Meisjesteam D2M 2011-2012

 
31-03-12
De zenuwen gieren nog door mijn keel. Wat een spanning, al doet de uitslag tussen TOGR D2m-Naaldwijk D3m (2-7) anders vermoeden. Al snel stonden onze meiden achter, maar fel en fier trokken ze ten strijde voor de eer van ons TOGR. De verdediging stond haar mannetje (of vrouwtje), en met enig kunst- en vliegwerk bleven de meiden op de been, al spatten enkele schoten van de Naaldwijkse dames op het houtwerk uiteen. Maar na een minuut of 15 kenterde het tij. Vera heeft haar vizier sinds vorige week op scherp  staan en knalde de bal loeihard in de goal. Tot de vreugde van alle TOGR-supporters scoorde Vera zelfs 2-1. Een ware wave ging door het plaatselijke stadion.

 

Toen de scheids affloot voor de rust, waren de spanningen en irritaties bij Naaldwijk te merken. Ze vreesden hun kansen op het kampioenschap hier te vergooien. Helaas voor ons, stelden ze na rust al snel orde op zaken. Met twee frommelgoals bogen ze hun achterstand om. En eerlijk is eerlijk de meiden uit het Naaldwijkse kunnen wel een balletje trappen. De vechtlust was er nog wel bij onze meiden. Chelsea keepte weer alsof haar leven er vanaf hing, maar langzamerhand raakte de pijp leeg, in de eerste helft hadden ze alles gegeven. Maar goed, we hadden even kunnen genieten van onze eerste voorsprong, en dat nog wel tegen het sterke Naaldwijk. Kop op meiden, volgende week is er weer een kans! Een grote fan...
24-03-12

Wat was het weer genieten van de meiden D2m. Het eerste kwartier hielden ze goed stand tegen de 'boys' van VDL. Er waren zelfs kansen op meer, zo eindigde een pracht aanval met een poeier op de lat. Menig supporter begon te hopen op een puntje... De jongens kregen het echt benauwd. Helaas kwam er zomaar een doelpunt uit de lucht vallen. Niets aan te doen, maar daardoor knapte er wel iets bij de meiden.

VDL liep in in rap tempo uit tot 5-0. Niet dat ze zoveel beter waren, maar schieten kunnen ze daar in Maassluis wel. Wonder boven wonder stonden de TOGR-meiden er na de rust weer. Wat een inzet! Beloond met twee weergaloze goals van Vera (eindelijk wordt de droom werkelijkheid). De tweede helft hebben de meiden VDL in mijn ogen dan ook verslagen: 1-2. Goed, de eindstand werd daardoor 6-2, maar in mijn ogen zijn jullie 'kampioenen'!


29-10-11
Geachte sportvrienden en Vriendinnen,
Zaterdag stond de match van een nieuwe competitie weer voor de deur.
Er werd thuis gespeeld tegen Polanen uit het westland.
Het was lekker weer alle meiden waren er dus vol goede moed gingen we beginnen aan de wedstrijd.
Al snel werd duidelijk dat de meiden tegen wie we speelden waren net als onze meiden beginnende voetbalsters,dus met als gevolg een volkomen gelijk opgaande strijd met over en weer zowaar kansen op de 1-0 voor ons maar ook op de 1-0 voor de Polanen.
Echter goed keepers werk aan beide kanten met aan onze kant Noa die haar vrouwtje aardig stond en met goede uittrappen onze twee aanvalsters goed wist te bereiken ( Kenshia en Naomi )
De achterhoede en het midden veld bestaand uit Romy, Hannah en Vera en het midden veld was goed uitgebalanceerd met Lise en Liza
Bij rust dan ook terecht 0-0 dat was natuurlijk hoop gevend echter .

 

Na de rust hoop gevende woorden van een ieder ouder met hier en een daar bemoedigende uitspraak, we gaan winnen.
Die gedachten hadden wij ook, echter er moest nog een 2de helft gespeeld worden wat vermoeidheid klachten wat pijntjes maar toch plezier en inzet.
We begonnen aan de 2de helft en al gauw was het raak 0-1 en de rest is geschiedenis we hebben gestreden en de complimenten van de tegenstander ontvangen maar uiteindelijk is de stand geworden 0-5.
Een keurig verlies met over en weer sportiviteit bij speelsters, coaches en zeker belangrijk Ouders.

Een ieder bedankt voor deze gezellige ochtend en voor de MEIDEN er zit vooruit gang in en we gaan zeker nog een potje winnen.

BLIJVEN TRAINEN DAN KOMT HET VANZELF.

Groet Ruud en JOL en Peet

9 oktober 2011
Beste Sportvrienden en vriendinnen
Zaterdag was er weer een thuiswedstrijd van de Meiden. Na een nederlaag de vorige keer hebben we met zn allen KEIhard getraind om tot een beter resultaat te komen.
De eerste helft begon en het ging eigenlijk best lekker we hadden het redelijk onder controle en tot echte kansen van onze tegenstander kwam het niet.

Tot in de 25 ste minuut het eerste echte doel gevaar kwam. Men stond echt alleen voor Noa en de bal werd goed in de hoek geschoten, Noa kansloos.
We wilden daarna de mouwen opstropen met Hannah, Vera en Romy in de verdediging kwam er niks verder meer door, maar de tegenstander bleef maar aanvallen en aanvallen. Tot 2 minuten later via een afstandschot hoog in het doel werd geschoten. 0-2 en de rust volgde.

Na Rust Kensha in de goal en die werd al na 1 minuut verschalkt met een schuiver in de hoek,.weer een paar minuten later hardschot 0-4.
Via een lange bal van Kensha kon Noa sprinten naar de goal,  echter na dit sprintje was alle kracht weg gevloeid en was het een rolletje voor de keeper, maar ja een kans is een kans en dit was er toch 1.
Waarna de kansen zich volgden voor de Hekelingendames en de stand uiteindelijk stopte bij 0-8.

Einde wedstrijd waar de complimenten uitgaan naar onze tegenstander maar OOK ZEKER naar de meiden brigade van TOGR want ook zij bleven door strijden tot het laatste eind en eerlijk is eerlijk er zit vooruitgang in.

Op naar de volgende wedstrijd

De Bondscoach

1-10-2011

Beste sportvriendinnen,

Het was eindelijk zover een primeur voor TOGR een echt meisjes elftal.
Het tijdstip was 10 uur en we gingen met volle moed naar de kleedkamer om de tactiek te bespreken.
Alle meiden begrepen wat ze moesten doen lekker plezier maken en proberen te winnen.
Nou, na nog geen 30 sec lag de eerste bal er al in en heel de tactiek ging niet meer door, dan maar alleen plezier maken.

De opstelling was Noa in de goal ,Vera en Romy achter, Liza en Lise middenveld en Valencia en Naomi in de spits

De uiteindelijke stand was helaas 0-15. Een teleurstellend begin maar er is een begin.
De complimenten gaan uit naar onze tegenstander. Dat was ook een volledig meisjes elftal,
echter deze meiden waren al 3 seizoenen met elkaar aan het voetballen en dat zag je ook gelijk.
Vrijlopen in de ruimte,  goed samenspel en elkaar wat gunnen.

Dus meiden van TOGR we hebben nog een hoop te doen maar we zijn zeker niet kansloos
BLIJVEN trainen dan komen we er wel.

Groet een Supporter