden van vroeger weggegaan en hebben zich niet meer op hun club laten zien.
Dat spelen in de hoofdklasse een ander soort beleving en mentaliteit vraagt mag duidelijk zijn, maar gaat niet per definitie ten koste van clubgevoel en gezelligheid.
In de tijd dat we derde- of vierdeklasser waren, hadden we ook leden met een meer of minder clubgevoel.
Ook toen vonden we het niet leuk als we op degradatie stonden en waren we allemaal blij bij kampioenschappen of promoties.
Als iedereen destijds datzelfde clubgevoel zou hebben gehad, dan waren ze allemaal nog steeds lid geweest, met Bertus Goudriaan erbij.

Bertus, probeer niet te oordelen naar aanleiding van één bezoekje aan de Dijk. Er lopen hier nog mensen met een groen-wit hart rond.

 

    

 Bertus Goudriaan

11 02 2007

 

  Tijdje geleden eens bij het eerste van TOG.R wezen kijken, ze speelden tegen Doto. Tja....ik moet eerlijk zeggen, toen TOG.R nog gewoon de club was die het was toen ik er nog speelde, dus een vierde of derde klasser, was er bij mij toch meer een gevoel van dit is TOG.R Eigenlijk wil ik alleen maar kwijt, dat ik vind dat TOG.R, gewoon zijn identiteit had moeten houden en er niet zo verkrampt naar moet streven om op het hoogste zaterdag niveau te voetballen. Het gewone en eigen gevoel, is wat mij betreft ook behoorlijk verloren gegaan, en vond ik het aan de dijk, toen (vele jaren geleden) veel en veel gezelliger, als nu. Het mag dan wel hoofdklasse voetbal zijn, maar het verkrampte gedoe omdat te blijven of steeds weer te horen, hoort volgens mij helemaal niet bij TOG.R. Het was een club vroeger die de mensen in hun hart hadden, het is nu een club bij een heleboel die het in hun portomonee hebben. Sorry, maar ik zie liever de foto's van toen, als het TOG.R van nu.

Bertus Goudriaan

 

    

 supporter tog

10 02 2007

 

  Als van Mastrigt goed heb opgelet heeft hij bij Smitshoek - HVO aan de zijde van de vlaardingers toch knappe voetballers gezien die qua niveau zeker niet misstaan in de hoofdklasse dat heeft Smitshoek ook gemerkt wat een strijd bij die jongens blijkt ook wel zelfs Capelle (hfd kl) kon afgelopen week niet van ze winnen. Ik zou zeggen wakker worden.

 

   

 bart

10 02 2007

 

  Zaterdag tegen Heerjansdam zijn er gewoon weer drie punten te verdienen! Lukt dat, dan is het gaatje nog maar 5 punten (mits de wedstrijd tegen Katwijk ook een driepunter blijft/wordt).

 

   

 Fan van alle teams

10 02 2007

 

  Alle teams hebben alles gegeven wat ze in zich hadden en helaas niet altijd met de gewenste resultaten. Gestreden werd er tot en met de laatste minuut. Geluk zit vaak in een klein hoekje en jammer genoeg vandaag soms het ongeluk. Gelukkig zijn er ook teams die wel gewonnen hebben.

 

   

 1. Fan

09 02 2007

 

  Met zn allen de schouders eronder en de resterende 11 wedstrijden vol de strijd aangaan met elke tegenstander.

Misschien moet eens gekeken worden waarom sommige spelers niet alles geven, is het de eigen mentaliteit of speelt er meer????....en wat kan hieraan gedaan worden

Ik zou zeggen, we hebben niks meer te verliezen, dus lekker vol op de aanval gaan spelen....met 1 spits is naar mijn mening TOG onwaardig....door aan te vallen kunnen we nog genoeg punten pakken....dan maar een goaltje tegen, zolang wij er maar meer maken

Het ziet er weliswaar minder uit nu, maar ik zie nog voldoende licht aan het einde van de tunnel...ik hoop nog velen met mij

 

   

 Bezorgde fan

08 02 2007

 

  kijk verder rond.. rick je heb gelijk jongen..!!

 

    

 Thomas

08 02 2007

 

  Misschien heb je wel gelijk Bart. Maar...als we het bijv hebben over collectief laten we dat niet alleen van de selectie eisen maar ook aan onszelf opleggen. Laten we elkaar en onszelf eens bewijzen met daden dat we 1 groen-witte vereniging zijn. Samen zijn we sterker weet je wel! En zaterdag - als de weergoden het ons toestaan - gaan we gewoon een mooie voetbalwedstrijd zien. Ik weet het zeker. Ik zal de pupil van de week influisteren dat het niet de bedoeling is dat hij in het doel van Ruben scoort! Tjonge...als ik alles zo aanhoor wordt het vreselijk druk zaterdag.

 

   

 Rick

07 02 2007

 

  Als reactie op de bezorgde TOG fan.

Hij schreef dit: en laat niet zomaar iedereen lopen..!! en hou de jongens die het groen-witte hart hebben..!!

Als reactie daarop geef ik: Het is inderdaad erg jammer dat van het jeugdteam dat Wim Viskil heeft begeleid (van de F-jes tot zelf nog een paar jongens in de senioren) nu helemaal niemand meer over is.
Dit team had grotendeels gewoon bij elkaar moeten blijven en dan hadden er mooie dingen kunnen gebeuren. Helaas ging dat feest niet door en daar zijn al genoeg woorden aan vuilgemaakt.

Persoonlijk ben ik in ieder geval blij dat een aantal jongens uit dit team nu lekker met elkaar voetbalt als zaalteam!

 

   

 Bart

05 02 2007

 

  We moeten niet teveel in het verleden leven, maar misschien kan de selectie inspiratie (ipv een minderwaardigheidscomplex) opdoen door verplicht het archief van onze website te lezen, m.n het krantenartikel uit 1951: 'TOGR: 10 doelpunten per wedstrijd'

 

   

 Bart

05 02 2007

 

  Nou een positieve noot vanuit het Hoge Noorden dan maar, is er tenminste nog één die z'n hoofd koel houdt.....

Met nog 11 wedstrijden te gaan zijn nog 33 punten mogelijk te behalen.
Wie dat niet onderschrijft (rekenfouten buiten beschouwing gelaten) is niet positief.

Vorig seizoen kwam TOGR vanuit het verre achterveld opstomen om uiteindelijk het seizoen op de laatste wedstrijddag te besluiten met een heus kampioenschap.
De huidige 9 punten + 33 nog mogelijke te behalen punten (samen 42 pnt.) geven zekerheid tot behoud van een plekkie in de H-klasse. Een Kampioenschap wordt het niet meer, dus die spanning valt weg. Blijft over de spanning van hoeveel van de resterende mogelijke 33 punten "we" binnen kunnen halen. Voor de gemoedsrust ware het beter om inderdaad te beginnen vanaf de wedstrijd tegen Excelsior M. een driepunter te pakken. Achtervolgen wordt gemakkelijker naarmate je dichter op je voorganger komt te zitten. Kies dus eerst je voorganger uit om je pijlen op te richten en zsm een middenmoter om snelheid te houden (en dus de punten te pakken).
Op de eerste wedstrijddag begon iedereen met 0 punten.... TOG heeft er nu 9.
Positieve houding: Verdrievoudig dat aantal, maar verviervoudigen mag ook!

Advies: Alle volgende wedstrijden 1 doelpunt meer maken dan je tegenstander is genoeg......

 

    

 TOG Fan

05 02 2007

 

  Huh, NIET AAN DE TRAINER, met 1 spits spelen terwijl je vol op de aanval moet gaan tegen zo'n team!

