GASTENBOEK nr 4

van juni 2003 tot juli 2004

 mal  home   Theo Cornelissen 20 06 2004
    kreeg het verslag van het weekend met foto's als adobe-bestand doorgemaild. Zag er fantastisch uit. Rotterdam heeft breedtesport-verenigingen als TOG-R hard nodig om de stad leefbaar te houden. Het is goed om te zien en te lezen ,dat zoveel mensen aan hun vereniging plezier beleven.  

 mal  home   Thomas Sr 19 06 2004
    Onderstaande reactie mocht ik ontvangen op het weekend in Elst.

Beste Thomas,

Heel erg bedankt voor jullie leuke verslag . We hebben ervan genoten , en hangen het op zodat alle medewerkers het kunnen lezen !!
Groeten aan alle ander TOGR-ers van :

Het team van Stayokay Elst.

Leuk TOG?
 

 mal  home   webm. TOGR 19 06 2004
  Beste mensen,
Ik hoop de foto's begin deze week op de site te zetten.
 

 mal  home   paultjuh 18 06 2004
    wanneer komen ze dr op te staan dan .. ??? ik kijk elke dag maar jah groetjes  

 mal  home   Thomas Sr 17 06 2004
 
Weten jullie dat de jeugd onlangs een fantastisch weekend heeft doorgebracht in Elst? Binnenkort zullen de foto's op de website te bezichtigen zijn. Blijf dus surfen!
 
  home   Togr B1 26 05 2004
    wij hopen egt, dat Togr er ook wat aan gaat doen om deze beste scheids van Togr te houden. Wij willen graag dat deze man ons volgend jaar gewoon lekker blijft fluiten. Dus ik hoop dat oo ktog er wat aa ngaat doen en proberen deze man te behouden.
Kom op Ton arnold.. blijf... plees
 
 
  home   Togr B1 24 05 2004
    Hallo iedereen,
Wij wouden ff zeggen dat wij het heel jammer vinde als ton arnold weg gaat. Deze man is echt de beste scheidsrechter van heel TOG-R, zo iemand moet je behouden. Hij is niet alleen een hele geode scheidsrechter... maar hij is n de tijd dat hij voor TOG fluit ook onze vriend geworden. Daarom hopen wij egt dat TOG er alles aan gaat doen dat om deze man te behouden, en dat wij volgend seizopen gewoon weer leuk met Ton arnold op het veld kunnen staan.
Groeten,
 

 mal  home   Thomas Sr 23 05 2004
    Yep, Jeffrey. En nu maar hopen dat we niet al in de eerste wedstrijd Heerenveen treffen, want dan liggen we er al in de eerste ronde uit. Tenzij Wim de Friezen weet te Foppen natuurlijk Met een beetje geluk treffen we Ajax, want wie A zegt zegt ook B (A, B, Abe?) Ik zie het al helemaal voor mij: TOGR - Ajax ruststand 1-5, eindstand 6-5!!!!
En zo herhaalt de geschiedenis zich. En Ajax...
En ik...
 

  home   Jeffrey B1 20 05 2004
    AMSTELCUP !!!!!!!!!  


 mal  home   lgm 16 05 2004
    www.quickboyssupporters.nl  

    zomaar een bezoeker 15 05 2004
    Hebben jullie ooit een verhuisbericht gestuurd?  

 mal  home   michel 15 05 2004
    Tja, Han dat valt tegen. Net een paar jaar weg uit Rotterdam en TOGR weet niet eens meer van het bestaan van je glansrijke carriere bij deze club. Maar ja, je hebt dan ook niet in het eerste gespeeld...

Toch toevallig dat ik ook niks gehoord heb over dit jubulieum, terwijl ik roch ook meer dan 10 jaar lid ben geweest. En ik ben niet eens verhuisd naar Purmerend!. Want laten we eerlijk wezen , dan vraag je om vergeten te worden. Maar even serieus. Als lotgenoot van deze falende commissie kan ik maar een ding zeggen: TOGR krijgt bij het jubileum de bezoekers die het verdient. Goh wat zal het saai worden. Wel iets beloven Han. Niet meer in het doel gaan staan. Ook niet in Purmerend. Stoppen op je hoogtepunt en dat was voor jouw het 6e.......

 

  home   ????????? 14 05 2004
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 1-4aaaaaaaa  

  home   Togr B1 14 05 2004
    heey thomas,
ja het is wel goed dat tog beslist, en we hebben um niet nodig, maar deze man staat altijd voor ons klaar, en nu bij een jubeleum wedstrijd mag hij er niet bij zijn. Dat vinden we jammer.
 

 mal  home   Thomas Sr 14 05 2004
    H, bezoeker. Ik denk dat ik dat spelletje ooit wel eens gespeeld heb. Moet ik nu niet vragen "Wat zie je dan?"
Als je zegt een walvis, "Wat voor kleur heeft ie?"
Zal wel Groen-Wit zijn, TOG, denk ik misschien, met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, mogelijkerwijs?
 

 mal  home   Thomas Sr 14 05 2004
    Ons boeren/schippers eigen FNA Nunspeet (heet je Fietje )word je op je wenken bediend! Dus kijk vlug op de website. En ik - en ongetwijfeld veel TOGR's - zien jullie graag terug bij TOG-R. En Foppe...komt vast ook nog weleens langs.
By the way: hoe heet dat jeugdhotel ook alweer bij jullie in de buurt?
Vrom Rotterdam wiz lof (sorry mijn bgels is niet zo goed )
 

 mal  home   Thomas Sr 14 05 2004
    Begrepen Wim. Maar ik had niet in de gaten dat het om het 2e ging. Jammer van vanavond.
Tja B1: het bestuur bepaald wie leidt h En dat moet ook maar zo blijven.
Buiten dat: we hebben toch de scheidsrechter niet nodig om te winnen. En die lijnrechter laten we gewoon struikelen (ben alweer geblesseerd )
 

  home   Togr B1 13 05 2004
    hallow,
wij willen graag vragen waarom Ton arnold zaterdag niet bij ons fluit. Ton is onze vriend en hij fluit ons altijd met veel plezier. Dus wij willen eigenlijk geen ANDERE SCHEIDS.. Wij willen TON ARNOLDS. Dus A.U.B.
Groeten, we hopen dat we ton zaterdag op het veld treffen.
Groeten,
 

 mal  home   Letty Huizer 12 05 2004
    De stichting Jeugdhaven Charlois 't Anker viert dit jaar haar 50 jarig bestaan. Dankzij de gulle giften in geld en/of artikelen van oa TOGR donateurs kunnen wij een voorjaarsmarkt houden as vrijdagavond en zaterdag. Namens 't Anker bedankt en we hopen dat jullie zaterdag ook een gezellige dag hebben.
groeten Letty
 

  home   FNA Nunspeet 12 05 2004
    Kijk allemaal op www.fna-nunspeet.tk en schrijf wat in ons gastenboek.

www.fna-nunspeet.tk
 

    bezoeker 12 05 2004
    Een enkele keer is het voetbal net het spelletje:k zie, ik zie wat jij niet ziet.  

  home   viskil 10 05 2004
    Hoi Thomas ,

Inderdaad opmerkelijk echter De vermelding van deltasport - Zevenhoven is van belang daar dit een nacompetitie duel is en de winnaar hiervan speelt tegen ons tweede indien het tweede de klus klaart tegen Vitesse Delft.

Donderdag is overigens TOGR 2 - Vitesse Delft 2 voor de nacompetitie (eerste duel 2-1 )
 

 mal  home   Thomas Sr 08 05 2004
    Een paar vreemde vermeldingen afgelopen zaterdag op het uitslagenbord:
Boszoom 2 - TOGR 3 TNO
DRGS A1 - TOGR A1 TNO
Deltasport - Zevenhoven 2-2
TNO = Tegenstander niet opgedagd. Welke vraag ik mij dan af. Wij? Of zij, nota bene thuisspelers.
En Deltasport...is toch niet meer dan een oefenwedstrijd tegen een 2e klasser?

Nu ja: het eerste is wer een ronde verder in de districtsbeker (4-1). Ik heb weliswaar niet de hele wedstrijd gezien, maar op grond van het laatste halfuur van de tweede helft denk ik: enigszins geflatteerd.
Tja en B2 leverde een wanprestatie. Liepen ze in Stad aan het Haringvliet nog over SNS heen (6-1), dit keer gingen ze roemloos tenonder met 1-5. Is 10 uur te vroeg voor jullie.
Een aantal (C)spelers mochten het in C1 nogmaals proberen. Andermaal een roemloze afgang (1-4). He: kom op boys. Jullie kunnen beter!
 

  home   supporter simonshaven 05 05 2004
    jongens succes vanavond tegen simonshaven.
ik hoop op een leuke en sportieve wedstrijd, moge de beste winnen
 

 mal  home   Gerard van der Meijde 05 05 2004
    Han,

Op 30 januari j.l. hebben wij je gevraagd om je adres kenbaar te maken, indien je aan de door de jubileumcommissie gestelde criteria voldeed. Je kan je alsnog aanmelden en dan zullen wij je een uitnodiging sturen voor de feestdag/avond op 15 mei a.s.

Met vriendelijke groet,

De jubileumcommissie.
 

 mal  home   Bart 03 05 2004
    Zonder er een discussieforum van te willen maken, het is tenslotte een gastenboek, vraag ik me af wat hier is fout gegaan.
Uit de reactie van Han begrijp ik dat hij, ondanks de correspondentie van 29/01, 30/01 (zie hieronder) geen persoonlijke uitnodiging heeft ontvangen.
Als dat zo is, dan past misschien alsnog een poging dit recht te zetten op 15 mei a.s.? Zo dit nog geaccepteerd wordt. Uit het bericht blijkt dat er een ras groen-wit hart gekrenkt is. Daar moet dus iets aan gedaan worden. (Moet ik me daar vanuit Finland nog mee bemoeien?
Dus jub. commissie: aan de slag!!!! Daar heeft Han recht op vind ik!


Han van Empel 29 01 2004
Eigenlijk wilde ik zeggen het erg jammer te vinden, dat er genoeg oud-leden die enorm veel voor de vereniging hebben gedaan geen uitnodiging hebben mogen ontvangen.
Groeten, Han.


Gerard van der Meijde 30 01 2004
Beste Han,

In de jubileumcommissie werd het criterium gehanteerd dat men minimaal 10 jaar lid moet zijn geweest van TOG om uitgenodigd te worden voor de reunie.
Bovendien hebben wij niet alle adressen van die leden kunnen traceren. Als jij aan die voorwaarde beantwoordt geef dan je adres op en zullen wij je nader informeren.

Groeten namens de jubileumcommissie.
 

 mal  home   Han van Empel 01 05 2004
    Ondanks, dat ik geen uitnodiging heb gekregen voor wat voor jubileum dan ook. Ik kwam niet voor in de statistieken en ruim 20 jaar lid, gewezen jeugdleider, scheidsrechter en JUNIOR VAN HET JAAR bij de B-junioren. Die ook nog eens een vader heeft, die de zelfde tijd donateur is geweest en nog steeds, bij de club van honderd heeft gezeten.
Wil ik TOGR toch van harte feliciteren met het behoud voor de Hoofdklasse en met het 75-jarige bestaan.

Groeten van een gefrustreerde en teleurgestelde oud lid, vanuit Purmerend. Het gaat jullie allen goed.

Han van Empel
 

 mal  home   Thomas SR 01 05 2004
    Pffff.....Toch weer even heel spannend. 0-4, 1-4, 2-4.....het zal toch niet....
Nee: bij 2-5 was het afgelopen en konden we opgelucht adem halen en feest vieren
Ook bij de junioren B (B1, 3e klasse) werd opgelucht adem gehaald: een krappe: 3-2 thuiszege op hekkesluiter Heinenoord. Maar...we moeten wel bedenken dat de jongens heel wat wedstrijden in de benen hebben. Maandag, woensdag, vrijdag en dus nu thuis. Dat moet eens z'n tol vragen! Vooral het toernooi vrijdag (4 wedstrijden) was een aanslag op de benen.
B2 (5e klasse) versloeg op overtuigende wijze in de enige Stad aan het Haringvliet het thuisspelende SNS (B1) met een klinkende 6-1. En dat met 3/4 C-spelers en geen wisselspeler. Erg knap. Ook voor mij een opluchting, want anders had Thoms Jr (1e jaars C) mij nog lang verweten dat ik erop heb aangedrongen dat hij toch op zijn verjaardag zou spelen. En...ook B2 heeft al heel wat wedstrijden in de benen!
 

 mal  home   Bart 01 05 2004
    DOVO kampioen, Delta Sport nacompetitie, TOGR veilig in de allerlaatste wedstrijd van het seizoen. Het verblijf in de Hoofdklasse is weer met een jaar verlengd! Proficiat!!!!
Volgend seizoen strijden we weer verder voor de 'gouden rendieren'.
 

 mal  home   Bart 01 05 2004
    En het houdt niet op: 2-5.....!!!!!
-
 

 mal  home   Bart 01 05 2004
    Blessuretijd is ingegaan, maar Delta Sport staat achter tegen DOVO (1-3), Heerjansdam staat gelijk tegen Ajax (2-2).
Met de huidige tussenstanden zijn we er dus.
Willen jullie het niet meer zo spannend maken!
 

 mal  home   Bart 01 05 2004
    2-4 :gr: nog 9 minuten te gaan........  

 mal  home   Bart 01 05 2004
    1-4-  

 mal  home   Bart 01 05 2004
    0-4!!!  

 mal  home   Bart 01 05 2004
    0-3???  

 mal  home   Bart 01 05 2004
    0-2  

 mal  home   Bart 01 05 2004
    SHO-TOGR, 37e min. 0-1
Zou het dan toch nog?
 

    supporter 30 04 2004
    Mannen van het 1e 'k hoop dat jullie het vuurwerk tot zaterdag bewaren. 't Blijft natuurlijk afwachten wat de andere clubs doen. Zonder hoop is alles hopenloos. Succes!  

  home   Viskil 29 04 2004
    Michel Floret en Ramazan van harte gefeliciteerd met jullie deal!!!

