Businessclub TOGR bruist!!!!


Jan Dirk Stouten  in gesprek met Peter Blangé

februari 2008

Op vrijdagavond 15 februari jl. was er in de sfeervolle kantine van hoofdklasser TOGR een fantastische sponsoravond. Deze avond werd mede georganiseerd en ondersteund door Rotterdam Sportsupport, de stichting die de breedtesport in Rotterdam fantastisch ondersteunt. De kantine van TOGR was gezellig vol en de avond werd vakkundig en zeer enthousiast gepresenteerd en aan elkaar gesproken door de regionale bekendheid Jan Dirk Stouten. Na een gezellige inloop waar iedereen op een heerlijk glaasje Pineau werd getrakteerd door Ruseler Makelaars begon het officiële programma met een interview met voorzitter Ad van der Poort. Hij gaf aandacht aan het feit dat volgend jaar Rene Blaauwkamp samen met oer TOGR-er Brian Cairo hoofdtrainer is en dat er op het gebied van een mogelijke fusie nog niet veel meer te melden valt. Vol trots laat Ad weten dat de contracten met twee van onze hoofdsponsors die week met  2 jaar zijn verlengd. Dit betekent dat Hamburg Verhuur de komende twee seizoenen ook de voorzijde van het shirt van het eerste elftal zal sieren en dit wordt soms (in de zomerperiode) afgewisseld met ‘Strand aan de Maas’, de uitgaanslocatie in de zomermaanden in Rotterdam. Met Leo Ringelberg is overeengekomen, dat de naam Ringelberg.nl, dat zich gaat richten op de consument met o.a. dagtrips op de achterzijde van het shirt vermeld zal gaan worden en ook op de presentatiepakken van het eerste elftal en op een broekspijp. Daarnaast zal ook de voorzijde van het shirt van het tweede elftal voorzien worden van de naam Ringelberg.nl. Niet vermeld op deze avond, maar wel in dit verslag te lezen is het feit dat ook Friesland Foods, met haar sportdrank Extran het contract heeft opengebroken en verlengd met twee extra jaren tot 2011. Ook werd een tijdje terug al het kledingcontract met Erima verlengd. Dus allemaal mooie berichten.

Dan wordt Gert Jan Lammens, de directeur van Rotterdam Sportsupport geïnterviewd door Jan Dirk Stouten en Gert Jan geeft een korte doch heldere uitleg van het belang van Rotterdam Sportsupport en wat deze stichting betekent voor de breedtesport. Daarna komt ondergetekende als voorzitter van de sponsorcommissie van TOGR kort aan het woord. Er volgt een nadere toelichting over de verworven nieuwe (verlengde) sponsorcontracten met de hoofdsponsors, er wordt trots vermeld dat inmiddels de teller op 50 businessclubleden staat en dat nu de uitdaging is om naar 70 door te groeien. Ook wordt het volgende uitje van de businessclub aangekondigd en dat is op 8 maart a.s. naar de wedstrijd Excelsior tegen Vitesse. Leo Ringelberg wordt daarna door Jan Dirk kort aan de tand gevoeld, wat Ringelberg.nl precies gaat inhouden en wat hij nu eigenlijk met Rotterdam en TOGR in het bijzonder heeft. De uitspraak van Leo vermelden wij hier met trots. “TOGR is nog een authentieke voetbalclub.

Na dit interview komt het grote interview met onze gast van deze avond, de bondscoach van het Nederlands volleybalteam en oud Olympisch kampioen, Peter  Blange. Deze wel zeer sympathieke bondscoach weet de zaal als geen ander te boeien, met mooie verhalen en leuke anekdotes. We krijgen een kijkje in de keuken van het team wat destijds alles op zij zette voor die ene droom, die werkelijkheid werd. Wij zijn trots dat Peter bij ons zijn verhaal wilde doen.

Na dit interview worden de hoofdrolspelers en presentator Jan Dirk Stouten door ondergetekende bedankt met een bos bloemen, waarbij ook Ineke Ringelberg als vrouw van de hoofdsponsor en Jenny Groeneveld als hoffotografe van TOGR een bloemetje ontvangen.

Dan staat er een heerlijk winters buffet gereed, wat vakkundig is bereid door Visser Catering ofwel voor bekenden ‘onze Jasper’. De avond leverde ook nog wat nieuwe potentiële sponsors op en er werd nog tot laat gezellig nageborreld en gepraat.

Mede dankzij Rotterdam Sportsupport kunnen wij als sponsorcommissie van TOGR terugkijken op een zeer geslaagde avond.

Sponsorcommissie TOGR, Harry Schaap

Meer foto's