 

   

 Bezorgde-fan

04 02 2007

 

  Het ligt niet aan de trainer.. die wordt er altijd op aan gekeken..!! Kijk eens naar de spelers.. ?? spelen die wel met hun hart..?? of is het: krijg me geld tog wel..?? vraag jezelf dat eens af..!! En kijk verder.. want volgends mij is het 2de ook weer op de weg terug..!! Loopt daar misschien niets verdwaald iets goed tussen..!! misschien zijn dat wel de jongens voor de toekomst.. die wel spelen met hun hart.. en die niet gaan zeuren om geld..!! en laat niet zomaar iedereen lopen..!! en hou de jongens die het groen-witte hart hebben..!! Doe ermee wat je ermee wilt doen..!! maar het is misschien maar een tip..!!

 

   

 Harry

04 02 2007

 

  Mensen steun juist het cluppie als het moeilijk gaat.

 

   

 Andere TOG fan

04 02 2007

 

  Wellicht als de spelers gisteren dezelfde instelling hadden gehad als die van de thuisclub hadden ze niet met 4-0 verloren

 

   

 trouwe supporter van d1

04 02 2007

 

  we zijn trots op jullie jullie hebben erg goed je best gedaan helaas verloren maar zo is het spel winnen en verliezen alleen hoe je verlies is hier van deze wedstrijd erg vervelend verlopen er werd erg onsportief gespeeld van de tegenparty spartaan 20 want bij ons word er niet gevloekt of met ziektes gegooid en de trainers van spartaan 20 en supporters konden zich niet inhouden wat erg vervelend was voor onze jongens zoals in het veld als langs de lijn.
erg goed dat jullie WEL weten hoe het hoort ga zo door D1 want jullie komen erg ver in de competitie

 

    

 wim

04 02 2007

 

  Beste supporter ,

Waarom werd deze stelling vorig jaar in deze maand niet gedropt?
maar ieder zijn/haar mening maar beetje flauw als het niet gaat dit te schrijven.

 

    

 TOG Fan

04 02 2007

 

  Stelling: Theo de Boon moet aanblijven als trainer van TOG 1?

 

    

 webm TOGR

31 01 2007

  De KNVB heeft meegedeeld dat de wedstrijd Lombardijen 5 - TOGR 5 voor zaterdag 3 februari uitgesteld is.

 

   

 Fsr

31 01 2007

 

  Sparta is de club van rotterdam.!

 

    

 Thomas de Wreede

30 01 2007

 

  Jeugdbulletin is een eigen website begonnen www.jeugdbulletin.nl De website beoogt geen vervanging te zijn van de emaileditie. Op de site de actuele, dagelijks veranderderende informatie: de emaileditie blijft de verslagen en evt achtergrondverhalen leveren zo hebben webmaster en redacteur afgesproken. Meer weten mail info@jeugdbulletin. Opgeven emaileditie mail redactie@jeugdbulletin.nl
Jeugdbulletin werkt samen met TOGR, CVVO en CVV-Mercurius

 

    

 togr

29 01 2007

 

  Bij TOGR is nog niet bekend of deze wedstrijd uitgesteld is.
Zodra wij bericht ontvangen van de KNVB melden wij u meer.

 

    

 Dasjamin

29 01 2007

  Mensen waarom gaat de wedstrijd Lombardijen 5 - TOGR 5 aanstaande zaterdag 03-01-07 niet door...????????

 

   

 fan

28 01 2007

 

  tog is en tog blijft ..!! alles blijft togr.. niemand is als togr !!

 

   

 bart

24 01 2007

 

  Thomas, die nieuwe clubnaam wordt gewoon RCVV TOG Mercurius
In de ranglijst afgekort tot RCTM
Daar zit alles gewoon in.
Over het clubembleem kunnen we nog discussiëren.

 

    

 TOGR5

24 01 2007

 

  TOGR 5 kampioenennnnnnnnn, we kunnen iedereen aan

 

    

 Thomas de Wreede

23 01 2007

 

  Prachtig weer Bart. Dus als straks de fusie doorgaat gaat de nieuwe club CVV-TOGR heten met als logo het Mercurius embleem? In de kleuren van de vlag van Charlois hoop ik (it fryske hart wil ook wat)

 

   

 bart

23 01 2007

 

  Even een berichtje tussendoor in het gastenboek om de lezers er op te wijzen dat er momenteel een berg materiaal geordend wordt in het archief (zie linkerrijtje hiernaast, derde van onderen).

Laat je blik eens gaan langs de diverse teamfoto's, want er ontbreken nog enkele namen. Misschien weet je de namen die wij niet (meer) wisten?

Je krijgt zo een schitterend beeld van ons cluppie!
Prachtige ouwe foto's van voor veertig en de glorietijd van TOG'er en topscorer aller tijden(?) Cor vd Pols.
Van de jaren zestig en zeventig hebben we nog niet zoveel.
Misschien dat leiders uit die tijd nog wat materiaal hebben? Jan Kraak, Cor vd Giesschen, Jan Ooms? Of misschien heb je zelf een foto/krantenartikel in een plakboek of oude doos die er nog niet op staat?
Een prachtig stuk, momenteel actueler dan de geciteerde spreker ooit gedacht zal hebben, is het in het archief geplaatste krantenartikel:'1971 Openingsreceptie'
Dat is momenteel dus 36 jaar geleden!!!
Citaat uit 'TOGR eindelijk thuis':
Na het dankwoord van de architect van het clubgebouw kwam als laatste spreker de heer A. van Bokkum aan het woord. Als voorzitter van CVV prees hij TOGR voor de reclame die men op de clubvlag maakt voor zijn vereniging:'Toen ik hier kwam zag ik de vlag hangen. Daar staat op (R)CVV TOGR. Ik vind het geweldig dat jullie zoveel reclame voor mijn vereniging maken. 'k Hoop dat TOGR zich in de derde klas zal handhaven en daarna langzaam omhoog zal klimmen.
Dat laatste is inmiddels gebeurd...!!!
En die reclame voeren we al sinds 1929... en wie weet waartoe dát uiteindelijk zal leiden?

 

    

 Ad van der Poort

23 01 2007

 

  Hoi Jur.
Email adres staat op de site.
Lijkt me leuk om de verslagen te lezen.
Groetjes

 

   

 Jurgen (P)

21 01 2007

 

  Ben ik weer even. Ik zal er geen prive uitwisseling van maken, maar Ad, ik heb je e-mail adres niet anders sturen we verslagen. Dick heeft krijgt ze in ieder geval wel. Alles goed verder. Zeker nu ik las dat er hoogstwaarschijnlijk 3 punten aan zitten te komen. Klasse. Hopen dat die resterende 2 minuten geen roet in het eten gaan gooien.
Erg sneue ‘supporters’ trouwens daar in Katwijk, maar dat terzijde.

 

   

 Harry

20 01 2007

 

  Mijn complimenten aan de spelers van het eerste. Ik zag vandaag een ploeg vol discipline, die er voor gaat zorgen dat ook het komend seizoen zich zal gaan afspelen in de hoofdklasse.

Zet nu deze lijn door mannen!!!

 

    

 Ad van der Poort

20 01 2007

 

  Hoi Jurgen en Janneke.
De hoogtestage lijkt te werken, in het nieuwe jaar hebben we nog niet verloren.
Hebben jullie het naar je zin in het verre Zuid Afrika?
Lees morgen maar het verslag op de site van Gerton.
Veel plezier nog en tot in maart.
Gr.
Ad

 

   

 Harry

20 01 2007

 

  De onderstaande schrijver stelt de vraag en geeft zelf inderdaad ook het antwoord op de vraag met de reden van het staken van de wedstrijd tegen Katwijk

 

    

 Ad van der Poort

20 01 2007

 

  Beste familie De Roos.
In de consternatie dachten onze spelers dat de scheidsrechter voor einde wedstrijd floot.
Echter hij vertelde direkt dat hij de wedstrijd heeft gestaakt vanwege beledigende/racistische opmerkingen van het publiek richting onze keeper.
Hij heeft daarna besloten het duel niet uit te spelen om verdere escalatie te voorkomen.
Hij zal rapport opmaken en het woord is nu aan de tuchtcommissie van de KNVB.
Hopelijk weerhoudt het u er niet van om de volgende wedstrijd gewoon weer te komen.
Met sportieve groet
Ad van der Poort

 

    

 H. de Roos

20 01 2007

 

  Beste TOGR's ... vandaag met gezin richting Katwijk gegaan om TOGR voor de 1e keer eens te bekijken ... wij zijn in de veronderstelling geweest dat ... de wedstrijd gezien de juichende TOGR's gewoon is uitgespeeld ... jullie doelman werd tot op het bot beledigd ... zou de wedstrijd daarom gestaakt zijn ? ... wie informeert ons hierover ... bedankt !!!