Hoofdsponsor van TOGR wie had dat kunnen denken 8 jaar geleden!!!

Ik hoop dat er nog veele bekende jongens in de shirts met deze bekende sponsor zullen spelen.

Ik vindt het in ieder geval zeer leuk dat het eerste goede uit de jeugd is doorgedrongen naar de selectie.
 

 mal  home   Thomas Sr 28 04 2004
    Weet je wel wat voor dag het was (in Hellevoetsluis)?  

 mal  home   paultjuh 01 28 04 2004
    opgelet  

 mal  home   paultjuh 01 28 04 2004
    thomas thomas ff bij de wedstrijd blijven he tijdens ut vlaggen haha
lekker Jeffrey goed opgelot jongen haha
 

  home   jeffrey b1 25 04 2004
    en ow ja thomas,
we kwamen met 3-0 voor en toen werd het pas 3-1, ik weet niet welke wedstrijd jij gevlagd heb hahahahha
Maar wel bedankt daarvoor
groetjes,
 

  home   jeffrey b1 25 04 2004
    heey thomas,
bedankt voor het compliment... maar ik ben J de Koning(jeffrey) hahah en geen F . Maarja iedereen maakt wel eens een foutje

Groetjes,
 

 mal  home   Thomas Sr 24 04 2004
    TOGR - Heerjansdam een belangrijke wedstrijd....
Maar eerst fff de tweede TOG-kampioen, de F-pupillen onder de bezielende leiding van Ton Arnold. En eg niet dankzij zijn arbitrage, die taak nam Dien Pieke op zich. Gefeliciteerd jongens! Hebben jullie al een happy meal gekregen
De wedstrijd tegen Heerjansdam dus....
Overigens had A1 ook nog kans op een kampioenschap. Helaas: tegen hetzelfde DRL waar F met 8-1 overheen liep verslikte Dennis'team zich: 1-4.
Drie teams op en nacompetititie positie (TOGR, Heerjansdam, Delta Sport)tja...
B2 liet het thuis tegen Stellendam ook al afweten. Na wat foutjes achterin - waar Stephan nog maar eens na moet denken over het eerste en vierde tegendoelpunt) gingen ze met 2-5 tenonder.
TOGR - Heerjansdam...
Nee toch maar eerst B1: in Helevoetsluis tegen Vlotbrug op mongolendag. Mongolendag? What ever. Na de 1-1 nam B1 al snel weer de voorsprong: 1-2. Die werd niet meer uit handen gegeven. Ondanks de paal (4-maal) de lat (2-maal) de keeper van Vlotbrug (6-maal?) liep B1 uit naar 1-4 door prachtige akties van Haken en Ahmed (als hij niet buitenspel stond) en een sterk middenveld o.l.v. F. de Koning. En nog in ed race voor de beker, a.s. maandag tegen 2e klasser Zwaluwen
Het eerste lijkt de nacompetitie niet meer te kunnen ontlopen Ze hebben weinig in eigen hand. We mogen van geluk spreken dat GVVV uiteindelijk heeft verloren, anders....
 

 mal  home   Bart 24 04 2004
    TOGR-Heerjansdam, vlak voor tijd 1-3
Te laat........
 

 mal  home   Bart 24 04 2004
    TOGR-Heerjansdam, 75e min: 0-3  

 mal  home   Bart 24 04 2004
      

 mal  home   Bart 24 04 2004
    TOGR-Heerjansdam, 70e min.: 0-2 :gr: :gr:  

 mal  home   Bart 24 04 2004
    TOGR-Heerjansdam, na 17 min.: 0-1......  

 mal  home   mauk 21 04 2004
    5 mei wordt een leuke wedstrijd heren want de Scheveningers komen ff langs tot dan !  

 mal  home   Thomas Sr 21 04 2004
    Ja Bart sal fyn land. Je weet dat Friezen uit midden-Azi komen. Zij gaven het Himalaya zijn naam (himmel ayen = de hemel strelen) Zij volgden de zon en via Oeral (= overal bergen) bereikten zij West-Europa. Vandaar Salland. Dat een streek in Twente Salland heet is geen toeval (Sallaland...).Over de wedstrijd: het was geen sublieme wedstrijd. Helaas maakte de keeper een aantal cruciale fouten. Gelukkig toch nog gelijk spel. Maar de druk was hoog. Zaterdag nog vele malen hoger, want dan MOET er gewonnen worden! Salla ze dat redden denk je? Ik denk het wel! Ditmaal laten ze zich ech nie Foppe
 

    supporter 20 04 2004
    Mentaal was het 1e ijzersterk en zo werd een 0-3 stand uiteindelijk 3-3.
Klasse!
 

    supporter 20 04 2004
    'k Hoop dat het 1e vanavond net zo goed en doeltreffend speelt als tegen Bennekom. Met het publiek als 12e man moet het lukken. Stroop de mouwen op en stel het vizier op scherp. Succes!  

 mal  home   Bart 19 04 2004
    Beste Thomas sr,

Groeten uit SALLA - Lapland...........
salland?
 

 mal  home   Thomas Sr 18 04 2004
    Keepstertje, hl mooi om te horen. Inderdaad er is kennelijk niet veel aandacht voor de dames. En ja, ik kan niet overal tegelijk zijn.B2 speelde slecht. Ik denk dat er in de schuur nog wel een poppenhuis staat en wat barbiepoppen. Is misschien leuker voor ze (2-3 tegen Flakkee). B1 won wel kwam bij 2-2 bij de wedstrijd. In een matige wedstrijd zag ik het 2-3 3-3 en 4-3 worden.. En vervolgens gespannen in de kantine van de zenuwen naar elk telefoontje luisteren. Maar uiteindelijk dus toch 1-4! Ok, Jimmy en Danny ik neem al mijn woorden terug! Een mooie, broodnodige overwinning. En nu op die lift!
Tja en de A1 won ook al. Met 6-2 van Alexandria. Dus toch aardig wat overwinningen. En als Thomas a.s. woensdag eens wakker is...
Wel keepstertje, denk niet dat jullie zijn vergeten. We denken wel degelijk aan jullie. Net als aan de futsallers, waar je weinig over hoort. Zet de zegereeks voort en de aandacht komt vanzelf. Vel liefs en ook groeten aan Salland
 

    supporter 17 04 2004
    Als ik de uitslagen lees, dan zie ik dat niet elk team heeft kunnen winnen. Gelukkig het 1e wel en met klinkende cijfers. Als jullie dit nog 3 wedstrijden volhouden eindigen jullie bovenaan het rechter rijtje. Succes!  

 mal  home   Bart 17 04 2004
    Goed gedaan mannen! 3 punten in de pocket. Er zijn ng 9 punten te verdienen! Succes tegen SHO!!!  

    supporter 17 04 2004
    'k Hoop dat alle teams vandaag winnen, maar vooral dat het 1e thuiskomt met 3 punten! 't Hoeft niet mooi te zijn, dat komt de volgende competitie wel. Jullie kunnen het!  

 mal  home   Bart 16 04 2004
    Er moet niks ( ), maar er zijn nog wel maar liefst 12 punten te verdienen......
 

 mal  home   . 15 04 2004
    keepstertje, keepstertje, beetje beter lezen?!  

 mal  home   keepstertje 15 04 2004
    
Wilde jullie allen even vertellen (aangezien het telkens niet wordt geplaatst) dat de DAMES WEER EEN WEDSTRIJD HEBBEN GEWONNEN afgelopen zaterdag. TOGR DS - Botlek de stand is 2-0 geworden voor degene die het leuk vinden om te weten.

ik ben super trots op de dames en dat zouden best wat meer mensen binnen de vereniging mogen zeggen.
 

 mal  home   Thomas Sr 12 04 2004
    Ach Jeffrey, die grensrechter van jullie had gewoon een off-day. Eerst staat ie stomverbaasd hoe een speler met een vreemd hakje een doelpunt maakt (aan de verkeerde kant van het veld) en vervolgens staart ie stomverbaasd naar de scheidsrechter, die...voor buitenspel fluit. Maar ik heb hem onderhanden genomen en gezegd dat zulke blunders niet kunnen worden getolereerd. Hij legde deemoedig zijn hoofd in zijn schoot, oeps...mijn schoot. Nu ja iemands schoot. Tom Poes, verzin een list!  

  home   Fam de Koning 11 04 2004
    Wij willen Johan en Loes feliciteren met hun prachtige dochter Sanne.
Groetjes Fam de Koning
 

  home   Jeffrey B1 11 04 2004
    Hallow thomas,
hahahha ff voor de duidelijkheid ik was het niet die de 2-2 scoorde in eigen doel hhahaha.. dat was ahmet nur. Ik was daar niet eens in de buurt hahah
Maar ja iedereen kan wel eens een foutje maken
Groetjes
 

 mal  home   Thomas Sr 11 04 2004
    Gisteren weer naar dat ... eiland Goeree/Overflakkee getogen. Ditmaal was Middelharnis het slachtoffer. Leonidas kwam, zag en overwon. Je spartaan noemen is 1 ding, je als spartaan gedragen is iets anders. De spartanen van TOGR B2 lieten zich in ieder geval niet intimideren. Al na 12 seconden was het bijna raak! Na de 0-1 mocht door wat foutjes de Jonge Spartaan op 1-1 komen, maar vervolgens kwam TOGR weer voor op 1-2. Jeffrey scoorde nog 2-2 (in eigen dol) maar de scheidsrechter besloot dat er buitenspel was. Vreemd, maar lief naar TOGR. Toen was het afgelopen. DJS kwam er niet meer aan te pas en TOGR liep uit naar en 1-5 overwinning met een prachtig doelpunt van de nr 11 vanaf de achterlijn. Maar TOG moet die grensrechter van hun op cursus sturen. Voor buitenspel vlaggen bij een inworp!
Al met al doen de B'tjes weer goede zaken vanuit een mooie westrijd!!? ?
 

 mal  home   Thomas Sr 11 04 2004
    Bart, helemaal met je eens. Niet navelstaren en naar anderen wijzen. We moeten het zelf doen! Morgen is de vuurdoop! Tegen Ajax MOET gewonnen worden. En dat doen ze natuurlijk ook  

 mal  home   Bart 07 04 2004
    Even een beetje peptalk uit het hoge noorden:
In diverse commentaren wordt telkens teruggekomen op de 6 ingeleverde punten agv het uit de comp.nemen van ZW28.

Even verhelderen: behalve Marken en GVVV hebben alle ploegen punten 'ingeleverd'.
Voeg de uitslagen van de gespeelde wedstrijden er even bij en zie dan dat het er onderaan bijna hetzelfde uitziet .......
Dus uit de resterende 5 potjes gewoon de volle 15 punten pakken en niet vervallen in wiskundige berekeningen!!!!
Stel je voor dat je een rekenfoutje maakt........
We laten ons toch zeker niet in de luren leggen door niet gespeelde en nietig verklaarde wedstrijden?

SHO (2x), Heerjansdam, Bennekom en 020: HERE WE COME!!!
 

 mal  home   Thomas Senior 07 04 2004
    Afgelopen zaterdag een mooie wedstrijd van B2 mogen vlaggen: 5-4 tegen de nummer drie (Nieuwenhoorn), waardoor B2 oprukt naar de 8e plaats in de ranglijst (van 11). Een derde plek is nog alleszins mogelijk. Zelfs meer zit er in! Moeten we wel blijven voetballen en niet gaan lopen zeuren.
A.s. zaterdag (10-4) tegen de Jonge Spartaan moet gewoon gewonnen kunnen worden.
 

 mal  home   Jeroen 27 03 2004
    Helaas hebben jullie de mouwen niet ver genoeg opgestroopt Maar kan iemand vertellen wat er precies gebeurde op de tribune iets met DOVO-supporter(s) en TOGR-speler?

Greetz Jeroen
webmaster www.dovofansite.tk
 

 mal  home   lammert 27 03 2004
    jongens winnen zaterdag van Dovo kom op mouwen opstropen en er inknallen
veel succes
 

  home   viskil 26 03 2004
    Wat een Mooi bericht van onze oud Voorzitster en Oud scheidsrechter!!!!!

Een dochter

Loes en johan uit de grond van mijn hart

Gefeliciteerd met het kleintje
 

 mal  home   Bart 22 03 2004
    Leuk dat foto-overzicht op de site!
Kan helaas niet naar de renie van a.s. vrijdag komen. Doe ze maar allemaal de groeten van me!!!
 

 mal  home   Thomas de Wreede Sr 20 03 2004
    Nog vier wedstrijden te gaan en al kampioen (4e zaal). Whouw: dat is een four-wheel-drive. Gefeliciteerd! Het eerste kampioenschap is binnen. Neem vast een rondje (voor eigen rekening) De volgende is van mij .

