SPONSORACTIVITEITEN


 

 


Sponsor/Businessclubavond met Giovanni van Bronckhorst 26 januari 2011 
 


Sponsor/Businessclubavond met Eric Gudde (alg directeur Feyenoord) 8 januari 2010
 


 


Sponsor/Businessclubavond met René van der Gijp 16 april 2009
 


 


Sponsor/Businessclubavond met Peter Blangé 15 februari 2008 

>>>Voetbalclinic met Mario Been

uit Groot Charlois


 

05-10-09
6e Groen Witte Mannendiner businessclub TOGR groot succes!

 

Maandag 5 oktober jl. was het al weer voor de 6e keer raak. Het Groenwitte-mannen diner van de businessclub van zaterdag hoofdklasser TOGR. Deze maal was ‘Het Wapen van Rhoon’ de schitterende gastvrije locatie, alwaar er van een voortreffelijk diner werd genoten.

Deze avond werd zoals vanouds vakkundig door Jan Dirk Stouten aan elkaar gepraat en het eerste interview vond volgens traditie plaats met de immer door Jan Dirk als de ‘Berlusconi van de Charloisse Lagedijk’  aangekondigde voorzitter van TOGR, Ad van der Poort. Ad werd voornamelijk gevraagd naar de situatie welke zich heeft afgespeeld rond het trainerschap van het eerste. Natuurlijk eerst deze zomer het zeer trieste bericht van het overlijden van onze nieuwe hoofdtrainer Bert Bartelings. Daarna moest alles, hoe moeilijk ook, toch doorgaan en werd Bryan Cairo de tijdelijke hoofdtrainer en dan sinds oktober hebben we als nieuwe hoofdtrainer Fabian Veldwijk op de bank. Ook vertelde Ad dat een avond als deze belangrijk is, omdat we de sponsors zo ontzettend hard nodig hebben om de club gezond te houden en het spelen op niveau te kunnen continueren.

Daarna riep Jan Dirk onze nieuwe hoofdtrainer naar voren. Uit dit interview bleek dat Fabian een uiterst gedreven en ambitieuze trainer is en dat hij duidelijk een lijn voor ogen heeft. Zijn enthousiasme werkte aanstekelijk in de zaal en met zijn ervaring van vele jaren betaald voetbal en het coachen van vooraanstaande jeugdelftallen hoopt de voltallige bezetting in de zaal dat Fabian samen met de rest van de technische staf de boel aan de gang gaat krijgen en dat de eerste punten snel zullen volgen. Leuk is de discussie over het wel of niet naar 4 keer trainen per week te gaan. De nieuwe trainer is ervan overtuigd dat dit nodig is om er vaste spelpatronen in te krijgen en wij hopen dan ook dat de spelersgroep zijn enthousiasme hierin weet over te nemen.

Na wederom een heerlijke gang te hebben verorberd komt ondergetekende als voorzitter van de sponsorcommissie naar voren voor zijn interview met Jan Dirk. Al waar Jan Dirk de zaal uitdaagde om moeilijke privé vragen te stellen, ging het toch al snel om die ene belangrijke zaak. Hoe krijgen we de businessclub en de sponsorgroep van TOGR groter.
 

Iedereen werd opgeroepen om 1 nieuw businessclublid aan te brengen, zodat we over een jaar met een dubbele bezetting het dan al weer 7e groenwitte mannendiner kunnen houden. Daarnaast is er mede door de moeilijke economische periode nu een nieuw sponsorschap geboren. Voor Euro 250,-- per seizoen kan een bedrijf of privé persoon ‘vriend van TOGR’ worden (inhoud pakket staan elders op de site van TOGR). De oproep is dan ook duidelijk, laten we proberen met z’n allen als uiterste minimum allemaal 1 vriend van TOGR aanbrengen. Op deze avond kan Harry in zijn rol als voorzitter van de sponsorcommissie 2 nieuwe businessclubleden melden (Schot Accountants en Anchor International) en 4 nieuwe vrienden van TOGR (Sales Up! Promotions, Aannemingsbedrijf Bloemfontein, Winst & Woz BV en Sjaak Roukema op persoonlijke titel). Hier zijn we vanzelfsprekend heel blij mee en we wensen hen dan ook een fijne periode bij TOGR en hopen (en zullen ons best er voor doen) dat de sponsoring hen de nodige publiciteit zal opbrengen.Na de interviews is er een heerlijk dessert en gaat alles nog lange tijd op informele wijze door. De sponsors maken een praatje met trainer Fabian Veldwijk en door iedereen wordt gesproken over het wel en wee van ons aller TOGR. Wederom kan op een geslaagde avond worden teruggekeken en zal de nieuwjaarsreceptie met een bekende gastspreker het volgende hoogtepunt qua sponsorevenementen moeten worden.

Namens de sponsorcommissie van TOGR
Harry Schaap (voorzitter)

PS. Was u deze avond niet aanwezig omdat u nog geen sponsor bent, maar heeft dit verslag toch uw interesse gewekt om mogelijk iets voor TOGR te doen in de vorm van sponsoring, schroomt u dan niet om iemand van de sponsorcommissie aan te spreken. We ontvangen u graag geheel vrijblijvend!

meer foto's
 

 

>>>Shirtsponsor

oktober 2006
Afgelopen maandag is het traditionele groen-wittemannendiner gehouden met onze sponsors. Dit diner vond plaats in de Brasserie op het Sparta Kasteel.
Tijdens het diner werden onze nieuwe hoofdsponsors Hamburg Verhuur en Leo Ringelberg Touringcars nader voorgesteld.
Tot ons genoegen zijn wij deze avond met van Hamburg Verhuur ook tot overeenstemming gekomen voor sponsoring op de voorzijde van onze shirts.
De overeenkomst geldt, net als voor de achterzijde, voor 2 seizoenen en gaat direct in.
Wij bedanken Niels van Hamburg voor zijn toezegging en zijn hem hiervoor bijzonder erkentelijk.

 

 

 

 

terug