 

   

 Jurgen (P)

20 01 2007

 

  Foto's en de beknopte verslagjes van de 'hoogtestage' op het gastenboek zagen er goed uit. Ik hoop dat jullie hebben genoten.

 

    

 zeg ik niet

17 01 2007

 

  Jullie zijn wel een kleine club voor een hoofdklasser.
Bij mij in de buurt zijn het ook kleine

 

    

 NOORTUK

13 01 2007

 

  hej TOGR nog ff de schoudertjes eronder he.. blijf zorgen dat dat vervelende Maassluis eronder blijft!!! zie jullie aan de DUINWETERING!!!!

NOORTUK supporter

 

    

 None

13 01 2007

  Good site! Thanks. Kelner loh.

 

    

 Thomas de Wreede

07 01 2007

 

  Goed zo Frank! Hiel Fryslân sjocht na dy! In Snits en Lemmer kijken ze ademloos toe hoe jullie het maken . En Michael natuurlijk ook gefeliciteerd en bedankt. Dat zijn dus de eerste drie van de resterende 39 voor de rest van het seizoen.
Tja ik benijd jullie hoor. Waar noorderlingen naar het zuiden trekken (Bart Braafhart van Lapland naar Rotterdam, Jullie van Rotterdam naar het mooie Portugal) trekken zuiderlingen juist omgekeerd en is mijn schoonzusje uit Portugal momenteel in Emmeloord. Dus jullie ziet: je plekje wordt heerlijk warm gehouden. Amuseer jullie, maar blijf niet te lang want we beginnen jullie al een beetje te missen.
PS Schrik niet als je terugkomt. Onze Ed Boersema heeft de kantine drastisch omgebouwd. Tot verdriet van Peet en Fem? want nu wil niemand meer naar huis
In Sleat misschien niet, moar by ons giet it oan!
Groetjes uit Rotterdam.

 

   

 Ad van der Poort

06 01 2007

 

  Hier een tweede verslag uit Monte Gordo.
Vandaag (zaterdag) stond er een wedstrijd op het programma tegen Lucacentes, de lokale trots, die uitkomt in de derde divisie, vergelijkbaar met onze hoofdklasse. Na een 1-0 achterstand door een knap afstandsschot kwamen we in de tweede helft goed terug en werd het 1-1 door onze fries (goed he, Thomas) Frank, 2-1 door een schitterende knal van Remco Koremans, waarna Michael Miranda de wedstrijd zo´n 10 minuten voor tijd op slot gooide, door de 3-1 aan te tekenen.
De eerste overwinning dus in 2007 en het geeft hoop voor de hervatting van de competitie in de loop van januari.
De hele periode is er prima gewerkt door de ploeg en was de stemming opperbest.
Vanavond mogen ze van de trainer hun gang gaan en kunnen ze zich gaan uitleven in de plaatselijke discotheek, waar gezien de gemiddelde leeftijd van de vakantieganger hier waarschijnlijk een bingo zal worden gehouden.
Morgen al weer op huis aan en moet dit zonnige oord weer worden ingeruild voor een regenachtig Nederland.
Al met al zeer geslaagd trainingskamp, waar hopelijk de basis is gelegd voor een Houdini ontsnapping aan degradatie, die velen al voor ons in petto hadden.
Wij hebben er weer vertrouwen in en hopen de toeschouwers straks weer wat moois te gaan laten zien.

 

    

 Thomas de Wreede

05 01 2007

 

  Ik heb begrepen dat een aantal mensen waaronder ik het jubileumboekje 60 jaar niet kon lezen. Nadat ik Internet Explorer 7.0 had geïnstalleerd lukte het echter wel.

 

   

 Ad van der Poort

04 01 2007

 

  Bericht uit Portugal.
Gisteren met enige vertraging via Lissabon rond het middaguur (plaatselijke tijd) in Monte Gordo aangekomen. Perfect hotel en we konden gelijk aanschuiiven voor de lunch.
Om 15.00 stond de eerste training op het programma en de groep werd flink aangepakt door Theo en zijn assistenten.
De trainingsaccomodatie ligt op ca. 2,5 km. van het hotel, dus de warming up was al verzorgd.
Er is hard getraind en de oliebollen zijn er al weer uit.
´s-Avonds doorgebracht in het hotel, waar de spelers zich bezighielden met kaarten, computerspellen enz.
Moe lag iedereen op tijd in bed.
Vanochtend om 08.30 was iedereen weer fris aan het ontbijt.
Om 10.00 stond de tweede training op het programma en dit werd een lichte.
De meesten liggen nu in het zwembad en na de middag is er op het strand een voetvolleytoernooi georganiseerd door Danny en Daniel.
Vanavond hebben de mannen een vrije avond.
Morgen weer een berichtje en de foto´s komen volgende week wel op de site.

Wat het weer betreft: uitstekend, zon, 20 graden, geen wind, dus absoluut geweldig.

 

    

 Stineke Borstlap

23 12 2006

 

  Door toeval op jullie site terecht gekomen en hiernmee een stukje jeugdliefde/sentiment hervonden.
Goede site, mijn complimenten.
Inmiddels al zo'n 20 jaar in Noordwijk wonende merk ik toch nog steeds een TOGR'er te zijn. Een leuk gevoel en ga jullie zeker weer volgen. FF de schouders er onder om in die hoofdklasse te blijven. Ik weet nog van de afdeling, dus hoofdklasse is een geweldige vooruitgang. Jammer dat ik niet meer weet waar mijn plakboeken van de begin zestiger jaren zijn gebleven, hield toen alles van alle wedstrijden van het 1e bij uit de diverse media en plakte deze artikelen + foto's in boeken.
Oude liefde roest niet.

 

   

 kerstman

22 12 2006

 

  allemaal fijne dagen toegewenst

groetjes

 

    

 Ton van Mastrigt

22 12 2006

 

  Ik wil de jongens van de selectie bedanken voor de lieve kaart en de cadeaubon, die ik mocht ontvangen in Spijkenisse. Ik waardeer jullie attentie en wens jullie hele fijne feestdagen en een goed trainingskamp toe. Ik zie jullie weer in het nieuwe jaar. Tikkie Takkie Tokkie Ton

 

   

 Johan

20 12 2006

 

  VOETBAL!
Is dat waar jij verstand van denkt te hebben? Kom dan discussiëren met mede- en tegenstanders op Het Supportersforum!
Op dit forum komen supporters van alle Nederlandse clubs bij elkaar om met elkaar te discussiëren.
Verdedig jouw club of geef reacties op andere nieuwsfeiten of roddels.

Tot ziens op http://www.hetsupportersforum.nl

 

   

 Raol

19 12 2006

 

  ik wordt dé panna koning..ik ga hard oefenen op voetbalkamp. www.simonsport.nl

 

    

 Thomas de Wreede

16 12 2006

 

  Ik vind het weer klasse zo snel als de belangrijkste gegevens van de wedstrijden op de site zijn te lezen. Chapeau!
Wat het eerste betreft: kop op! Achter elke wolk schuilt de zon.
Wat mij betreft: folle lok en sinne yn 't nije jier...

 

   

 optimist

16 12 2006

 

  Voor het 1e zijn er nog ruim 30 punten te winnen na de winterstop. Als dat lukt is er niks aan de hand. 't Zal zeker beter gaan dan het de 1e helft van de competitie was. Heb vertrouwen in elkaar maar ook in jezelf! A2 gaf het voorbeeld, eerst met 4-0 voor, 4-4 en uiteindelijk 6-4 gewonnen.