Klasse boys!
 

 mal  home   michel 20 03 2004
    Dovo word kampioen dus jullie verliezen volgende week zaterdag  

  home   een ajaxsupporter 15 03 2004
    Wist u dat Ed Kok tegenwoordig op zondag in de Arena te vinden is? eindelijk is het gelukt hem te bekeren  

 mal  home   Thomas de Wreede 14 03 2004
    Zo'n 10 minuten na de hervatting komt het eerste bericht door: 0 - 1. Yoepieee.!
Als volgens de kantineklok de wedstrijd zo'n beetje moet zijn afgelopen, volgt een nieuw telefoontje. Joepie, afgelopen, we hebben gewonnen. Nee 1 - 1! Ongelovig wordt naar de boodschapper gekeken. Houdt hij ons voor de gek? Helaas nee. De seconden worden geteld. Het moet bijna afgelopen zijn. Het tweede telefoontje. Afgelopen. Twee punten verspeeld. Somber maar manmoedig bericht de boodschapper: 2 - 1. Weer een minuut later opnieuw telefoon. De 2 - 2? Nee, helaas afgelopen. En nu maar hopen dat SHO en GVVV zo lief zijn om ook te verliezen. En ze dat voorlopig even blijven volhouden.....

En B2. Tja Thomas waar zouden trainingen toch voor zijn bedoeld.....?

Maar het is niet alles treurnis. Na de eerste appel te hebben geweigerd (0 - 1 tegen Excelsior A2) besloten de Adams van A1 eens te proberen aan de stam te schudden. En ziet: zo vergaat het rijpe vruchten zij vielen als de spreekwoordelijke rijpe appelen van de boom. A1 bleef de stam schudden en de tuin lag bezaaid met vruchten. Bij 10 - 1 begon ik de tel kwijt te raken. Ik geloof dat het 12 - 1 is geworden. Maar misschien wel 16 of...
En zo werd veld 1 een ware moestuin (moe's tuin?). Oogstrijp voor eerstvolgende thuiswedstrijd. Kwestie van stampen en zeven. Hak is al gewaarschuwd.
 

  home   0/23 10 03 2004
    zoals eerder bericht vermeld 3-3 eindstand. Een SUPER resultaat daar Rijsoord met veel spelers van het eerste aantrad en aanvulling uit het tweede. 1e speelt eerste klasse en tweede speelt reserve hoofdklasse.
De eindstand had ook 14-12 kunnen zijn.
De onzen kwamen naar een goede start 0-1 voor door Olaf Sap. Helaas na 20 min was Rijsoord veel sterker echter door een zestal fantastische redingen van Maurice gingen we rusten met een 2-1 achterstand. In de tweede helft was Rijsoord de eerste 15 min wederom veel sterker echter Olaf kreeg de eerste kans door alleen op de keeper te gaan.
Helaas miste Olaf Rijsoord maakte 3-1 en een afstraffing dreigde. Maar door goed keeperswerk en een ploeg die tot het gaatje ging kantelde de wedstrijd en tog was beter.
Errol maakte een mooie treffer (errol ga op deze weg door) en het was 3-2.
Kort daarna maakte Jeffry Franken (ja u leest het goed ) 3-3 .
In de laatste minuut had de winst er zelf geweest als het doelpunt vlak voor tijd niet afgekeurd was voor buitenspel. Want dat was het niet!!.
Al met al een super leuke pot om naar te kijken met veel fouten en goede dingen. en een ontzettende kou
Spelers : Maurice(koen),Dennis v hoorn,Leandro,Eric(Rick),Ismail(Frank),Benny(Jeffry),Rowdy,Errol,Mazlu m,Deenis v/d meer,Olaf
 

  home   O 23 09 03 2004
    rijsoord - togr 3-3

T was een leuke wedstrijd wel tot op het tandvlees maar daar word iedereen alleen maar beter van!! aan iedereen complimenten en klasse gespeeld !!
 

  home   jeffrey b1 08 03 2004
    beste mensen,
volgens mij staat er bij jeugdnieuws het stuk'wist je dat'en daar staat bij dat de loten 50.00 per stuk sijn hoort dat niet 0.50 te sien ?
 

  home   Viskil 08 03 2004
    Beste belangstellenden ,

Dinsdag 09-03-2004 speelt TOGR 0/23 tegen Rijsoord 0/23.
Aanvang 20.00 bij v.v Rijsoort.
Voor liefhebbers adress :
V.V Rijsoord
Vlasstraat 2a te rijsoord
 

 mal  home   Bertus Goudriaan 07 03 2004
    Bij deze geef ik dus ook ieder lid van TOGR de felicitaties met hun jubileum, met name de al jarenlange bestaande harde kern van TOGR. Ik weet dat toen ik lid werd (1966 tot 1982) deze mensen al actief waren binnen deze club, en zonder hun het misschien nooit zover had kunnen komen.

PROFICIAT !!!!

Bertus Goudriaan
 

 mal  home   Jaap Wildschut 05 03 2004
    Gefeliciteerd met jullie 75 jarige jubileum namnes de buren Egelantier Boys  

  home   jeffrey b1 03 03 2004
    heey meneer bart,
we hebben zoals ik al in het begin van het seizoen aangaf een eigen site gemaakt met B1... www.cu2.nl/Togr-B1.
Groeten uit nederland
 

 mal  home   Bart 03 03 2004
    Aan het bestuur, leden, rustende leden en donateurs van R.C.V.V. Tot Ons Genoegen 'Rotterdam'

Vanuit Salla feliciteer ik u, mede namens de sponsor, de Gemeente Salla, allemaal met het 75-jarig jubileum van ons aller TOG'R'
Dat er nog vele jaren mogen volgen!

Hartelijke groeten,

Bart Braafhart
Salla-Finland/Lapland
 

  home   webm 03 03 2004
    Blijven proberen, Jeffrey!!  

  home   jeffrey b1 03 03 2004
    sorry mislukt  

  home   jeffrey b1 03 03 2004
    ---------- --------
/ |______
/ )
- /- | Jaar
/ _ _ _ )
/
/
/
 

  home   jeffrey b1 03 03 2004
    heey,
eindelijk is het dan de grote dag hahahhaha togr bestaat 75 jaar
 

  home   webm 02 03 2004
    Even nagevraagd.
De wedstrijd is afgelast.
Er is gewoon training.
 

  home   supporter 02 03 2004
    hallo,

ik heb begrepen dat het eerste vanavond een wedstrijd moet spelen, alleen de vraag is hoe laat word deze wedstrijd gespeeld of gaat deze uberhaupt wel door?
 

  home   Ismail Aktar 27 02 2004
    Zaterdag geen amateurvoetbal


Rotterdam - De kans dat er zaterdag in dit district wordt gespeeld op de amateurvoetbalvelden is nihil. Vrijdagmorgen stond volgens een KNVB-woordvoerder 'voor 99 procent' vast dat alle duels in West II op zaterdag worden afgelast. De slechte gesteldheid van de velden is hiervan de oorzaak. Over het doorgaan van het zondagvoetbal wordt pas op zaterdag besloten.


(Rotterdams Dagblad)
 

  home   2e Elftal 26 02 2004
    De wedstrijd TOGR-Coal is een van de meest oogspringende ontmoetingen tijdens de eerste ronde van district 2 van de Rotterdams Dagblad Trofee.....Zie Rotterdams dagblad.  

 mal  home   Thomas Sr 26 02 2004
    En Ajax pakken we ook bij de kladden zei Foppe - nee, niet Fokke -. En die Friezen hielden woord. En de Amsterdammers mochten nog blij zijn dat het slechts bij 4-1 bleef. En op 6 maart pakken wij - TOGR - Ajax bij de kladden. Weten jullie dat de vlag van Friesland in de vlag van Charlois alleen verschilt in de richting van de banen
En meisjes tegen Botlek...hoeveel fotorolletjes heb ik nodig om alle doelpunten vast te leggen
Ik kan nu al niet slapen van plezier
 

  home   supporter dames 25 02 2004
    winnen is leuk maar vertel wel dat je van effies heb gewonnen. maar goed zaterdag succes.  

  home   TOGR Dames 1 25 02 2004
     Ja hoor, we hebben de smaak te pakken!! Weer gewonnen en wel met 11-0!!  

 mal  home   Thomas Sr 21 02 2004
    Elf. Een voetbalblad? Elf. Een sprookjesfiguur... Elf, elfje. Vrouwelijk. Nee geen sprookje: gewoon werkelijkheid: een klasse-overwinning van - ja ff sorry hoor boys - ONZE dames. Klasse en proficiat
B2 makte de misser van vorige week goed door met 7-3 Simonshaven te passeren: zowel in de wedstrijd als in de stand denk ik. In het begin van de tweede helft leek het even fout te gaan en dachten de boys elfjes te zijn, maar gelukkig landden ze snel met 2 benen op de grond. Met dit speltype kunnen ze over elke tegenstander lopen. Maar jullie zijn geen Elfjes. Jullie moeten het op de grond doen
 

  home   jeffrey b1 18 02 2004
    heey,
goed sow dames... er volgen nog mee overwinningen hoor als jullie sow doorgaan hahaha
veel succes verder
groetjes,
 

  home   TOGR Dames 1 18 02 2004
    Eindelijk afgelopen zaterdag onze eerste overwinning!!!!
En nu vasthouden dames, er moeten er nog meer volgen.
 

 mal    Job van den Bergh 16 02 2004
    Op 12 april a.s. (2e paasdag) wordt het jaarlijkse toernooi gehouden voor F, E en D teams.
Dit jaar staat het toernooi nadrukkelijk in het teken van het 75 jarig jubileum en daarom doen een paar teams mee die ook 75 jaar bestaan zoals Hertha uit Vinkeveen en Rillandia uit Rilland.
Eigenlijk hebben we dringend nog een paar teams nodig bij alle leeftijden om het wat afwisselender te maken.
Weet je nog een vereniging die belangstelling heeft, laat het mij even weten via j.bergh2@chello.nl of bel me even via 010-4293585.

Job van den Bergh
namens de Jeugd-Toernooicommissie T.O.G.R.
 

  home   jeffrey b1 15 02 2004
    Heey,
ik wou jurich uit B1 ff beterschap wensen. Zijn arm was namelijk uit de kom. Dat is gebeurd in de wedstrijd tegen WCR. Jurich, beterschap en ik hoop dat je snel weer komt.
Groetjes,
Togr B1
 

  home   Webmaster CVV-Mercurius 13 02 2004
    Geachte webmaster,

Vandaag is de nieuwe site van CVV-Mercurius geopend. Wij zouden het leuk vinden als u op uw website een link opneemt naar onze site. Als het goed is, is de site van uw vereniging al in de lijst met links bij ons opgenomen. Tevens zouden wij het leuk vinden, als u uw opmerkingen in het forum plaatst, en zodoende wij onze site kunnen verbeteren. Mocht u nog vragen hebben, kunt u ons altijd op dit adres bereiken.

Met vriendelijke Groet,

Webmaster CVV-Mercurius
 

  home   Jeffrey b1 09 02 2004
    Hallowa,
wij hebben met B1 Ovv koeke gegeven, ook met 3-1 hahahha
volgende week tegen Wcr, hopelijk geven we hun ook koek
groetjes,
Jeffrey
 

  home   TOGR 2 08 02 2004
    Heeej jongens, lekker gespeeld gisteren!! Gewoon Deltasport(de nr1) ff koek gegeven met 1-3 en maar zeggen dat we mooi weer voetballers zijn!! Als we nu eens deze lijn door kunnen trekken dan komt het helemaal goed!!
(jammer dat de fotograaf er niet bij was had mooie plaatjes kunnen schieten van deze ochtend) As zaterdag spirit thuis en sappie hou het vast zo he!!
 

  home   rh2 08 02 2004
    TOGR 3; jammer!!

we hadden het echt geregeld. Jullie krijgen nog een herkansing tegen Boszoom.
 

 mal  home   Thomas Sr 07 02 2004
    Volgens mij zijn die kratjes bier al voor de wedstrijd uitgedeeld!
En zou IJsselmeervogels veel paling hebben meegenomen naar de Dijk? We hebben natuurlijk nogal wat eilanders...die zouden gevoelig voor vis kunnen zijn...
Ach er werd met veel inzet gespeeld, er werden kansen gecreerd, maar die konden niet worden verzilverd. Ongelooflijk was de kopbal van Emmanuel Monteira in de negentigste minut die via lat en paal....UIT het doel caromboleert (zou Sheeba biljarten..?)
Onze vissers uit Spakenburg speelden voor de rust onze verdediging - misschien een foutje? - en Khalid - die weer goed stond te keepen - was kansloos.
Maar eerder werd er wel positief gescoord: B2 won ook zijn tweede wedstrijd. Met maar liefst 6-2. En ook B1 won met 3-1. P R O F I C I A T.
En een verdienstelijk trainer.
 

  home   togr 3 07 02 2004
    Die 2 kratjes van RVVH vertrouwden we toch meer.  

  home   TOGR3 06 02 2004
    Het wordt steeds aanlokkelijker  

 mal  home   Rhoon 2 06 02 2004
    TOGR 3 - RVVH 5

3 Kratten voor TOGR 3 als ze winnen !!
Gegarandeerd !!
 

 mal  home   Rhoon 2 06 02 2004
    TOGR 3 krijgt 3 kratten goudgeel bier als ze van RVVH winnen !!

Gegarandeerd !!

 

  home   Rhoon 2 06 02 2004
    Ok goed dan; 3 kratten als jullie van RVVH winnen.

We komen ze cht langsbrengen hoor !!
 

 mal    Letty 06 02 2004
    Dat is een tegenvaller, 6 punten eraf.
Zet 'm op morgen en pak 3 punten.
 

  home   togr 3 04 02 2004
    van RVVH krijgen we 2 kratjes als we verliezen!!  

 mal  home   Rhoon 2 04 02 2004
    TOGR 3: Veel succes tegen RVVH a.s. zaterdag !

