TOGR - GJS;  11-12-12

TOGR sluit 2012 af met goede overwinning in voetbalrotterdam cup

In de laatste officiële wedstrijd van 2012 moest TOGR het op sportpark de Lage Weide het opnemen in de voetbalrotterdam cup tegen GJS uit Gorinchem dat koploper was in hun 3e klasse.
Op het prima bespeelbare veld en onder goede leiding van scheidsrechter Linge begon de wedstrijd.
En dat GJS een goede ploeg was en blijkbaar niet voor niks koploper was merkte TOGR al binnen 2 minuten, toen lag de bal al in het netje, een slecht weg gewerkte bal kon makkelijk ingeschoten worden en zo stond het 0-1.
Na deze domper rechtte TOGR de rug en ging op zoek naar de gelijkmaker, en een paar minuten later was het dan al ook zo ver, een goede aanval over 3 schijven werd beloond met een mooi schot van 20 meter door aanvoerder Clens Santa .
De wedstrijd speelde zich af in een hoog tempo en beide ploegen gingen op zoek naar een 2e doelpunt en zo golfde het spel op en neer waar de kansen voor TOGR iets in de meerderheid waren was het oppassen aan de andere kant waar het gevaarlijke spitsen duo van GJS zorgde voor gevaar.
Toch was het TOGR dat de leiding nam en dt keer was het Jay Andrea die de bal het laatste zetje gaf en de toeschouwers die TOGR een warm hart toe dragen liet juichen 2-1.
Na dit doelpunt kreeg TOGR de wedstrijd goed in handen maar was GJS nog niet verslagen want na het wegwerken van de bal pikte GJS de bal op het middenveld op en deze speler van GJS mocht doorlopen zonder aangevallen te worden en besloot met een mooie boogbal Keeper Oron te passeren en zo stond het ineens 2-2.
Maar waar mensen misschien dachten dat de koppies gingen hangen was het tegenovergestelde waar, TOGR ging gewoon weer op zoek naar het 3e doelpunt en viel naar hartelust aan en vlak voor rust was het spits Eldrick Engel die de 3-2 achter de keeper van GJS liet ploffen.
Met een goed gevoel maar in het hoofd dat de wedstrijd nog niet gespeeld was zocht iedereen na het rust signaal de kleedkamer op.
In de kleedkamer heerste een gevoel van dat we deze wedstrijd niet meer uit handen gingen geven en dat we deze laatste wedstrijd van 2012 er nog alles uit persen om de volgende ronde te halen.
Ook na rust gingen beide partijen op zoek naar doelpunten en werd er gestreden voor elke meter, het spel ging net als voor rust nog steeds op en neer maar toch was het TOGR dat het aanvallen beloond zag worden door de 2e goal van Aldrick Engel en zo stond het 4-2 voor de thuisclub.
GJS moest op zoek naar de aansluitingstreffer en er kwam daardoor steeds meer ruimte voor de spitsen van TOGR maar die wisten in de meest kansrijke situaties de bal niet in het doel van GJS te krijgen waardoor het aan de andere kant nog spannend bleef.
Maar waar TOGR mooie kansen om zeep hielp was het GJS ook dat de mooie kansen die ze kregen niet achter de keeper van TOGR  schoten.
Na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Linge was iedereen er ook over eens dat het een verdiende overwinning was voor TOGR .
Het was een goede en sportieve wedstrijd waar allebei de ploegen verantwoordelijk voor waren.
En zo sluit TOGR 2012 af met een goede overwinning en kan iedereen gaan genieten van de winterstop.

Opstelling TOGR:
M.Oron – I.Elias – D.Biekman – J. Ben Aissa – R.de Vlugt – G.Sankovic (R.Pieternella) – C.Santa – K.El Khalifi - J.Andrea ( A.El Jailli ) – F.Ocak (M. El Kandoussi) - A.Engel 

 

terug