 

   

 togr supporter in hart en

14 12 2006

 

  altijd hetzelfde verhaal in de blessuretijd verliezen het kan geen toeval meer zijn.Ik vind de rechtsback van ons zeer constant spelen (die is overgekomen van excelsior rotterdam).

groetjes togr 4 life

 

   

 Harry Schaap

13 12 2006

 

  Het zou zeer prettig zijn als deze kozak zich eens kenbaar zou maken, pas dan is het een echte kerel. Een mening geven met je naam erbij of anders gewoon lekker bij het gastenboek van Kozakken Boys blijven.

 

    

 bart

13 12 2006

 

  Ja, dat doe ik al jaaaaren!
Er zit wél copyright op die foto's hoor!

 

   

 Monique

13 12 2006

 

  Hallo Bart,
Bedankt voor de mooie foto's die je op de site hebt gezet. Je kan er hele mooie kerstkaarten van maken !!!

Groetjes van een (oud) TOG'er

 

    

 Superui

11 12 2006

 

   Super ! Leuk dat jullie ook blijven voetballen ! Excelsior graafde zichzelf tegen ons helemaal in, gingen op de grond liggen, en om kaarten vragen. Het is zo sportief gespeeld, dat zelfs de allergrootste RBB-fan dit lullig vond. Sta dan maar met de rust met 4-0 achter ! Alle, alle geluk geweest in het vervolg van de competitie.

 

    

 Rijnsburg

09 12 2006

 

  ik heb genoten ! hoewel Rijnsburg weer blij is met de punten in de strijd om het kampioenschap, hadden we jullie bijna een punt gegunt ! BEDANKT, SUCSES, EN TOT DE VOLGENDE KEER ! (P.S. de soep en de ballen waren heerlijk )

 

    

 Letty Huizer

09 12 2006

 

  Bart, met een beetje geluk was het ook 2-1 geworden, maar helaas viel het doelpunt aan de andere kant. Er zijn nog genoeg punten te halen en we geven niet op!!

 

    

 bart

09 12 2006

 

  Helaas is weer bewaarheid wat ik in mijn reactie van 20.11. ook al aangaf...
Niet opgeven!!!
Maar misschien moet er meer geconcentreerd worden op de laatste fase van de wedstrijd?
Ik roep ook maar wat, van (te?) grote afstand. 't Is wel een vaststaand feit.

 

    

 bart

09 12 2006

 

  Met nog 7 min. officiële speeltijd te gaan, scoort TOGR de 1-1.......
Komt daar nog 'blessuretijd' bij?
Zo ja, dan moeten de groenwitten nu maar eens zelf scoren in de extra tijd!!!!

 

   

 Jurgen (P)

09 12 2006

 

  Ben er vanmiddag opnieuw niet bij, helaas, helaas!! Maar veel succes!!
Ik houd het vertrouwen erin. Het zal zwaar worden, maar je weet nooit hoe een koe een haas vangt.
Nog even een noot aan de Rijnsburg supporters; leuke reacties(!!), dat gaat helaas wel eens anders op dit gastenboek. Jullie ook veel plezier straks, ondanks dat ik enorm hoop dat jullie zonder punten naar huis vertrekken.

 

    

 anne

08 12 2006

 

  lieve supporters van togr jullie waren zaterdag toen jullie tegen ons moeste rbb erg gesellie. de volgende x bij jullie is da goewd dikke kus rbb supporter en vriendin van tim orlowski

 

    

 Rijnsburg

08 12 2006

 

  Ook in Rijnsburg is er hommeles geweest. Zelfs zo erg dat de trainer, Ted Verdonkschot, zijn contract in die dagen niet verlengd zag. De prestaties waren om te huilen. Tijdens een trainingskamp zijn de spelers achter de trainer gaan staan, en is zijn positie opnieuw tegen het licht gehouden. Met steun van de spelers is Verdonkschot gebleven en werd vorig jaar kampioen in de hoofdklasse, en werd op een haar na algeheel kampioen van Nederland, en won de beker. Ons eerste elftal was hierdoor een hechte vriendengroep geworden met Ted verdonkschot voorop ! Na het behalen van kampioenschap had Verdonkschot alleen nog maar vrienden ! Hoe kan het lopen ? Blijf elkaar trouw in mindere tijden, dan kan je ook vast weer eens samen juichen ! Tot morgen.

 

   

 Harry Schaap

08 12 2006

 

  Beste mensen,

Clubliefde moet nu voorop staan. Geen discussies over wie wat goed doet, maar met z'n allen de schouders er onder om ons mooie cluppie in de hoofdklasse te houden. Kop op, Theo, het gaat lukken met elkaar.

 

    

 Ad van der Poort

08 12 2006

 

   Supporter.
Het zou u sieren als u zich niet onder de naam 'supporter' zou uitlaten, maar uw echte naam zou gebruiken. Ook de trainer verschuilt zich niet en stelt zich daarmee open voor discussie.
Anonieme berichten kunnen we niet gebruiken en zoals Theo zegt: we geven het niet op.

 

   

 supporter

07 12 2006

 

  reaktie op columm trainer.

is het niet wat te gemakkelijk alles af te schuiven op de spelers?
Ook een trainer die ook financieel niet te klagen heeft,moet de kwaliteiten hebben alles uit de spelers te halen toch?
Heb mijn twijfels of dit wel zo is.
Met een reaktie zoals nu naar de spelers kunnen we er zeker vanuit gaan dat de spelers dit niet zullen gebruiken als motivatie voor een betere 2e seizoen helft.
Het is voor de trainer toch de 1e keer dat hij op dit niveau akteert.
Kijk eens in de spiegel zou ik zeggen.

 

    

 Thomas de Wreede

06 12 2006

 

  Ik wil iedere voetballiefhebber oproepen de site van Feyenoord te bezoeken en de petitie waarin wordt gevraagd om een voetbalwet te ondertekenen. Ik begrijp dat PVDA en VVD inmiddels met een initiatiefvoorstel willen komen. Maar jullie steun is nodig om het demissionaire kabinet ook over de streep te krijgen. Dus teken snel...

 

    

 Rijnsburg

04 12 2006

 

  Nou, ik geloof dat dit wel weer een feest gaat worden. Trouwens, vorig jaar was het ook heel gezellig in Rotterdam. Alleen is het spijtig om te moeten zeggen dat we TOGR moeten verslaan, willen we afstand nemen van Lisse. Vat u het niet te persoonlijk op a.u.b. ? Wij vinden TOGR leuk, maar Lisse niet !

 

   

 kantine

04 12 2006

 

  Maak je absoluut geen zorgen, er is genoeg en je wordt supersnel geholpen.Als het mee zit dan zijn er ook gebakken mosselen. Een echte aanrader!

 

    

 Rijnsburg

04 12 2006

 

  Dat klinkt goed ! kunnen we alvast drie broodjes reserveren ?

 

   

 Kantine

04 12 2006

 

  In ieder geval voor soep en broodjes bal

 

    

 Rijnsburg

04 12 2006

 

  Zorgen jullie voor een beetje mooi weer zaterdag ?

 

   

 S.P.

01 12 2006

 

  BLOED ZWEET EN TRANEN

 

    

 jeugdbestuur

01 12 2006

 

  BELANGRIJK NIEUWS

Op maandag 4 december komt de grote kindervriend naar TOGR voor de beide E-TEAMS

Het belooft een hele leuke avond te worden. Trek wel je sportkleren aan. We verklappen verder nog niks. Als je een jonger broertje of zusje hebt dan mag hij of zij ook meekomen.
(De ouders worden verzocht om de kinderen om 18.00 uur te brengen en 20.00 uur weer op te halen)

In plaats van de gewone training is er een echt Sinterklaasfeest.

 

   

 Jurgen (P)

30 11 2006

 

  Ben er helaas weer niet bij, maar ik zal aan jullie denken in de pittige pot tegen Katwijk. Heel veel succes in ieder geval!