Namens ons: een kratje als jullie winnen !
 

 mal  home   Eb 03 02 2004
    Worden de mailtje van Egelantier -Boys gewist.ja jullie willen natuurlijk geen kritiek,fijne buren hoor ?  

  home   jeffrey b1 02 02 2004
    heey,
neej ik hoop het niet, maarja als het wel moet dan gaan we er weer voor.
Maarja als we beter zijn dan hun, dan kunnen we ook wel 2 x winnen of niet hahahah
 

 mal  home   Thomas Sr 01 02 2004
    Oeps Ik wist niet dat je kwaad werd nummer 13!
Maar eh, wat snelheid betreft...
Met nog slechts 15 minuten te gaan zal je toch niet de hele wedstrijd moeten over doen, Jeffrey? Ik denk dat ik volgende week maar weer eens ga biljarten in 't Vinkje. Eens een hartig woordje spreken met Rob Dingenouts.
 

  home   jeffrey b1 01 02 2004
    heey hallo,
hoe ist met jullie, mij tenminste alles goed hoor, we moesten zaterdag tegen kocatepe en staan met 3-2 voor. Maar door de weersomstandig heden, werd hij gestaakt. Ik hoop niet dat de hele wedstrijd overgespeeld moet worden.
Maarja we zien wel, misschien winnen we dan wel weer, we gaan er in ieder geval wel voor,
groetjes
 

 mal  home   Thomas Jr 01 02 2004
    Ja hoor, ouwe, gaan we katten? Zag je ook hoe lang die anvaller was? 2 koppen groter dan je rechtsback. En weet je wat mijn rugnummer was? Ik bedoel maar.  

 mal  home   Thomas Sr 01 02 2004
    Met een klinkende 5-2 overwinning op Flakkee de competitie beginnen (B2) is een mooie start die ook ons burgers moed geeft. En dat terwijl de tegenstander toch gemiddeld wat fysiek groter was. Die rechtsback van jullie moet nog wat sneller worden en slimmer aanvallers uitspelen. Middenveld was goed bezet en er stond duidelijk een team op het veld. Maar nu niet denken dat je het kampioenschap al in de zak hebt. 1 Zwaluw brengt geen zomer!  

    Letty 31 01 2004
    'k Bedoel met klaverjassen.  

    Letty 31 01 2004
    Vandaag was mee doen belangrijker dan winnen.In ieder geval was het erg gezellig!  

  home   Jeffrey b1 30 01 2004
    heey,
das jammer furkan, maar zaterdag moeten wij tegen kocetepe, en dan hopen wij zo goed spelen dat je als nog naar togr komt
groetejes jeffrey
 

  home   Furkan Karakus 30 01 2004
    Hey Hakan, ik kan niet naar togr komen, want ik train sinds dinsdag bij kocatepe! Ik heb me nog niet ingeschreven maar ik denk dat ik wel bij kocatepe blijf...  

 mal  home   Gerard van der Meijde 30 01 2004
    Beste Han,

In de jubileumcommissie werd het criterium gehanteerd dat men minimaal 10 jaar lid moet zijn geweest van TOG om uitgenodigd te worden voor de reunie.
Bovendien hebben wij niet alle adressen van die leden kunnen traceren. Als jij aan die voorwaarde beantwoordt geef dan je adres op en zullen wij je nader informeren.

Groeten namens de jubileumcommissie.
 

 mal  home   Han van Empel 29 01 2004
    Eigenlijk wilde ik zeggen het erg jammer te vinden, dat er genoeg oud-leden die enorm veel voor de vereniging hebben gedaan geen uitnodiging hebben mogen ontvangen.
Groeten, Han.
 

  home   Ismail Aktar 29 01 2004
    ik wens familie buik veel beterschap en hoop weer zo snel mogelijk fredje langs de grasvelden te zien  

  home   2e elftal 28 01 2004
    En nu nog een leuk verslaggie erbij en tis helemaal compleet!! en heb je die mol nou wel of niet te pakken???  

  home   jeffrey b1 27 01 2004
    heey furkan,
ik ben jeffrey ook van b1, ik ken je nog niet ofsow, alleen ik hoop zeker dat je komt, we kunnen wel wat versterking gebruiken. En tot dinsdag of donderdag dan maar.

Groetjes
 

  home   Furkan Karakus 27 01 2004
    Hey Hakan, Kocatepe wil me ook. Ik ga vandaag proeftrainen bij kocatepe. Ik moet er goed erover na denken of ik naar togr kom of kocatepe!  

  home   Opa van EB 27 01 2004
    Al meer dan 25 jaar lid van Egelantier Boys ben ik blij dat de fusie niet doorgaat. Bij een eventuele fusie zou Egelantier Boys moeten verhuizen. Het zou absurd zijn als een schuldenvrije en goedlopende vereniging zou moeten wijken voor een fusieclub waarvan 1 vereniging (zw'28) tonnen schuld heeft en geholpen door de gemeente een reeds in gebruik zijnd complex krijgt toegewezen.
Dat wilde Opa even kwijt.
 

  home   Hakan 26 01 2004
    hey furkan natuurlijk ken ik je wel,dacht je dat ik je niet meer kende? ik denk niet dat onze leider je zal weigeren voor een training. ik zal het morgen wel vragen aan onze leider en dan zie ik je donderdag wel op het veld  

  home   Furkan Karakus 26 01 2004
    Hey Hakan, Ik denk wel dat ik kom joh, ik denk wel dat het wel gezellig wordt. Je kent me toch wel hakan, je oude klasgenoot van basisschool. Hopelijk worden we dan kampioen. Ik kom donderdag proeftraining doen bij jullie!Aykut heeft aan jullie trainer gevraagd. Hopelijk mag het wel!Laterzz  

  home   Hakan 26 01 2004
    hey furkan als je graag bij togr wilt spelen dan kan je dat ook, en ik vind het best leuk hoor en ik denk dat ons team het ook leuk zal vinden, we hebben een hele gezellige team en ik denk dat je van harte welkom bent  

  home   Furkan Karakus 26 01 2004
    Hey boys van b1. moet ik van Zwart-Wit'28 naar TOGR b1 komen? Jullie mening! Ik heb best zin om bij togr te spelen. Hopelijk spelen jullie wel volgend jaar 2e klasse.  

  home   Furkan Karakus 26 01 2004
    Hey boys, ik ben een speler van Zwart-Wit'28, de club is failliet, dus heb ik besloten om naar togr b1 te komen. Nog succes in de competitie. (Hakan&Aykut, je kent me wel!)  

  home   jeffrey, shamier en SamP 26 01 2004
    Heey,
Wim graag gedaan
 

  home   Viskil 26 01 2004
    Bij deze wil ik Fer Kruis nu echt feliciteren met zijn 50STE verjaardag
 

  home   Viskil 26 01 2004
    Mijn complimenten aan de spelers van A1.
Na 2 maanden geen wedstrijd gespeeld te hebben werd mede koploper G.T.B met 2-0 verslagen. Alsof dit niet genoeg is met af en toe zeer goed voetbal.
Jongens ik heb af en toe genoten.
Ga zeker zo door
Jeffry,samir en sam bedankt voor jullie bereidtheid bij te springen.
 

 mal  home   Thomas Sr 24 01 2004
    Tja, Moenkou, als we dat hadden geweten waren we natuurlijk niet op ZATERDAG naar Marken getrokken Nu moeten we de veerman betalen in de wetenschap dat ie achter het net vaart Maar het IJsselmeer is nog niet leeg  

    IJsselmeervogels 21 01 2004
    'k Lees net het stuk over Mark Hoks. Heel fijn natuurlijk, maar hoe is het met jullie keeper? Er was toen nog hoop dat hij na de winterstop weer zou spelen. In het wedstrijdverslag vind ik 'm niet terug.
Succes!
 

 mal  home   Moenkou 20 01 2004
    Helaas mannen geen vis zaterdag op Marken. Die ene visboer die we op Marken hebben, die trouwens nog een Volendammer is ook, is zaterdag dicht.

O ja ff een tip: Ga niet met de bus net als Deltasport via Durgerdam maar gewoon via Monnickendam. Anders heb je kans dat je naast de dijk belandt!

Tot zaterdag!
 

 mal  home   Thomas Sr 17 01 2004
    Met alle perikelen in het achterhoofd toch even een belangrijke overwinning. Het was de eerste wedstrijd na de winterstop zullen we maar denken, dus we lagen niet van den beginne op stoom. Maar gaandeweg kwam de trein in beweging. Vreemd dat een locomotief - Moises - het begaf die juist in die beginfase stevig trok. Kennelijk een lekke ketting.
Sheeba miste even de wissel maar ging daarna op het juiste spoor
Ook Danny kwam net tekort, maar kreeg geen herkansing van de scheidsrechter.
We hebben weer genoten BOYS! En wat zal het volgende week stinken op de dijk als we zoveel vis meenemen
(wat is een mark eigenlijk waard?)
 

 mal  home   n.pruyt 15 01 2004
    Vandaag ontving ik van een goede kennis per e-mail een raadsel-foto. Tot mijn verbazing een schitterende foto van stuk voor stuk toppers van weleer. Heb nog even de -prima-website bekeken en gezien dat begin maart het 75-jarig jubileum gevierd wordt. Dat wordt vast en zeker een gezellige boel. Ik ben van plan te komen. Dan zie ik mijn oudste broer wellicht ook weer een keer. Leuk om de 'oude' bekenden weer eens te zien. De reunie in het Feyenoord stadion was een groot succes en ligt nog vers in het geheugen. Ik wens het bestuur en de vele vrijwilligers veel succes bij de organisatie van de verschillende evenementen want er moet natuurlijk weer bergen werk verzet worden. Tot ziens!
mvg
Nico Pruyt -oud-speler
 

  home   Paul 15 01 2004
    Gisteravond partijtje gespeeld tegen TOGR 3. En verdient gewonnen met 3-1. Bedankt voor een lekker potje stevig voetbal. Volgende x maar met scheids ??
 

 mal  home   Thomas Sr 10 01 2004
    Allereerst wil ik onze jeugd feliciteren met het behaalde resultaat wat betreft de toners. Leek even somber, maar echte TOGR'rs gaan er dan effe tegen aan. Klasse kids. En dat in het nieuwe jaar natuurlijk ook fff volhouden. En het papier ook niet vergeten, h!
Ik zal mij verder onthouden van het uitspreken van allerhande wijsheden: daar ben ik zelf iets te dom voor
Maar ik hoop jullie wel het komende jaar in volle gezondheid te mogen ontmoeten. Elke dag zonder jullie is een verloren dag.
 

  home   R.H.S. 05 01 2004
    Hier een mededeling van Rijnmond Hoogvliet Sport. Ook wij zijn sinds kort in het bezit van een eigen website, welke te bezoeken is via www rijnmondhs.nl
Wij hopen u spoedig als bezoeker te mogen ontvangen.

Groeten RHS
 

 mal  home   Jeffrey B1 05 01 2004
    hallo iedereen,
B1 heeft al lange tijd een site, neem er ff een kijkje op en laat een berichie ahcter
bedankt
..::.TOGR B1.::..
 

  home   Lissefans 04 01 2004
    Kijk ook op www.fclisse.tk en meld je aan op het lisseforum  

 mal  home   Harry Schaap 02 01 2004
    Beste TOGR-ers,

In verband met mijn afwezigheid op de nieuwjaarsreceptie wens ik ieder vanaf deze plaats een zeer goed, gezond en gelukkig 2004 toe.
Het bestuur wens ik veel wijsheid toe en hoop dat ze in allerlei onderhandelingen de komende periode de identiteit van onze club niet uit het oog verliezen en alleen maar staren naar het groot en aansprekend worden.
Veel succes iedereen.
Met vriendelijke groet

Harry Schaap
 

  home   viskil 01 01 2004
    Langs deze weg wil ik een ieder van T.O.G.R (incl oud leden en oud vrijwilligers) een liefdevol en gezond 2004 toewensen. Zowel voor u als Uw dierbaren!!!!!  

 mal  home   Thomas Sr 30 12 2003
    Jeugdraadsel: Vraag: 332? Antwoord: 441! Vraag: 59? Antwoord: Ja!  

  home   henk.janse 21 12 2003
    ja,ff luisteren, komend jaar!! hallo aad andriessen bij de nw vereniging  

 mal  home   Letty 20 12 2003
    Gisteravond was het tijdens en na het klaverjassen weer erg gezellig. Voor elke deelnemer een prima banketstaaf en ook dit keer waren er weer mooie prijzen te winnen (wat wij ook deden). Loes en ik hebben alletwee een heel mooi kerststuk thuis staan. Ik raad de thuisblijvers aan om ook eens een klaverjasavond te bezoeken. 'k Kan me niet voorstellen dat er dan geen andere avonden zullen volgen. 9 januari is het nieuwjaarsklaverjassen.  