 

   

 supporter

26 11 2006

 

  WE PRATEN TE VEEL!
ER IS EEN CLUB WAAR ZE ZEGGEN GEEN WOORDEN MAAR DADEN.
EN DAT ONTBREEKT ER AAN.
WETEN WE WAT HET VERSCHIL IS MET DE 1 NA LAATST GEPLAATSTE IN DE COMPETITIE?
WAT VITESSE DELFT LAAT ZIEN DAT ZIJN DADEN !
VOOR WAT HOORT WAT ZOU IK ZEGGEN.

 

    

 Gerard van der Meijde

26 11 2006

 

  Beste Kozak,

Je moet nu eens ophouden met het vervuilen van ons gastenboek, want voor jouw soort berichten is het niet bestemd. Als je een vent bent laat je je emailadres achter, zodat ik met het bestuur van Kozakken Boys contact kan opnemen, want Sander Paans en Jaap Koman zullen ook van jouw vuilspuiterij niet gecharmeerd zijn.

Gerard van der Meijde (secretaris TOGR)

 

   

 De Grenspost .

22 11 2006

 

  Jongens van T.O.G.R A1 veel succes verder toegewenst in de competitie. Namens mij en D.S.O A1.

Groetjes De Grenspost van A1 D.S.O .

 

   

 Soijkenisse 2

21 11 2006

 

  Sorry jongens van die 5-1 pak slaag. volgende keer beter. Jullie hebben een goed team.. vooral die 2 middevelders..!! Goede jongens

 

    

 bart

20 11 2006

 

  Gelukkig, eindelijk weer eens een punt.
De trainer gaf een paar wedstrijden geleden aan: 'Wie het weet, mag het zeggen'.
Nou, er wordt goed getraind, het spel ziet er verzorgd uit, er wordt te weinig gescoord (maar dat gaat goedkomen als het ritme eenmaal op gang gebracht is). Een euvel valt mij regelmatig op in de verslaggeving (mijn enige houvast): Puntverlies wordt te vaak geleden in de 'blessuretijd'.
De wedstrijd is pas gelopen als het laatste fluitsignaal klinkt......!!!!
Volgens mij zit daar een stukje van de nog te behalen winst uit het doorvoeren van verbeteringen.
Vrolijke noot: Ik kan het weten, want ik zit zo'n tweeënhalf duizend kilometer verderop, maar ben door het uur tijdsverschil ook altijd een uur verder

Mannen, koppie op, er zijn als ik goed geteld heb nog 45 punten te verdienen, 30 daarvan zijn zonder meer mogelijk!

Succes en ik blijf jullie volgen!

Bart

 

   

 Jurgen P

16 11 2006

 

  Ik weet het verder niet, maar ik sta zaterdag weer langs te lijn om mijn favoriete team aan te moedigen!!
Alvast succes heren tegen DOTO!

 

   

 supporter

16 11 2006

 

  even reageren op stilstand is achteruitgang.We zijn niet gepromoveerd om weer te degraderen toch.Want dan ben je in 2 seizoenen dus stilblijven staan want spelen we nog steeds 1e klas.Dus heeft overleg ook geen zin want we vinden het best zo.Of zie ik dit verkeerd?

 

    

 FAN

15 11 2006

 

  IEDEREEN NAAR TOGR A1 KOMEN KIJKEN:D
gewoon doenn!

 

   

 ???

14 11 2006

 

  moet niet gekker worden. word ik nog voor DAME uitgemaakt ook

 

    

 Thomas de Wreede

14 11 2006

 

  Kom dames, niet zo negatief. Wat nu stilstand of achteruitgang? Elke week staan er kinderen aan de deur te kloppen die vragen of ze lid mogen worden van die gezellige vereniging. En als dan de aanvoerder - Winston Faerber - op een avond de pupillen traint loopt het meteen de volgende dag helemaal storm! Het spelletje is meer dan alleen maar promoveren of hoofdklasse spelen. Het is in de eerste plaats een tijdverdrijf Tot Ons Genoegen!

 

   

 1 t/m E2

12 11 2006

 

  Overleg is er genoeg en iedereen weet wat er moet gebeuren. Als je in een competitie speelt met andere clubs zal er altijd een nummer 1 zijn en ook een nummer laatst. Nu zijn wij dat nog een paar wedstrijden. Stilstand is altijd nog beter dan achteruitgang. Zolang iedereen zich voor meer dan 100% inzet komt het goed van 1 t/m E2. Er kunnen alleen maar winnaars zijn als er ook verliezers zijn!

 

   

 supporter

12 11 2006

 

  We kunnen blijven hopen maar het wordt tijd voor (crisis) overleg.
We moeten vooruit en dus niet degraderen. Als dat gebeurt zijn we stil blijven staan t.o.v vorig seizoen.

 

   

 1 t/m E2

12 11 2006

 

  Gelukkig dat het met A1 goed gaat! Als echte supporter van je club sta je niet alleen langs de lijn als het goed gaat. Juist in een mindere periode MOET je er staan. Ik wens alle teams een goed resultaat toe en dat de teams waar het nu wat minder mee gaat. toch plezier en dat is nl het belangrijkste toe in het spelletje.

 

   

 A1

12 11 2006

 

  TOGR A1 is nog het enigste elftal dat elke week punten blijft pakken..kom hier eens een wedstrijd bijwonen ;)

 

   

 A1-Fan

12 11 2006

 

  kom eens een keer kijken bij A1 dan kan je nog een genieten van het voetbal en de doelpunten...

 

   

 TOGR A1

11 11 2006

 

  Bij ons is het veel leuker dan bij het 1e...

 

   

 TOGR A1

11 11 2006

 

  TOGR A1!!!!!!!!!!!!!!
Open jullie ogen...!

 

   

 Hoopvol

11 11 2006

 

  Als het toch een beetje meegezeten had vanmiddag dan was er zeker 1 punt mee naar Charlois genomen en wellicht 3,
Zelfs echte ASWH-ers zeiden dat de 2-2 verwacht werd en niet in de laatste minuut de 3-1. De competitie duurt nog even en het gaat goed komen!

 

   

 Hulst

11 11 2006

 

  Dat kunnen mooie slidings worden vandaag. Alleen op de bal natuurlijk.

 

   

 supporter

10 11 2006

 

  In het archief nog eens oude wedstrijdverslagen gelezen. Thuis tegen Huizen en Quickboys waren toch verrassende resultaten. Morgen beginnen met een succesreeks en dan eindigen in de middenmoot.En waarom niet? In voetbal kan alles. Wellicht nog een periode pakken. Soms worden dromen werkelijkheid!

 

    

 Inroni Party verhuur

08 11 2006

  Langs deze weg wil ik het 1 ste elftal veel succes wensen met de komende wedstrijden en dat er punten gehaald worden. Ik ben er van overtuigd dat het gaat lukken.

 

   

 Hoopvol

05 11 2006

 

  Kip en appelmoes verveelt ook elke dag. Het kan alleen maar beter worden zou Erwin Koeman zeggen.

 

    

 henk

05 11 2006

 

  wat een soepzooitje zaterdag........

 

    

 TOGR 5

04 11 2006

 

  Langs deze weg bedankt het 5e elftal Bart Braafhart voor het schenken van de wedstrijdbal voor de wedstrijd van 4 november tegen Spirit.
De bal was kennelijk goed ingestraald daar in het koude Finland want de wedstrijd werd met 2-0 gewonnen !

 

   

 ZICKY

04 11 2006

 

  TTTTT gaat niet best he....maar wat is erger he

 

   

 Hoopvol

04 11 2006

 

  Kom op mannen en jongens, vandaag deden sommige teams het heel goed en jammer genoeg hadden andere teams pech. En voor het 1e:er zijn nog 51 punten te behalen!! Kop op van E tot en met 1!!

 

   

 Werken/Rotterdammer

02 11 2006

 

  Zo langzaam aan wordt het wel tijd dat we ons met of SHO of Capelle gaan bezighouden. Investeren doe je tenslotte in de toekomst.

 

   

 TOGR supporter

02 11 2006

 

  
Beste werkendammers, wellicht kunnen jullie dit seizoen de hoge plaats op de ranglijst na de winterstop wel handhaven, en als je wellicht je rood/witte brilletje eens afdoet is niet iedereen 'een brother' maar een teamspeler en bijbehorende supporters.
WELKOM BUITEN WERKENDAM.

 

   

 werkendam

02 11 2006

 

  DE LEO DIE JULLIE PROBEERDEN AF TE SCHOPPEN OP ALLE MANIEREN DE BESTE MAN VAN HET VELD.......

 

    

 Bertus Goudriaan

01 11 2006

 

  Bart, ik ben blij dat er nog meer mensen wakker zijn geworden met foto's, dus ben ik en jij blijkbaar niet de enige die daar plezier in hebben.

 

    

 bart

01 11 2006

 

  Mensen, de techniek staat tegenwoordig voor niets. Een intensief email contact tussen Lapland en Charlois heeft de afgelopen week geleid tot een compleet nieuwe rubriek;’foto's uit de oude doos’. Als een olievlek verspreidde het nieuws zich, waardoor ook anderen enthousiast zijn geworden.
Kijk maar eens in de rubriek ’Archief’ .
Misschien sta je er zélf wel naamloos tussen, of weet je namen die nu nog vraagtekens zijn?
Applaus voor onze webmamma!!!

Tot zaterdag aan de Dijk!

 

    

 werkendam

01 11 2006

 

  wat een niveau na dit soort aanslagen koswal met van bommel te vergelijken je zou toch zeggen dat al die BROTHERS meer respect voor elkaar zouden hebben!!! maar gelukkig zien we jullie nog maar 1x en ben je hard op weg naar de vertrouwde 1e klasse waar jullie thuishoren.......

 

   

 Jurgen P

01 11 2006

 

  Leo wie? Leo (ik) wel-anders- valt-het-op-dat-ik-eigenlijk-over-de hill-ben? Die Leo?

 

   

 TOGR Supporter

01 11 2006

 

  Beste Kozakken, wellicht moet jullie Dhr. Leo Koswal eens gaan zien als een soort Mark van Bommel,natuurlijk niet om zijn voetbalkwaliteiten maar om zijn mentaliteit op het veld.

 

   

 kozak

31 10 2006

 

  ik heb veel vieze overtredingen gezien op leo koswal en dan nog protesteren ook schandalig

 

    

 Han van Empel

30 10 2006

 

  Mensen wat een genot, om al die oude foto's weer terug te zien. Bart bedankt voor je mail met het verzoek wat namen aan te vullen. Tja en dan moeten die hersencellen gaan werken en lig je een hele nacht wakker, van wie was dat ook al weer. Maar dat lukt dan weer aardig. Heel erg leuk om terug te zien. Ook ik zal nog even de boeken induiken om het e.e.a. terug te vinden.
Bart de kampioensvideo van TOGR-9 heb ik reeds op dvd weten te zetten. Zonder jou waren er nooit opnames geweest en het is nog steeds leuk om af en toe te kijken. Geinteresseerden laat het maar weten.

Groeten, Han.

 

    

 bart

30 10 2006

 

  Aan Bertus en Jan:
Die ouwe verhalen moeten we gaan opschrijven hoor! Bij het honderdjarig bestaan (2029) weten we dat anders niet meer...
Misschien kunnen we met z'n allen een boek vol schrijven.
Dik van Gils had ik niet herkend omdat hij op deze foto blijkbaar zijn handelsmerk, stekeltjes, had laten groeien......
Maar wie is de tweede van links? Die weet ik dus echt niet.

 

    

 Harry

30 10 2006

 

  Wat een enorm eenzijdig en roodwit gekleurd verslag staat er op de site van Kozakken Boys. Iets meer realiteit en respect voor het goede spel van de tegenstander had niet misplaatst geweest.

 

    

 Bertus

29 10 2006

 

  Jan,

leeftijd staat slechts op papier, de werkelijkheid is vaak anders. Ik voel me totaal niet oud, alleen wat verder in de tijd. Ja ja, dat mannetje die derde van rechts is Dirk v. Gils, mijn maatje van toen waar ik de meest gekke avonturen mee beleefd heb. Bijvoorbeeld de keer dat we bij de waalhaven waren wezen trainen (GM) en ik een snellere manier wist om weer op de dijk terug te komen, gewoon op een trein springen. Zo gezegd zo gedaan, met John Molendijk en Dirk van Gils. Het resultaat..... de trein had zoveel snelheid bij de dijk dat we er nooit meer af konden springen en we ergens ver voorbij het F.Noord stadion er pas af konden en tevens de spoorweg politie achter ons aan kregen. Trainer Jansen verschrikkelijk kwaad en wij versleten van het rennen van de Kuip naar de Charloise Lagendijk, en zo zijn er nog vele vele verhalen die ik bij TOGR beleefd heb.

 

    

 Jan Daams

29 10 2006

 

  Bedankt Bart om me aan die oude foto's te herinneren, echt geweldig!!
He Bertus, wat zijn we oud geworden he als we zo weg zitten te zwijmelen bij die herinneringen aan vroeger (?).
Bij het C1 kampioensteam van 1970-71 mis je de naam van de 3e van rechts.
Volgens mij is dat een van de meest illustere togeer uit die tijd en vele jaren daarna....

 

    

 Bertus

26 10 2006

 

  Oke Bart, dat is pas zaken doen. Ben benieuwd naar al dat oude foto materiaal, kijken of het ons nog in de vroegere reusachtig gezellige sfeer kan brengen.

 

    

 webmaster

25 10 2006

  Heel leuk dat er zoveel belangstelling is voor oude (team)foto's.
Ik houd me dan ook van harte aanbevolen.

 

    

 bart

25 10 2006

 

  Dennis en Bertus, mijn archief kent zelfs nog de negatieven (Ik was tenslotte de hoffotograaf van TOGR in de jaren tachtig en negentig...). En als je de negatieven van de reclameborden meetelt, gaan we inderdaad ver over de honderd, waarschijnlijk zelfs richting duizend :-)
Ook zijn er nog videobanden (ik heb die aan TOGR overgedragen), die zouden gedigitaliseerd kunnen worden.
o.a. de Kampioenswedstrijd tegen PPSC (op het veld van Heerjansdam), de wedstrijd van TOGR2-Zw.Wit'28 2 die overgespeeld moest worden omdat Gerben Oorebeek (later óók TOGR...) niet speelgerechtigd met Zw.Wit 2 had meegedaan (hij had meer dan 10 wedstrijden met het eerste meegedaan).
Ik weet dat nog zo goed omdat ik toen 2x45min. op het dak van de kleedkamers heb gestaan om die wedstrijd op video vast te leggen......
Verder de bouw van de tribune, diverse jeugdtoernooien, de compilatie samengesteld voor het 60-jarig bestaan in De Kuip. Ook van die dag zelf zijn als het goed is de opgenomen beelden bewaard gebleven.
Ik heb daar ook nog een serie foto's van (incl. receptie).
Op 4 nov. a.s. ga ik een pakketje overhandigen aan de webmamma.........
Tot ziens aan de Dijk op 4 nov.!

 

    

 Dennis Bul

25 10 2006

 

  Geweldig al die oude elftal foto's.
Komen er nog meer heb er hier nog wel een aantal liggen.

 

    

 Bertus Goudriaan

24 10 2006

 

  Hallo Mensen, ik heb met veel plezier naar de oude foto's van TOG.R zitten kijken, hebben jullie toevallig niet nog een paar honderd van die oude foto's, want het is echt genieten om terug te kijken naar het cluppie van vroeger. Veel meegemaakt en gelachen vroeger.

 

    

 maurice togr 4

21 10 2006

 

  leuke foto's van ons op de site gezet van ons zwaar bevochten 1-1 tegen rhoon.

 

   

 Jurgen (P)

21 10 2006

 

  Ben er straks niet bij, maar heel veel succes tegen Scheveningen en ik hoop op en mooie uitslag met veel doelpunten aan onze zijde.