  home   Jeffrey B1 19 12 2003
    Hey hakan en aykut jullie ook een prettige jaar wisseling en we gaan voor dat kampioenschap  

  home   hakan&aykut 19 12 2003
    prettige jaar wisseling allemaal en boys van b-1 we gaan kampioen worden  

 mal  home   Thomas Sr 18 12 2003
    En ben ik volgens mij die webmaster van ons vergeten. Die werkt geloof ik zeven dagen per week 32 uur per etmaal. Ga je even 5 minuten weg, kom je terug: vuurwerk! Ja hoor 3 januari zijn we er! Nog zo'n smiley proberen....? Zal wel weer wat verkeerd doen, maar allee: nooit geschoten is altijd mis  

 mal  home   Thomas Sr 18 12 2003
    Ach. Dat moderne intergedoe.... Ik zal het wel nooit leren. Druk je op een toets en dan oeps: is je tekst ineens verzonden. Ik ga maar ff (h sms-taal!) door. ZW op de been houden dus, want anders zijn we zomaar zes punten kwijt!
Maar even serieuzer: ik ben geraakt en geroerd door de stichtelijke woorden van het bestuur die ik van ganser harte onderschrijf. En ik hoop, nee verwacht, dat wij in die geest ook de komende jaren met elkander zullen omgaan.
En dan sluit deze boerenschipper uit Friesland het jaar met de woorden:

FOLLE LOK EN SINNE YN IT NIJE JIER!
 

 mal  home   Thomas Sr 18 12 2003
    Hallo Jeffrey en alle andere lieve vrienden van TOGR. Ook wij wensen allen een zalig kerstfeest en uiterst voorspoedig 2004. En zowel B1 als het eerste stemmen hoopvol! Niet dan? Nou dan! En Zwart Wit moeten we nog even op de been houden.  

  home   Jeffrey B1 18 12 2003
  Hallo iedereen,
voor het geval dat ik jullie misschien niet meer zie wou ik ff iedereen:

Prettige kerstdagen en een heel Gelukkig nieuwjaar toewensen.
 

  home   Jeffrey b1 07 12 2003
    heey
sow lauwwwwwwwww, gewoon gewonnen van spartaan 20, we hebben geod geknokt en denk ik ook verdiend gewonnen.
..::.TOGR B1.::..
 

  home   Danny - B1 06 12 2003
    yesss... eindelijk een x Spartaan 20 geklaard met 3-2 mensen :D:D:D  

 mal  home   Thomas Sr 06 12 2003
    Inderdaad, Bart. YOEPIEEEEEE! Ik had een iets grotere uitslag verwacht en dat zat er ook zeker in - kansen plenty -, maar de grasmat scheen niet mee te willen werken. Het leek wel een perzisch tapijt op pas geboend vloerzeil. Wat werd er gegleden. Inderdaad: een mooi collectief en een lust voor het oog om naar te kijken. Tja SHO? Maandag de krant maar uitpluizen, maar bij zo'n stand denk je dat Sparta met 9 man op het veld moet hebben gestaan. Zelf hield ik een gelijkspel tegen Sparta serieus mogelijk: maar zo'n afstraffing. Voor TOGR om verschillende reden niet ongunstig: een veel grotere sprong in de stand en vlak voor de ontmoeting volgende week. Onze jongens zijn gewaarschuwd: SHO ruim je niet zomaar op! Maar dat er weer zal worden gewonnen: daar ben ik zeker van.  

 mal  home   Bart 06 12 2003
    Nou Thomas, we hebben onze zin: TOGR na de 0-1 overwinning bij Heerjansdam in het linkerrijtje! SHO heeft met de 7-0 tegen Sparta Nijkerk wl een waarschuwing afgegeven, maar TOGR speelt nu ook als collectief effectief. Kortom, het kan weer alle kanten op in B. Maar eerst even genieten: GEFELICITEERD!!  

 mal  home   Bart 03 12 2003
    Thomas, waar haal jij vandaan dat ik somber klink? Interpreteren en interpreteren..... Of moet ik je opmerking niet serieus nemen  

 mal  home   Thomas Sr 02 12 2003
    Goh Bart, wat klink je somber. Die jongens van Heerjansdam schijnen tegen ZW28 nogal tekeer te zijn gegaan. Dus de meeste boksers en vrijworstelaars zijn wellicht geschorst. En dan is TOGR fysiek nisschien nog steeds de mindere, maar tegen de snelheid van onze jongens kunnen ze natuurlijk niet op. Het wordt gewoon een winstpartij. En daarna SHO thuis: met Kerst staan we gewoon in het linker rijtje. Dus DOVO c.s huiver: we komen er aan!  

 mal  home   B.Goudriaan 02 12 2003
    Hallo TOGR. mensen allemaal, leuk om jullie webside te bekijken. Leuk om ook te horen dat mijn oude maatje Dick van Gils weer bij TOGR voetbalt, of is dat gefantaseerd? In ieder geval heb ik Bertus Goudriaan met hem hele leuke en avontuurlijke jaren meegemaakt bij TOGR. Begonnen op de schulpweg en geeindigd op de Charloise Lagendijk. Een paar apart noemden ze ons, en als ik zo terugkijk, dan waren we dat ook. Oke mensen ik hoop jullie, en dan met name de oud TOGR'S uit mijn tijd ooit weer eens te ontmoeten. Ik breng nu mijn tijd langs de lijn door, en voornamelijk bij bvv Barendrecht, waar mijn zoon in de A1 voetbalt en zowaar afgelopen zaterdag zich als 17 jarig ventje mocht melden bij het eerste. Hij zal het in de voetbal verder schoppen als ik, maar het plezier wat ik gehad heb bij TOGR, zal hij nooit evenaren!

Gr. Bertus Goudriaan
 


  home   jeffrey b1 01 12 2003
    Heeyz
so zaterdag moeilijke wedstrijd gehad en met de rust zelfs 0-2 achter gestaan . Maar 2de helft gevochten voor wat we waard waren en gewoon nog gewoonen met 5-2.
op naar volgende week!!!
(..:::.TOGR B1.::..)
 

 mal  home   priscilla 01 12 2003
    he mensen van togr
ik wou even zeggen dat ik jullie allemaal mis
 

 mal  home   Bart 29 11 2003
    Eindelijk weer in de gelegenheid om in het gastenboek te schrijven. Het was een aangenaam genoegen om op de 22e aan De Dijk te zijn en de dikverdiende 5-0 overwinning met eigen ogen binnengesleept te zien worden! Nogmaals proficiat. Die Lappenbal fladderde naar hartelust! Inmiddels is de inhaalronde gespeeld, maar om nu te zeggen dat de kaarten geschud zijn? Duidelijk niet! Het verloop van de competitie in de Hoofdklasse-B is dit seizoen onnavolgbaar. Meest verrassende uitslag van de inhaalronde? 020 wint in Nijkerk. De winterstop komt eraan: TOGR linkerrijtje is nog steeds een leuk uitgangspunt!!!  

 mal  home   Thomas sr 25 11 2003
     OK. Na zo'n hartstochtelijke oproep kun je niet verzaken en dus naar Rhoon getogen om de O23 te bekijken. En ik moet zeggen met veel plezier (ondanks toch wel de kou en de onaangename geur in de kantine). Helaas heb ik de eerste twee doelpunten natuurlijk weer moeten missen: ik moest eerst Junior thuis brengen en dan als de ... naar Rhoon. Gelukkig had Ton Arnold me helder uitgelegd hoe er te komen en voor het eerst hoefde ik niet een halfuur rond te rijden op zoek naar het terrein. Even een warme kop koffiie en dan: een verfrissend spelend team te spelen. Veel beweging, veel overspel, veel teamspirit - denk ik dan -. OK zo nu en dan gaat het fout, maar bij Monaco-PSV ging ook iemand in de fout heb ik begrepen. Ik was vooral onder de indruk van de gretigheid en beweeglijkheid van de nummer 15 - sorry dat ik jullie nog niet allemaal bij naam ken -. Helaas had ik om negen uur een afspraak in Rozenburg en kon ik niet de tweede helft in z'n geheel afzien. Maar ik heb toch een mooie wedstrijd gezien. Bedankt boys!
Thomas de Wreede Sr.
 

 mal  home   webm. TOGR 24 11 2003
  Vandaag heb ik enkele berichten moeten verwijderen. Deze berichten waren geschreven zonder controleerbare naam.  

  home   Wim Viskil 24 11 2003
    Beste Thomas ,

Sorry Thomas ik ga er onterecht vanuit dat een ieder het kan vinden.

Bij het kopje heren staat de wedstrijd ook vermeld inclusief adres en bij info omtrent onder 23 staat ook het adres.
Deze wedtstrijd word gespeeld bij vv Rhoon aan de omloopseweg te rhoon.

Nogmaals excuses.
 

 mal  home   c.m.de haan 23 11 2003
    geachte heer Janse
Een fusie ga je niet bespreekbaar maken omdat je verliest of ,zoals u zegt, geen spelers hebt.
De uitgangspositie zou een heel andere moeten zijn en dat is bij mij in ieder geval een feit.
Probeer ook eens in de toekomst te kijken.
met sportieve groet en wie weet...tot ziens
 

  home   jansse 23 11 2003
    Nu begrijp ik waarom die meneer de Haan wil fuseren, pff 5-0. hij begrijpt toch wel dat het nu een walk over vanuit het tog bestuur zal worden geen geld maar volgens mij ook geen spelers vanaf de kant van zwart wit voor de fusie toch.  

 mal  home   Thomas Sr 23 11 2003
    Wim,
Zet er eens een adres bij. Is wel zo makkelijk!
 

  home   Wim Viskil 23 11 2003
    Beste clubgenoten ,

Dinsdag a.s om 20.00 treed TOGR O/23 aan tegen Rhoon O/23 .
Komt allen eens een kijkje nemen,
Ik kan mij herineren dat vorig jaar Rhoon-TOGR en fantastische wedstrijd was. Voor elke toeschouwer is er iets van spelers van eerste , tweede en jeugd. Ik zie U dinsdag in Rhoon.
 

 mal  home   Thomas Sr 22 11 2003
    Vijf tegen nul. Heel mooi? Nee! Kijk Sheeba sta ik daar even te kletsen op de parkeerplaats maak je 1-0. Je kan toch wel even vragen of ik al op het veld ben voor je dat doelpunt maakt. Gemist dus...
Staat het 2-0 bestel ik wat bij de keuken, staat het ineens 4-0. Weer twee doelpunten gemist. Jongens jullie moeten toch eerst vragen of ik wel kijk voor jullie scoreen!Maar alle gekheid op een stokje: jullie hebben prachtig gespeeld. En dan mag er wel gezegd worden dat jullie ongeorganiseerd gespeeld hebben: soit, de score staat. Proficiat. En we houden het natuurlijk even gewoon vast. Sommigen mogen denken dat we eigenlijk maar een 2e klasse kluppie zijn: komt u maar! Over twee weken naar Heerjansdam. Dan treden onze leeuwen weer aan. En een leeuw is iemand die bang is voor niemand. Heerjansdam is niet Niemand. Dus..
Ik hou het op 1-3 - en Sheeba even wachten tot ik er ben voor je scoort h!
Thomas de Wreede
 

 mal  home   Thomas Sr 19 11 2003
    Niet echt super, Feyegirl - goeienavond overigens - klinkt een beetje als somber. Dat geloof ik toch ook weer niet. Ik hou het op moeilijk. Met name als het om de kleintjes (D, E, F) gaat. Maar zaterdag zul je ons mooie veld ongetwijfeld bezoeken en kun je jezelf een oordeel vormen. Ja de gemeente wil op de Vaan bouwen, maar of dat er ook toe leidt dat ze de verenigingen aan de Lage Weide echt tegemoet zal komen? Eerst zien dan geloven. Maar wij hebben gelukkig een goed bestuur waar ik alle vertrouwen in heb. Dat je al denkt aan een nieuwe naam is aardig. Je lijkt ermee aan te geven dat je zo snel mogelijk 1 in 1 vereniging wilt. Iets waar ook ik bang voor ben is dat na de fusie binnen 1 vereniging twee verenigingen zouden operen. Dat zou m.i. de dood in de pot zijn. De fusie - al dan niet opgedrongen - lijkt een beetje op de EU: eerst financiel fuseren en daarna politiek. Ik zou het hoe dan ook toch wel als een teleurstelling ervaren als van TOGR-zijde bestuursleden menen te moeten opstappen, omdat zij menen dat zij 'voor de lieve' vrede plaats moeten maken voor leden met ZW-achtergrond. En dat is een dilemma waar jullie op 24 november maar aandacht aan moeten schenken. Wat de naam betreft: je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om radicaal de namen Zwart Wit en TOGR uit de nieuwe verenigingsnaam te schrappen. Ik doe 1 suggestie: Westduel (of Zuidduel?). Groetjes en tot zaterdag.
Thomas de Stoute.
 

 mal  home   feyegirl 19 11 2003
    Voorop staat dat er veel moet veranderen bij zwart-wit'28, dat staat buiten kijf. er wordt niet voor niets hard gewerkt aan een nieuwe organisatie. van jullie voorzitter heb ik begrepen dat jullie toekomst er ook niet echt super uit ziet...dus samengaan zou een goede optie zijn.
wat betreft de jeugd en jullie complex, daar ben ik niet mee bekend. maar de gemeente ziet de fusie wel zitten...wie weet wat voor mogelijkheden zij bieden. men ziet zwart-wit tenslotte graag vertrekken van de vaan.
ik hoop op een leuke wedstrijd zaterdag en meer strijd van onze kant,
kus feyegirl van zwart-wit'28
ps heeft iemand al een idee voor een leuke naam...dat kan best lastig worden:
zwt rotterdam
togr'28
zwart-wit/togr
togzw'28
 

  home   viskil 19 11 2003
    Beste sportvrienden ,

Wel fuseren , niet fuseren je kan er veel over zeggen echter heeft ieder persoon zijn eigen mening en gevoelens.
Je kan proberen elkaar te overtuigen en redenen benoemen van wel of niet.
Ik blijf van mening dat een fusie tussen deze verenigingen geen toekomst heeft op langere termijn.
Ik ben bekent met beide clubs en beide liggen mij aan het hart.
Maar ik blijf hopen dat deze mooie clubs een toekomst afzonderlijk zullen hebben.
 