 

    

 bastinonwater

20 10 2006

 

  ROW is terug , 's gravendeel uit altijd lastig

 

    

 bart

16 10 2006

 

  Regeren is vooruitzien: Om de kans op de eerste thuisoverwining van deze competitie te vergroten, wordt er zaterdag 4 nov. in de wedstrijd tegen Capelle een geheim, edoch beproefd, wapen ingezet!

 

   

 MAUK

16 10 2006

 

  SCHEVENINGEN DEN-HAAG KOMT ZATERDAG OPGEPAST !

 

   

 Roodwit

15 10 2006

 

  geweldige middag gehad bij togr. het mens erger-je-niet in de kantine. de kettingen bij de spelersentree, een kantine ter grootte van onze bestuurskamer. dat is voetbal!! kan 'bedrijf' Noordwijk wat van leren :grr

 

   

 kozakken-boys

14 10 2006

 

  mensen luister kozakken-boys word gewoon kampioen forza boys

 

    

 bart

09 10 2006

 

  Prachtige elftalfoto's!

 

    

 Thomas de Wreede

05 10 2006

 

  Ik ben het graag volmondig eens met Bart. En met een beetje enthousiasme en clubliefde is dat zeker te realiseren. De jeugd van Jeugdbulletin bewijst dat al lange tijd met verslaggevers/fotografen als Martin Paffen, Marcel Pieke, Daley Vitters, Martijn Sneep, Teun Kuil, Matthijs Vonk, Gerrit Eier en met excuus aan degenen die ik vergeet te melden! Zo nu en dan leveren de jongens zelfs een artikel in over de senioren dat door onze hoofdredacteur steevast wordt geweigerd omdat we een jeugdbulletin zijn! Op de website van TOGR zijn uittreksels te vinden van het werk van de TOGR-jeugd. Misschien moet Fan zich abonneren op Jeugdbulletin om ideeën op te doen. Kost niks. Je kunt je aanmelden via info@dewreede.com

 

    

 Renate Buik

03 10 2006

  Hoi,
Woensdagavond half zeven spelen wij met Smitshoek E6 een vriendschappelijke wedstrijd tegen TOGR E1. Dus oud E1 spelers kom Gino maar aanmoedigen en uiteraard ook het nieuwe E1 team. Suc 6 morgen.

 

   

 martin

03 10 2006

 

  hee allemaal kom saterdag om 12 uur allemaal naar c1 kijken het wordt weer een huide strijdt !

 

   

 kijker

02 10 2006

 

  Hoe laat en tegen wie wordt het een spektakelstuk?

 

   

 de trainers

02 10 2006

 

  vanavond spelen de D spelers een oefenwedstrijd. Kom kijken. Het wordt weer eens spectaculair, en steun het D team. We rekenen op u.
Tot vanavond.

 

   

 FC Lisse

02 10 2006

 

  Beetje jammer hoe Duarte wordt neergezet in jullie verslag. Vermeld er dan voortaan ook ff bij de hij in zijn gezicht werd geslagen en gespuugd en veel werd geschopt en bedreigd...

 

   

 2de

02 10 2006

 

  bedankt ro we kunnen het ook wel.. alleen we moeten een ploeg worden die alles voor elkaar doen..!! en dat kom.. heeft tijd nodig.. we zien je dinsdag wel op de training.. want je moet terug komen oud kapitein..!! groetjes de boys..

 

    

 oude kapitein

01 10 2006

 

  hoi boys van 2
wat is er aan de hand dit hebben jullie niet verdiend jullie hebben een goeie ploeg laat je toch niet in de maling nemen door die andere ploegies weet zeker dat jullie kwa voetbal een van de beter ploegen zijn

 

   

 Rob van Zaanen

01 10 2006

 

  Regelmatig bezoek ik de wedstrijden van Doto. Helaas moesten zij gister uit tegen Katwijk en had ik 's avonds andere verplichtingen, daarom maar naar Togr. Jammer dat jullie in de blessuretijd verloren, want voor Doto had het een stuk gunstiger geweest als jullie de punten hadden gekregen. Wij verloren met 3-0, maar jullie kater was misschien nog wel groter.
De broodjes buiten waren prima.
Succes verder, behalve tegen Doto.

 

    

 Lissov

30 09 2006

 

  Beetje jammer dat een speler van FC Lisse in de kantine van TOGR wordt gemept....

 

   

 FC Lisse

30 09 2006

 

  Foto's op www.fclissesupporters.com.

 

    

 ja haal me er maar af ik

30 09 2006

  hallo jur(gen)het 1ste speelt zeker uniek de onderste 5 hebben er 5 gespeeld en 4 punten en van die 5 staan ze boven aan en dat vind ik uniek sterker nog ik vind het knap koestere die handel oke ik kom wel naar die bestuurs kamer

 

   

 Jur (gen)

30 09 2006

 

  Oké oké, ik wil hier geen discussie uitlokken of zo. Uiteindelijk zijn we het eens volgens mij.
p.s. ik heb nog niemand gespot op onze site.
p.p.s. Suc6 aan allen morgen (straks)!!

 

    

 bart

25 09 2006

 

  Punt voor fan. Maarrrrrrrrr:
Kan een en dezelfde schrijver én over het eerste én over het tweede én over alle andere teams schrijven?
Je zal toch echt veel meer schrijvers/reporters moeten hebben.
Dat is het handigst als een speler van een elftal dat doet, of beter: iemand die bij dat elftal betrokken is (een van de ongetwijfeld grote groep fans...)

 

   

 fan

25 09 2006

 

  ja.. maar schrijven die gasten van het 1ste ook zelf hun stukje..??????????? okeey zijn we klaar..!!

 

   

 Jur (gen)

25 09 2006

 

  Even een aantal punten recht zetten.
Het eerste speelt uniek in de hoofdklasse, koester dat dus!!
De andere teams; zeker respect(!!!!), maar zoals een ander al schreef; commentaar over te weinig aandacht; schrijf zelf een stukje!! Iedereen neemt het je in dank af. Als er mensen zijn die willen zeiken op een gastenboek, dan verwijs ik naar www.http://heren1.hvspijkenisse.nl/_basis/html/index.html.
Het gastenboek van mijn team. Zet er iets te zeiken op en we branden je met genoegen in 1 reply af of we negeren je gewoon dood. Bij deze het aanbod. Ik zou zeggen laat het niet liggen.

 

    

 Ad van der Poort

21 09 2006

 

  Fredson Boaventura, Stevey Sengers en Christiaan Koremans hebben op 20 september een onderlinge selectiewedstrijd gespeeld om selectie af te dwingen voor het Nederlands Amateurelftal.
Onze felicitaties aan Fred, Stevey en Christiaan. Een mooie reclame voor onze club.

 

   

 beker 2e ronde

21 09 2006

 

  Tweede ronde tegen Scheveningen

 

    

 J.Gabriels

20 09 2006

 

  Hé Danny. Gefeliciteerd met de overwinning. Toch geen ruzie thuis nu? Grtz trainer v.v Oosterhout. (je hebt de hartelijke groeten terug van Frank!)

 

    

 Ad van der Poort

19 09 2006

 

  Voor de liefhebbers: de wedstrijd van vanavond tegen DCV gaat NIET door.

 

    

 Han van Empel

16 09 2006

 

  Ik durf het bijna niet te schrijven, maar TOGR 1, van harte met de eerste punten. Laat dit het begin zijn van een groots seizoen. Alle overige teams uiteraard ook heel veel succes.
Groeten vanuit Purmerend, Han van Empel

 

    

 Thomas de Wreede

16 09 2006

 

  Beste Fan 2,
Ik heb bepaald niet de indruk dat er bij TOGR uitsluitend belangstelling is voor het eerste elftal, integendeel. Maar natuurlijk is het wel zo dat het eerste wel het meest in de belangstelling staat van de reguliere schrijvende pers. Is dat bij PSV, Feyenoord, Ajax, MVV of Heerenveen anders? Als je doelt op de weekbrief dan staan daar meestal alleen verslagen van het eerste in. Tja misschien leveren zij als enige informatie voor een verslag aan?
De jeugd van TOGR maakt elke week een een bulletin dat breed wordt bewonderd. Het is met 8 pagina's iets te groot voor de weekbrief. Veel van de verslagen zijn op de website van TOGR terug te vinden. Ik begrijp dat je een fan bent van het 2e, maar je opmerking dat er alleen maar aandacht zou zijn voor het eerste doet ons verdriet. Of komt dat doordat wij maar kinderen zijn...?
Thomas de Wreede
eindredacteur Jeugdbulletin.

 

    

 Bart

11 09 2006

 

 Misschien dat fan 2 kan beginnen eens zelf een verslagje in te leveren?
Clubgevoel begint vooral bij jezelf!
Vanuit dat standpunt zou elk elftal zelf voor een wedstrijdverslaggever moeten zorgen!
Ik zou die stukjes graag lezen!
Dus, wie schrijft er iets over de eerstvolgende wedstrijd? Gooi het eens in de groep(en) zou ik zeggen.
Een club met meelevende leden is pas een échte club. Dus niet de ander de schuld geven, maar zelf met initiatief komen!
Ik kijk uit naar het wedstrijdverslag van elk elftal!
Groeten vanaf de Poolcirkel!
Bart

 

    

 Letty

11 09 2006

 

  Er is aan alle teams gevraagd om een verslag van een gespeelde wedstrijd te maken. Als dat niet gebeurt, dan kan er dus ook niets geplaatst worden. Wellicht kan jezelf voortaan de pen ter hand nemen.

 

 

   

 fan 2

11 09 2006

 

  waar blijven de verslagen van het 2de..!! of is dat niet boeiend bij togr ?

 

    

 Thomas de Wreede

09 09 2006

 

  Het is erg jammer dat sommigen allerhande vage opmerkingen plaatsen in het gastenboek waarbij sommige andere lezers - zoals ik - zich afvragen: waar hebben ze het over?!
Ik doe een oproep - met name naar het rotterdamsamateurvoetbal - om heldere geschriften achter te laten.
Thomas de Wreede
eindredacteur Jeugdbulletin.

 

    

 Rene

05 09 2006

 

  Betreft: www.hetrotterdamsamateurvoetbal.nl
Kijk op deze nieuwe site!
Wat is de doelstelling (achterliggende gedachte) van deze site:
Het wel en wee in kaart brengen mbt het amateurvoetbal in de regio Rotterdam! Wij richten ons in eerste instantie op standaard 1e elftallen, het vlaggeschip van elke vereniging, maar mochten er interessante (nieuws)feiten/mededelingen
zijn over andere elftallen (jeugd, lagere senioren), waarvan u vindt, en wij
vinden, dat ze eens in de spotlights moeten worden gezet dan zullen wij dit ook zeker plaatsen op onze site.
groeten
Rene van Son

 

   

 Johan

05 09 2006

 

  VOETBAL! Is dat waar jij verstand van denkt te hebben? Kom dan discussiëren met mede- en tegenstanders! Verdedig jouw club of geef reacties op andere nieuwsfeiten of roddels.
Tot ziens op http://www.hetsupportersforum.nl

 

    

 Loes

04 09 2006

 

  Wij hebben de laatste berichten uit het gastenboek verwijderd omdat dit geen onderwerpen zijn om in een gastenboek te bespreken. Wellicht kan dit beter besproken worden met de verantwoordelijke mensen.

 

    

 webm

04 09 2006

 

  Ik heb een paar berichtjes verwijderd.
Zullen we het verder gezellig houden!

 

   

 oplettende toeschouwster

04 09 2006

 

  De verdediger van TOGR werd niet gedold, een medespeler vergat het gat aan de andere kant te dekken.

 

    

 Schipper

02 09 2006

 

  Mijn complimenten voor jullie webmaster die zo snel actuele informatie weet te publiceren op de site. Chapeau!

 

   

 Right to play

02 09 2006

 

  De actie heeft 85.859,29 euro opgebracht.

 

    

 S.P.

01 09 2006

 

  ROWDY IN 1 ...gewoon doen.....ken belangrijk zijn voor de competitie......net als charisteas...tis een risico ...

 

   

 Jur(gen) P

01 09 2006

 

  even voor de duidelijkheid

 

   

 Jur

01 09 2006

 

  Volgens mij staat ie er al een tijdje op maar toch nog even (omdat ik het wel leuk vond om te lezen):
Volgens de column op Voetbal op zaterdag worden we de verrassing van de competitie! Laten we het hopen!!

 

    

 Voetbalrotterdam.nl

22 08 2006

 

  Ben jij op de hoogte van alles op de velden? Denk jij goed te kunnen voorspellen voor elk team? Doe dan mee met de voetbalpoule op Voetbalrotterdam.nl Geheel gratis worden elke speelronde 10 wedstrijden voorspelt. U doet toch als kenner ook mee?

 

   

 Jurgen

22 08 2006

 

 19:00 uur. Wat is dat nu weer voor tijd? Kan er niet gewoon om 20:30 uur worden gespeeld?

 

   

 Mikie:D

20 08 2006

 

 Jongens Uit De A1 veel succes dit seizoen
Spreek jullie snel

 

    

 Arthur Hameete

15 08 2006

 

 Wie weet er of de TOGR League nog gaat beginnen ?? Was altijd leuk om in te vullen !!

 

   

 ton de groot

14 08 2006

 

 Afgelopen weekend was TOGR de beste, en verdiend een pluim voor de inzet
gr Ton de Groot VV Rozenburg
graag tot volgend jaar

 

    

 ed van efferen

13 08 2006

 

 rene de vries voetbal je nog bij togr?
ed van efferen

 

    

 de Penningmeester

11 08 2006

 

 Alle maar dan ook alle ballen op Carlitos en het linkerrijtje in de Hoofdklasse A is een feit

 

    

 TOG'er

11 08 2006

 

 Carlitos in Oranje.........!!

 

   

 2 fan

09 08 2006

 

  wat heeft het 2de gedaan tegen spijkenise???

 

   

 F.R.

08 08 2006

 

  DIE HARDS OVERLEVEN

 

   

 A Fan

07 08 2006

 

 A'tjes beginnen veels te laat met trainen:S !!
3 dagen daarna alweer bekerwedstrijd tegen hoofdklasser.. lekker slim

 

   

 dennis van hoorn

04 08 2006

 

 hoi loes,
mijn msn is scorpiocarp2@hotmail.com
en wie in c1 of c2 speelt dat weet ik uiteraard nog niet dat zal nog voor de competitie begint duidelijk worden.
groetjes dennis

 

    

 Loes Huyzers

04 08 2006

 

  Hoi dennis
Ik heb het gelezen (loes). Tot zaterdag 12/8 en dan hoor ik gelijk van jou waar Patrick is ingedeeld of hij C1 is of C2 ik krijg je trouwens niet toegevoegd op mijn msn.
groetjes Loes

 

   

 Rick van der Linden

03 08 2006

 

 Zozo Dennis!! We zijn weer bloedfanatiek aankomend jaar!! Probeer vorig seizoen maar eens te overtreffen, dat zal moeilijk worden!
Maar in ieder geval: Heel veel succes en ik heb er het volste vertrouwen in dat zowel de Dtjes als de Ctjes een goed seizoen gaan draaien.
Ik kom zeker nog een aantal keer naar jullie kijken!!
Jullie Ex-Trainer... Rick van der Linden.

 

    

 Dennis van Hoorn

03 08 2006

 

  voor alle C'tjes
We gaan beginnen met trainen op zaterdag 12 augustus om 10 uur.
09.30 aanwezig(tegen een aantal spelers had ik gezegd dat we woensdag 9 augustus zouden beginnen met trainen,maar dit gaat niet door!!!)
ps. als iemand van de c'tjes dit leest laat ff een berichtje achter!! dat scheelt mij weer een telefoontje
groetjes,
jullie trainer!!!

 

 

    

 M Keskin

26 07 2006

 

  Nieuwe transfer M Keskin..