 mal  home   Thomas Sr 18 11 2003
    Lieve Feyegirl,
Natuurlijk zou het mooi zijn als op Rotterdam-Zuid (Charlois) een sterke hoofdklassevereniging ontstaat die zich kan meten met de top drie in de top (Spakenburg, IJsselmeervogels, Huizen). Maar je weet natuurlijk heel goed dat het niet alleen om de sportieve hoop gaat bij fusies. En dan heb ik het nog niet eens over de eigen identiteit. Die hebben alle verenigingen al lang ingeleverd. Ik voel mij als RK reuze op mijn gemak bij een PC vereniging, om maar wat te noemen. Maar een fusie tussen onze verenigingen gaat niet om RK PC of Islam. Fusies gaan om de vraag of de fusiepertners een beter toekomstperspectief hebben dan de afzonderlijke kandidaten. Je zult het toch met mij eens zijn dat ons kleine kluppie een gezond kluppie is? En dat dat van ZW'28 niet echt kan worden gezegd. Misschien is het mijn leeftijd (55) maar ik denk dan dat de toekomst van een kluppie toch ligt bij de (jonge) jeugd. Ons terrein ligt voor hen niet direct erg gunstig. En als de fusie op dat punt geen voordeel voor ons kluppie oplevert: waarom dan samengaan met een bezwaarde vereniging. Maar nogmaals: in beginsel positief, maar jullie zullen je op 24 november duidelijk moeten uitspreken en daarbij de redelijke belangen van TOGR in beschouwing moeten nemen.
Voor het overige heel viel liefs en tot zaterdag (en nee, Sjoerd gaat echt niet voor de tweede keer in de fout, dat heb ik hem beloofd)
Thomas de Grote
 

 mal  home   feyegirl 18 11 2003
    Door een fusie een grote, sterke rotterdamse hoofdklasser vormen, dat zou toch mooi zijn? ik begrijp dat er genoeg mensen zijn die dit niet zien zitten. maar een fusie wordt ook niet zonder reden genoemd. het gaat toch om het voetbal....en als op deze manier op hoog niveau gevoetbald kan blijven...geweldig toch?
feyegirl van zwart-wit'28
 

  home   jansse 18 11 2003
    Ik vind die meneer de Haan wel erg eng met vroeger en gelukkig, volgens mij lagen de clubs elkaar niet zo. deze meneer denk zeker oh zo gebeurt die fusie. of waait hij met de wind mee. (morgen weer een ander idee)  

 mal  home   c.m.de.haan 18 11 2003
    Beste Viskil,
Als je ziet wie er nu naar voren geschoven worden moet je dat weer doen denken aan de tijden van vroeger.
Voorheen, want zo noemen we dat, was alles beter maar de mensen veranderen ook.
De kracht zal zijn dat wij vertrouwen in elkaar moeten hebben.
Samen sterker door strijd.
Maar dan de goede
 

 mal  home   jeffrey b1 18 11 2003
    cker wete alleen jammer dat we verloren hebben mang, maar zaterdag gaan we er weer voor  

  home   hakan 18 11 2003
    ging goed had er geen problemen ermee en trouwens was leuke wedstrijd gisteren  


  home   B1(jeffrey) 18 11 2003
    He hakan hoe was je eerste wedstrijd met je zilveren muiltjes?????  

  home   Sham 17 11 2003
    Vanvond oefenwedstrijd......
Slikerveer B1
Laterzzzzzz
 

  home   viskil 17 11 2003
    Beste Mensen ,

Alhoewel ik praktisch geboren ben op de vaan en de tijd van vroeger mij met weemoed doet terugdenken ben ook ik septisch omtrent een fusie.
Zwart-wit is niet meer wat het geweest is ik hoop dat mijn tweede cluppie blijft zoals deze was.
Gezellig en gemoedelijk.
Maar je weet maar nooit.
 

 mal  home   c.m.de.haan 16 11 2003
    Beste sportvrienden
Zaterdag de laatste TOGR-Zw.Wit '28 vanwege welke uitspraak dan ook.
Laten wij er met elkaar positief tegen aan kijken.
De wereld draait door en ...samen ben je sterker.
Tot tussen de 2 dugouts en een bericht aan jullie verzorger/masseur:
neem voor mij een dropje mee.
Kees de Haan
 

 mal  home   webmaster TOGR 14 11 2003
  Beste magische linkspoot,
Zoals je kan lezen, wanneer je een bericht schrijft in ons gastenboek, worden alle berichten zonder controleerbare naam verwijderd.
Ook jouw berichten dus.
Magische linkspoot, prima, maar zet met je rechterpoot je naam er bij. Echt, anders wordt jouw bericht in het vervolg verwijderd.
De webmaster
 

  home   je magische linkspoot 14 11 2003
    hallo iedereen hoe ist nu?
ik hoop egt niet dat togr en zw'28 samen gaan.
maar we zien wel
groetjes
 

 mal  home   Bart 14 11 2003
    En ik kijk met nog veel meer belangstelling uit naar 22/11.......
Daarna 24/11 en daarna?
Het is volgens mij net zo voorspelbaar als de TOGR League.
 

 mal  home   c.m.de haan 13 11 2003
    Wanneer dit gaat gebeuren gaat een grote wens van mij in vervulling.
Ik doel op bericht op de site van Zwart Wit '28
Een grote en sterke hoofdklasser op Zuid zou toch geweldig zijn.
Bovendien beide dezelfde wortels
Ik zie met grote interesse uit naar de BAV op 24/11
 

 mal  home   B1 13 11 2003
    He mense!!!!!!!! laterzz  

 mal  home   Thomas de Wreede 09 11 2003
    Yeahhhh...
Ik heb er natuurlijk geen moment aan getwijfeld al is het verloop iets anders dan ik inschatte (ik dacht 1-2 bij rust, 3-2 eindstand). Even leek het erop, maar het resultaat is PRACHTIG. Al na vijf minuten 1-0 verbaasde mij niet echt, en TOG ging van start zoals je mocht verwachten. Misschien kan Tony nog zeggen hoe het kon dat zijn aktie in 16e minuut - alleen voor de keeper - niet tot een doelpunt leidde. En dan in de 20e minuut: Sjoerd, Sjoerd, Sjoerd wat een onbenullig behandelde bal. Het leidde tot de 1-1. Maar misschien wilde Sjoerd onze keeper testen. Oogde Chalid tot dan enigszins onzeker, na de 1-1 groeide hij en trad steeds zelfverzekerder op. In de 40e minuut nam hij na de corner heel zelfverzekerd de bal op een wijze die vertrouwen geeft: ik ben de baas in het doelgebied. Zo moet het! Na rust probeerde Spakenburg nog wat maar imponeerde niet echt. Even dacht ik in die fase: misten ze de trainer in de kleedkamer? Maar nee in de slotfase konden we weer genieten van het oude TOGR. En een prachtige opzet leidde tot de 3-1 door onze Sheeba. Al met al een serie mooie partijen van onze jongens. Volgende week wacht jullie een fysiek zware partij tegen Delta Sport. Zelfbeheersing zal dan van groot belang zijn. En de scheidsrechter zou dan weleens een rol kunnen spelen, dus...mondje dicht! Een gelijk spel is al mooi, als er maar niet teveel blessures vallen. Want de week erop krijgen we alweer een op een overwinning gebrande vereniging op bezoek: Zwart Wit. Ook dat zal geen makkie zijn! Als 'we' met twee benen op de grond blijven staan en onze 'Kluivert'(Jimmy Wessels) lanceren is er geen vuiltje aan de lucht.
Thomas Sr.
 

 mal  home   Ed Hagendoorn 07 11 2003
    Eindelijk maar eens een keer onze website bekeken.
Ik was verrast over de kwaliteit van de site.
Een fantastisch visite kaartje voor onze club.
 

  home   jeffrey b1 05 11 2003
    uiteraard  

 mal  home   pimp van b1 04 11 2003
    ik vond het jammer afgelopen zaterdag maar we blijven er voor gaan he jongens  

  home   Jeffrey B1 03 11 2003
    sow man we zijn egt GE..... daar bij flakkee!!
zomaar een strafschop tegen 5 min voor tijd (hij was er buiten )
maar we pakken ze wel thuis
..:::.TOGR B1.:::..
 

 mal  home   v/d hunnik dovofan 01 11 2003
    jongens pech voor jullie geluk voor ons, maar eh tel jullie de keeper nooit mee met man of de match hij was het zeker voor mij compliment hij liet ons in spanning.  

 mal  home   dovofansite 01 11 2003
    Jammer jongens, T.O.G.R. heeft het aardig geprobeerd maar helaas 2-0.

We zien jullie graag in Rotterdam
 

  home   Haan (suporter) 31 10 2003
    TOGR morgen veel succes in Veenendaal en de punten mee naar de dijk he, laat ons juichen M.A.W DOVO we komen eraan
succes mannen
 

  home   jeffrey b1 30 10 2003
    sow zterdag flakkee uit, wordt wel heel zwaar denk ik
maar we moeten winnen uhr
We gaan er voor
..:::.TOGR B1.:::..
 

 mal  home   Wim Viskil 29 10 2003
     Gisteravond genoten van O/23.
Helaas ging ietwat onverdiend de overwinning naar SSS met 2-1.
SSS speelde met alleen spelers van 1 en 2 de onzen speelde met een gemiddelde leeftijd van 18 jaar!!
Mijn complimenten gaan uit naar de jongens uit de selectie voor de fantastische opvang van onze 'toekomstige' selectie spelers.
 

 mal  home   TOGR 28 10 2003
   Jammer dat het gastenboek door sommigen niet op een normale manier gebruikt wordt. Ik heb weer berichten moeten verwijderen.
Vanaf nu worden alle berichten zonder naam direct verwijderd.
de webmaster

 

 mal  home   Harry Schaap 28 10 2003
    Hierbij wil ik E1 feliciteren met hun 6-2 overwinning op maandagavond tegen Barendrecht E6. Zoals bekend ben ik leider bij Barendrecht en mocht ik gisteren met mijn team tegen mijn echte cluppie spelen.

Een leuk team dat E1.

Veel succes verder in de competitie en in de winterstop doen we het nog eens over in Barendrecht.
 

 mal  home   Loes Bezemer 27 10 2003
    Het klopt, het eerste speelt vanavond bij Dordrecht om 19.30 uur. Deze wedstrijd was niet van te voren bekend, we zullen proberen de info volgende keer op tijd binnen te hebben zodat iedereen op de hoogte is.  

  home   vraag 27 10 2003
    wordt er nou vanavond door het eerste tegen dordrecht'90 gespeeld? en zo ja waar, en hoe laat begint de wedstrijd dan en waarom word er niks op de site over vermeld!  

  home   Wim Viskil 27 10 2003
    Beste clubgenoten ,

Gebruik je naam als je ergens een probleem mee hebt.
Is wel zo eerlijk toch?
 

  home   .. 27 10 2003
    !  

 mal  home   Wim Viskil 27 10 2003
    Niet vergeten Morgenavond (dinsdag) 19.30 te klaaswaal SSS 0/23 - TOGR o/23
Heb je niets te doen?
Overwin het koude weer en neem de moeite naar dit elftal te kijken!!!!!!
Met spelers van het 1E(3) , 2E(8) en A1(7)
 

  home   Oproep 26 10 2003
    is er iemand die per ongeluk een verkeerde tas heeft mee genomen.
Kenmerk: het is een tas van hummel en is zwart en hoog, wie heeft de verkeerde meegenomen, wilt die het dan even aan togr laten weten.
b.v.d
 

  home   jeffrey b1 25 10 2003
    sow weer gewonnen, met moeite maar de 3 punten hebben we weer.
(..::.TOGR B1.::..)
 

  home   . 24 10 2003
    Hallo mensen dit zijn . en ....... het spijt ons van wat wwe allemaal gezegt hebben maar we bedoelden het niet zo.
we wouden alleen een beetje laten weten dat de jongens uit b er ook nog zijn.
 

  home   a1 24 10 2003
    Jongens jongens snappen jullie het nou
eens. Jongens in B worden heus niet vergeten. zou dit het laatste seizoen voor o/23 zijn?
Het nieuwe seizoen zijn jullie 100% aan de beurt en wie weet dit jaar al.
Geduld is ook een kenmerk van een goede speler!!!!!
 

  home   . 23 10 2003
    precies ..........  

  home   ................ 23 10 2003
    ik heb het niet over alle b-1 spelers maar sommigen zoals ik in mijn eerdere berichten heb aangegeven er zijn sommige die niets minder of beter zijn dan de spelers van A nu  

  home   anoniem 23 10 2003
    willen jullie spelers van b1 naar o/23 zetten? dan worden ze helemaal kapot gemaakt man die kleine lichampjes kunnen dat echt nog nie aan  

  home   . 23 10 2003
    preccies
 

  home   .............. 23 10 2003
    dan zou het handig zijn als mensen van onder 23 ook eens naar de B kijken zodat ze eens kunnen zien wie het wel aan kunnen en wie niet  

  home   . 23 10 2003
    juist
maar als je ze geen kans geeft dan kunnen ze het ook niet laten zien.
 

  home   ........... 23 10 2003
    er zijn in B ook spelers die niets slechter of beter zijn dan de spelers van A dus misschien zouden die het ook eens keertje kunnen laten zien wat ze kunnen  

 mal  home   A1 23 10 2003
    Er deden vorig jaar elke wedstrijd acht spelers van A mee en dit jaar zover ik weet wederom.

Spelers van B krijgen hun kans vanzelf ook wel TOGR is goed bezig met de jeugd en dat is ingezet door het huidige a elftal te betrekken bij trainingen en o/23
 

  home   A1 23 10 2003
    Er doen toch elke wedstrijd circa acht spelers mee van A?
Dat was vorig jaar al.
En spelers van B weet ik niet
 

  home   .. 23 10 2003
    Er doen toch circa acht spelers van A1
Mee????
 

  home   . 23 10 2003
    Ik vindt dat er ook spelers van A en B met O23 mee moeten doen.
Die spelers moeten ook ervaring opdoen er wordt geen 1 speler van B genomen
 

  home   . 23 10 2003
    B1 KAMPIOEN!!!!!!!!!!  

 mal  home   Johan Cruijf 22 10 2003
    Nounou,
Ik weet niet of het waar is,
Maar ik heb gehoord dat Mike van Mastrigt van TOGR a1 van eigen helft heeft gescoord, wie kan mij er meer over vertellen.
Mazzle
 

  home   B-tje 21 10 2003
     ..::T.O.G.R::.. ..::B1::..

..::RULEZZZ::..
 

 mal  home   TOGR 21 10 2003
  Dag B-tje,
Van diverse kanten ben ik er op gewezen dat het de B1 is. Tja, ik zal toch eens naar jullie wedstrijden moeten gaan kijken, dan had ik het zelf wel gezien.
Maar in ieder geval bedankt voor je bericht.
Groeten, de webmaster
 

  home   B-tje 21 10 2003
    beste webmaster,

De teamfoto's die op de togr site zijn gezet,zijn niet van c1 maar van b1.
groetjes
 

  home   hakan 20 10 2003
    ik bedoelde we hebben het met zijn allen gedaan  

  home   hakan 20 10 2003
    hey jeffrey ik heb het niet alleen gedaan hoor, we hebben het met zijn alleen gedaan  

 mal  home   jeffrey b1 20 10 2003
    hallo iedereen
sow we hebben feyenoord geklaard met 3-1, en gewoon 3x hakan.
(TOGR B1)
 

 mal  home   Bart 20 10 2003
    En, hoe is de ALV 2003 verlopen?  

 mal  home   Peter Roomer 18 10 2003
    ZW'28 - TOGR, 0-4 Een stand die staat,prima 1e helft, nog meer was mogelijk,scherp blijven en zo doorgaan, dan blijft het Tot Ons Genoegen  

  home   Danny 18 10 2003
    Lauw hoor...
Feyenoord met 3-1 genakt...

(T.O.G.R B1)
 

 mal  home   bart 18 10 2003
    0-4 aan de Vaan.....GEFELICITEERD!!!!!!
Gelijk weer in het linkerrijtje.
Vasthouden tot minimaal de winterstop!
 

  home   . 17 10 2003
    hallo mensen van b1
zaterdag staat er een zware wedstrijd op het programma duz die moeten jullie winnen.
zet hem op, ik kom kijken!!
groetjes allemaal
 

  home   vraagje?!?!? 12 10 2003
    Kunnen er ook wedstrijd verslagen van het 2e op deze site komen is misschien wel een leuk idee??  

  home   brasil 12 10 2003
    internet is niets 52 min downloaden gaat goed hopelijk met tog ook staat nu ook in brasil op de kaart. msn niets smscity niets.
 

 mal  home   F. Kruis 10 10 2003
    Ik zit net de puzzelfoto te bekijken en zie dat de trainer F. de Kruis was.
Helaas moet ik bekennen dat ik, toen deze foto gemaakt werd, nog niet geboren was. Waarschijnlijk is het een ver familielid van de dure tak van de familie Kruis ( bij hem staat er de voor Kruis)
 

  home   een vd Poort 09 10 2003
    Oei twee keer uit nu mannen van 1. Zaterdag pas ik even. Volgende keer op de Vaan. Hoop ik ter plekke weer wat geluk te kunnen brengen. Veel succes tegen Ajax. De naam moet al genoeg motivatie geven lijkt me zo.  

  home   brasil 08 10 2003
    vertoefen in ander hotel vrijdag rondreis.  

  home   brasil 08 10 2003
    Hoi maurice,
berichtje uit brasil perfect probeer opnieu te bellen lukt eventjes niet komt in orde dan maar zo
 


 mal  home   webmaster 07 10 2003
  Hoi Jeffrey,
Gefeliciteerd met jullie eigen B1 site!
Wat staan jullie trouwens goed op de ranglijst zeg, succes!
 

 mal  home   jeffrey b1 07 10 2003
    Hallo iedereen
wij met B1 hebben een eigen site opgericht kom ff een kijkie nemen
het adres is www.cu2.nl/Togr-B1
tot gauw
 

  home   B3RRY 06 10 2003
    Hey Mausziej,
Maak je geen zorgen, je gaat 't gewoon redden hiero. En hopen dat je snel weer beter bent zodat je 't doel zaterdag gewoon weer kan verdedigen. Laat de rest maar denken...
 

  home   RVVH'er 06 10 2003
    We moesten er even op wachten, maar in De Lier kwam 'ie er eindelijk toch: de eerste zege van het seizoen, en direct nog een zeer overtuigende ook. Wie de dinsdag ervoor de vriendschappelijke wedstrijd tegen zondag-eersteklasser Leonidas (7-3 winst) zag, wist dat de overwinning eraan zat te komen, want in die partij speelde Hercules bij vlagen uitstekend voetbal. Zaterdag, uitgerekend tegen de ploeg van oud-trainer Leo Dekker, was het eigenlijk niet anders en liet RVVH zien welke kwaliteit het in huis heeft. En speler viel in het bijzonder op: Didi Lopes. Hij was met afstand "man of the match" en maakte het vertrouwen dat trainer Hans Maus in hem stelde helemaal waar.
Maar niet alleen Didi verdiende een pluim, ook de andere spelers toonden zich van hun beste kant......
 

 mal  home   Speler Coal 06 10 2003
    Hey,

Ik wens jullie suc6.
Jullie hebben geluk met zo een fantastische spits als hakan yildiz
 

  home   peter 06 10 2003
    komen we speciaal kijken voor onze studentje ligt hij ziek op bed vertel de jongens gelijk dat ze gerust de ballen er in mogen schoppen wat een kansen,even slapen achterin en ja hoor liggen ze bij jullie in het netje  

  home   lenno/harrie 06 10 2003
    Denken wij gaan we afgelopen zaterdag eens bij maurice kijken is ie ziek nou tot op school en weer snel A.D.B = aan de bak  

  home   sjaak. P. 06 10 2003
    he maurice ik heb begrepen dat je ziek op bed ligt beterschap jongen hopen dat je weer gauw speelt.  

    W. de Graaff 04 10 2003
    Voetbal is net politiek dan weer links en dan weer rechts. Hou vol mannen, want het linker rijtje is haalbaar. Zeker weten!  

 mal  home   Bart 04 10 2003
    TOG-Bennekom 1-2
'k Heb het verslag helaas moeten missen, want er was een groep Nederlandse scholieren die begeleid moesten worden (ook leuk werk). De ranglijst is inmiddels een chaos en de uitslagen onvoorspelbaar.......
 

 mal  home   webmaster TOGR 04 10 2003
  Goed idee, Bart!
Ik wacht een weekje af. Ik zou het n.l. leuk vinden wanneer n van de jonge groenwitten een geschikte foto naar mij zou mailen. (Overigens, de raadselfoto is te vinden via pagina nieuws/raadselfoto)
 

 mal  home   Bart 04 10 2003
    Maar de jonge groenwittemannen kijken ook! Laten we er een tweede foto bijzetten. Hoeveel van die ouwe groenwittemannen weten eigenlijk iets van de tijd na hen?  

 mal  home   TOGR 03 10 2003
   Hallo Jeroen,
Jammer dat je je emailadres niet opgeschreven hebt. We willen n.l. altijd graag weten met wie we te maken hebben.
Antwoord op je vraag: nee, we verklappen de oplossing nog niet. We denken dat in deze periode van het 75-jarig bestaan wel wat 'ouwe knarren' de site zullen bezoeken en het antwoord weten op onzeraadselfoto.. Voorlopig heeft Cor v.d.Pols het beste antwoord gegeven. Maar ja, wie zijn de anderen?????

 

    Jeroen R. 03 10 2003
    Is er niemand die alle namen weet bij de raadselfoto? Zelf zou ik het niet weten want ik ben pas 24! Graag een volgend raadsel vanaf 2000.
Alle teams succes een zaterdag!
 

 mal  home   Ruben Muskiet 02 10 2003
    Vanaf deze plaats (achter de pc) wil ik bij deze iedereen bedanken voor al hun steun en support. Het doet me goed dat de supporters met mij meeleven en zelfs supporters van de tegen partij.
Ik moet nu nog een lange weg afleggen voor dat ik weer fit ben, maar dat moet lukken met zoveel steun.
RUBEN
 

 mal  home   jeffrey 02 10 2003
    het adres is www.cu2.nl/Togr-B1
 

 mal  home   jeffrey 02 10 2003
    hallo allemaal
jullie denken meschein daar is ie weer maar ik wou ff zeggen dat de spelers van b1 een eigen site hebben gemaakt dus als jullie ff tijd hebben kom ff lang en laat een bericht achter
dank je wel allemaal
 

    Danny - B1 01 10 2003
    hi allemaal kheb niets te doen dus kd8 ff een berichie plaatsen bij TOG
maarja...
kga maar weer eens latersz....
owja... en B1 word kampioen dit jaar
 

 mal  home   jeffrye 01 10 2003
    benk weer ff

dank u wel mr braafhart ik ben blij dat u het met me eens ben en ik hoop dat togr er ook wat aan gaat doen.
ik hoop u snel weer te zien

groetjes

jeffrey
 

 mal  home   jeffrey 01 10 2003
  hey mensie benk weer im wou ff kwijt dat het eerste het prefect doet maar dat de jeugd een beetje vergeten wordt
(mijn gevoel) ,dus we moeten weer een beetje meer tijd geven aan de jeugd wat de jeugd is de toekomst(zeggen ze)
 


 mal  home   jessie 29 09 2003
    hey ladies,jullie zijn toppie and remember na tegenslag komt altijd weer voorspoed!! dus houdt moed!! Onze tijd komt wel....dikke kus  

 mal  home   Philip den Haan 28 09 2003
    Vanaf deze plaats complimenten aan het team voor overwinning op Sparta N. Gelukkig is het wegvallen van Ruben goed verwerkt. Veel succes de komende weken en tot ziens in Charlois.  

 mal  home   F.Tijssen 28 09 2003
    Ook ik wens jullie prachtige keeper Ruben Muskiet een spoedig herstel toe. Was als toeschouwer aanwezig bij de wedstrijd tegen IJsselmeervogels.Hoop hem weer terug te zien onder de lat !
F.Tijssen - Nijkerk
 

 mal  home   Bart 27 09 2003
    Mannen proficiat!!! Volgens de stand op de Teletekstpagina inderdaad naar het linkerrijtje gesprongen!!!!! Komende weken nog meer punten pakken, moet kunnen. Succes.  

 mal  home   Thomas Sr 27 09 2003
    Gefeliciteerd jongens! De eerste winst is binnen. De tweede helft was misschien wat minder, maar een verdiende 3-1. Jammer van de standaardfouten bij de dode spelsituaties, in dit geval de corner. Had eigenlijk niet mogen gebeuren. Nou ja er is weer ff lucht en nu niet op de lauweren gaan zitten h.  

  home   sjaak 27 09 2003
    lekker gespeeld maurice, komt goed met je.
 

 mal  home   Bart 27 09 2003
    Volgens RR reporter en schrijver van de Presentatiegids Jan Dirk Stouten is Carlito Carvalho Rodrigues de uitblinker bij TOG. Diezelfde Carlito schiet ook nog de 3-1 binnen!!!  

 mal  home   Bart 27 09 2003
    Sparta Nijkerk heeft gescoord tussenstand: 2-1  

 mal  home   Bart 27 09 2003
    2-0........door antoniooooooo!!!!!!  

 mal  home   Bart 27 09 2003
    Bram Borstlap maakt een dansje op tribune! (citaat presentator) Bram rustig aan h?  

 mal  home   Bart 27 09 2003
    Direct na het nieuws van 15.00 uur: 1-0 .......Antonioooooooo........
Met de juiste uitslagen van de andere wedstrijden en bij winst van TOG is het mogelijk om in een keer van de een na laatste plaats naar het linkerrijtje op te stomen......
 

 mal  home   Bart 27 09 2003
    1000 website hits uit Finland.........
Vandaag Sparta Nijkerk. Gezien de afgelopen speelronden kan het werkelijk alle kanten uit. Ik houd het op 0-0. Over een paar uurtjes weten we meer.
 

 mal  home   Michael 26 09 2003
    Ey erg magertjes over rubben he maar dat is wel mijn basis plaats over een paar jaartjes dus niet zo dom doen he mazzel michael p.s. Zaterdag wel winnen he zaterdag he boys  

  home   een vd Poort 25 09 2003
    Ad gefeliciteerd met je verjaardag!
Ruben beterschap en succes bij je herstel!
Maurice succes wat de een z'n blessure is....
En aan de rest van de heren van 1: Veel succes zaterdag enne ik reken op 3 punten.
gr. Jurgen
 

 mal  home   jeffrey b1 24 09 2003
    eerst wil ik ruben ff beterschap wensen.
Enne B1 wordt hopelijk dit jaar kampioen!
en de rest van de jeugd natuurlijk ook wahahahahah.
 

  home   vvyv supporter 23 09 2003
    Ik wil Ruben Muskiet beterschap wensen en hoop dat hij snel weer onder de lat kan staan want tegen VVYV keepte hij een topwedstrijd. En als hij elke week zo keept kan TOGR nog veel plezier van hem beleven. Beterschap ruben!  

 mal  home   Thomas de Wreede 22 09 2003
    Allereerst: Ruben van harte beterschap en een voorspoedig herstel. Ben ik al te optimistisch als ik zeg in de return ben je er weer. Wel optimisme doet leven. Ik begrijp dat de Vogels nogal bewondering voor je hebben. Je gaat toch niet meteen na je revalidatie vissen, toch?!
 

  home   Rooie vogel 22 09 2003
    Ruben Muskiet beterschap gewenst namens een IJsselmeervogels supporter. Hoewel het niet waarschijnlijk is hopen we dat je de uitwedstrijd tegen ons weer kunt keepen (niet dat je zo slecht was natuurlijk).  

 mal  home   Bart 22 09 2003
    Allereerst van harte beterschap voor Ruben Muskiet!
Op de site van IJsselmeervogels zag ik een uitgebreid verslag, met foto's. Opvallend voor mij was de outfit van TOGR. Speelt het eerste de uitwedstrijden in het tenue van RHS? Is dat een KNVB-regel of was het officile tenue nog in de was. Als alle uitwedstrijden in dat tenue gespeeld worden, is het voor mij duidelijk waarom de spelers elkaar niet 'konden vinden'. Elke week in dezelfde kleur spelen is belangrijker dan menigeen denkt (automatismen zijn voor een deel bepaald op kleur associatie). Denk er maar eens over na, het is een serieus item!
 

  home   Danny 21 09 2003
    B1 wordt dit jaar standaart kampioen of niet jeffrey..  

 mal  home   Lammert 21 09 2003
    wij wensen Ruben Muskiet beterschap en een voorspoedig herstel toe ( hij had zaterdag een paar fantastische reddingen voor zijn ploeg)
de supporters van Vak Midden Noord (IJsselmeervogels)
 

  home   B-tje 21 09 2003
    juist jeffrey helemaal mee eens  

 mal  home   jeffrey 20 09 2003
    Mensen B1 wordt jaar gewoon kampioen
 

 mal  home   Thierry 18 09 2003
    Hey jongens wat hoor ik nou allemaal??? hebben jullie Wim helemaal gek gemaakt??? kom op hoor he!!! bied jullie excuses is ff aan joh misschien wilt tie jullie nog terug want geloof me jullie hebben Wim echt nodig hoor he!!! Eric jij als aanvoerder moet het team op sleeptouw nemen en hun door deze moeilijke fase helpen en ga met Wim praten!!! ok BOYZ veel succes en ik ben zaterdag aanwezig he!!! laterzzzzz Thierry.  

 mal  home   Bart 18 09 2003
    In het jubileumjaar mag het nog eens worden vermeld: TOGR had ooit een speciaal jeugdblad.Het heette:Balletje rond. Dat zou a.s. zaterdag ook wel eens kunnen gelden: de bal is rond
Bel Luther Hartog even, die heeft volgens mij alle complete uitslagen al liggen, incl. wie er kampioen wordt (volgens mij werkt hij bij DVD Land....
 

    IJSSELMEERVOGELS 18 09 2003
    Jullie hebben weinig vertrouwen in je team als ik de voorspellingen in de leaque zie. Of denken jullie dat wij denken dat het eitje wordt zaterdag?  

 mal  home   Bart 15 09 2003
    Altijd leuk om een wedstrijdverslag op de site van de tegenstander te lezen. Dus www.vvmarken.nl opgezocht. Staat daar zelfs een foto bij met maar liefst 4 spelers van Marken. Op ruime afstand van elkaar -het is het moment van de strafschop- maar geen enkele TOG-speler te bekennen...... Er hadden toch voor die drie afwachtende/inlopende Marken-spelers TOG'ers moeten staan? Of bemoei ik me nu met de taktiek?
Zaterdag IJsselmeervogels uit, altijd lastig. aub GEEN kaarten verzamelen agv frustraties!
Een rustig, ingecalculeerd verlies en gewoon verder gaan met ademhalen! Mannen, succes!
 

 mal  home   Bart 13 09 2003
    Hallo zeg, zat er wat in de lucht of zo?
Hoofdklasse A: 28 goals in B : 25 goals en in C: 21 goals...... 74 goals in 21 wedstrijden. En, helaas, voor TOGR: 0
goals, maar ook 0 pnt. Bennekom wint met 7-3 van Delta Sport.......
Huizen verliest met 5-1 thuis van SHO en staat nu dus onderaan met 1 punt. Zwart Wit verliest met 4-0 van Spakenburg.... Dit wordt een heel vreemde competitie. (Zou dat door al die oud-profs komen? De ene week vlammen en dan 2 weken niks of zo).
Heeft Luther Hartog dat ook in z'n systeem? Ben benieuwd wat deze speelronde voor verschuivingen in de League geeft. TOG staat nu helaas in het rechter rijtje, dat moet dus niet te lang duren, anders spelen we nu al in de degradatiezone.
 

 mal  home   TOGR 12 09 2003
  Nou, Dennis, die vroegere elftalleider van jou was vorig jaar wel Laplander van het jaar.
Zie pagina nieuws, berichten, etc.
Niet niks, toch!
 

 mal  home   Dennis Bul 12 09 2003
    Bart wat een elftal was dat he.
Van dat elftal van toen voetbalt alleen Daniel Veselic nog bij TOGR volgens mij.
Heb zelf niet meer de tijd op iedere zaterdag te voetballen maar speel nog wel in de zaal.
Maar zoals zoveel oud togr leden volg ik ze nog wel.
Wat je daar nou doet in Lapland is me nog niet helemaal duidelijk maar zo'n wintersportreis daar naartoe lijkt me wel wat.

 

 mal  home   Bart 12 09 2003
    Dennis Bul.........
Een onnavolgbare linksbuiten...., maar ja, wat wil je, die elftalleider was keeper in het 12e......... Tch een leuke tijd gehad Dennis, nietwaar? Dat B-junioren elftal kon als geen ander team het simpele 'stappie' maken, waardoor technische en veel betere tegenstanders bedwongen werden. Ik heb begrepen dat een groot aantal spelers van dat bewuste elftal tegenwoordig goeie stappers zijn?
Om antwoord te geven op je vraag: zie de advertenties in weekbrief en presentatiegids, handige links van deze website, sponsoroverzicht, diverse internet publicaties, kortom, te veel om hier in het gastenboek te schrijven. Als je nog eens reageert, vul dan ook je email adres in, dan kan ik je op de hoogte houden van de ontwikkelingen in Fins-Lapland. Groetuh!
 

 mal  home   Harry 12 09 2003
    Beste TOGR'ers,

Zie www.svmarken.nl

Hier wordt leuk aandacht besteedt aan TOGR als komende tegenstander.
 

  home   Dennis Bul 11 09 2003
    Leuke site.
Zie ik hier dat mijn oude elftalleider Bart in Lapland zit
Bart wat moet je daar nou.
 

 mal  home   Bart 09 09 2003
    Hallo TOG'ers en andere bezoekers van dit gastenboek.
Vanaf 17-30 sept. komt er een prijsvraag op www.skyradio.nl Wat valt er te winnen? Een winterreis naar Lapland!
 

 mal  home   Harry 08 09 2003
    Beste voetballiefhebbers,

Dinsdagavond 9 september om 18.45 uur speelt het eerste team tegen Jong Feyenoord van Mario Been. Vele bekende namen spelen in dit team, die al eredivisie nivo hebben.

Dus komt allen kijken op het sportcomplex De Lage Weide, het thuiscomplex van TOGR.
 

 mal  home   Bart 01 09 2003
    Ja, de sponsor wil graag weten naar wie die gouden rendieren gaan.........  

 mal  home   TOGR 01 09 2003
  Goed Bart, dat je daar aan denkt.
Tot man of the match is gekozen: Rusten Pepaj
 

 mal  home   Bart 01 09 2003
    Wie was er afgelopen zaterdag "Man of the match"?  

  home   Reporter 3 30 08 2003
    Hebben jullie het al gehoord?

Art heeft een pingelty gemist!!!
 

 mal  home   Bart 30 08 2003
    Gelukt! Nette seizoenstart hoor.
Linkerrijtje: vasthouden!!
Succes bij de volgende wedstrijden mannen!
 


  home   Bart 30 08 2003
    Op slag van rust: 1-1. Goed zo jochies.
Laat het maar zo blijven, dan doe ik ook gelijk goed mee met de TOGR League.
Topscorer....(ahum)
 

  home   Bart 30 08 2003
    Slechte start: 0-1 , maar ja, als de topscoorder van vorig seizoen te laat komt........voortaan maar Finse tijd aanhouden, dan kom je een uur te vroeg!  

 mal    SHO supporter 29 08 2003
    Hallo,

complimenten voor de mooie site. Leuk die TOGR league. Ik wens jullie die seizoen veel succes.

Martijn
 

 mal    Letty 29 08 2003
    Is er al bekend wanneer het klaverjassen weer begint? Wij hebben er weer zin in!  

  home   Bart 29 08 2003
    De rendieren trappelen al!
Aan alle teams van TOGR: Succes in de komende competitie. Dit jubileumjaar verdient een extraatje! Reken er maar op dat de prestaties ook in Lapland nauwlettend gevolgd zullen worden!
Komt er zaterdag 30.08 op RR een direct verslag van de wedstrijd TOG-DS?
 

  home   delta s 28 08 2003
    Denk maar dat we verwend zijn jullie hebben geen kans !!! hahhahaha  

  home   ??Carli?? 27 08 2003
    nog een concurentje naar zwart wit 28

hou je vast -- george weah
wimpie gaat het nog druk krijgen...
 

 mal  home   Harry 27 08 2003
    Mensen maak je niet druk met al die oud-profs. Ze kunnen niet voor niets alleen nog maar bij amateurclubs terecht. En voor onze boys alleen maar een leuke extra stimulans om die verwende ex-vedetten te verslaan.

Succes, mannen. Te beginnen tegen Deltasport.
 

  home   ????? 27 08 2003
    Van Vossen waarschijnlijk naar Bennekom samen met Arno Splinter ex-spelers van Graafschap!!!  

    Jan van Goor 26 08 2003
    Waar zijn de echte amateurs?
 

  home   ????? 26 08 2003
    Van Gastel naar de concurrent Zwart Wit'28  

 mal  home   Holland Active 17 08 2003
    USA Voetbal club zoekt een trainer die andere trainers kan begeleiden/opleiden.

Periode : September to mid November.
Salary : $200 to $350 per week, depends on performance.
Extra : Club provides housing and a car.
Comment : Based upon performance we would like to bring coaches back later on on a 9 month contracts from April to November.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Holland Active via e-mail info@hollandactive.com

Kijk ook op de website voor informatie over verdere werkzaamheden van Holland Active www.hollandactive.com
 

  home   It iz zow rustig 14 08 2003
    Het is enorm rustig in het gastenboek!!  

  home   idee 08 08 2003
    misschien een idee om de tijden bij de oefenwedstrijden te zetten.  

  home   Onbekend 06 08 2003
    Helaas is een grote man voor de jeugd en senioren gestorven we zullen e niet kwijtraken in ons hart RIP  

  home   Rody 06 08 2003
    in loving memory Niels Dijkema  

  home   FANCLUB RUBEN 05 08 2003
    We willen Ruben in Oranje!!!!  

  home   Ruben Muskiet - Fanclub 05 08 2003
    RUBEN succes bij je nieuwe club! We blijven je grootste fans!  

  home   bolnes 4 31 07 2003
    Who is Jimmy Wessels?  

  home   Jan S. 30 07 2003
    Singing Jimmy Wessels, Jimmy Wessels Okay, he is the proud of Rotterdam he scores everyday!

Singing Jimmy Wessels, Jimmy Wessels Okay, he is the proud of Rotterdam he scores everyday!
 


  home   JAN S 21 07 2003
    JIMMY WESSELS JIMMY WESSELS JIMMY WESSELS JIMMY WESSELS JIMMY WESSELS JIMMY WESSELS JIMMY WESSELS JIMMY WESSELS JIMMY WESSELS JIMMY WESSELS JIMMY WESSELS JIMMY WESSELS JIMMY WESSELS JIMMY WESSELS JIMMY WESSELS JIMMY WESSELS JIMMY WESSELS JIMMY WESSELS JIMMY WESSELS JIMMY WESSELS JIMMY WESSELS  

  home   Jan S. 18 07 2003
  Special voor jullie nieuwste aanwinst wens ik Jan Siemerink, Jimmy Wessels heel vele succes in het nieuwe seizoen!!

Ik zal wel een keertje komen kijken als ik tijd heb!

HOI HOI
 

 mal    TOGR 15 07 2003
  Tja Henk, we waren met vakantie. Je kunt nu vinden wat je zocht.  

  home   henk 08 07 2003
    jongens bedankt voor het antwoord ik weet nu wie er komen en weg zijn  

 mal  home   Loes 02 07 2003
    Voorlopig blijft het maandag en woensdag om 18.00 uur maar heel misschien wordt dat nog gewijzigd.  

 mal  home   A.LINGER 01 07 2003
    ZIJN DE TRAININGSTIJDEN VOOR DE F'jes AL BEKEND???????????