Wedstrijdverslagen TOGR G 2011-2012

 
woensdag 7 december 2011

TOGR-G1- LMO1   5-8

Op een stormachtig  Sportpark de Lage Weide heeft  TOGR-G1 de oefenwedstrijd met 5-8 van LMO G1 verloren.

Na weken van trainingen en een oefenwedstrijd tegen TOGR-4 , uitslag 8-4, was nu LMO G1 de tegenstander. Het team van LMO liet bij aanvang al zien al langer met elkaar te spelen en over technische spelers te beschikken. Het G-team van TOGR begon stroef en moest duidelijk wennen aan de snelheid van de LMO-spelers.

Vanaf minuut 1 was er een stormloop op het doel van TOGR.  Ondanks deze stormloop was het TOGR dat als 1e het net raakte, 1-0 voor de thuisclub.  Voor LMO was dit het sein om een tandje bij te zetten.  Keeper Ramon liet echter zien een geweldige keeper te zijn en hield zijn team op de been. Toch kon hij niet voorkomen dat LMO langszij kon komen. Na de 1-1 ging LMO op jacht naar de voorsprong.  Die kwam er vrij dan ook en LMO liep uit. Met een ruststand van 4-2 ging met aan de thee.  Na de rust kwam TOGR steeds beter in het spel.  Met Esther in de spits kwam TOGR dichterbij. 4-3.  Op techniek en snelheid werd TOGR soms overklast. Na het laatste fluitsignaal stond er uiteindelijk 5-8 op het scorebord.

Tevreden liepen beide clubs van het veld. De wind achter zich latend en in de warmte van de kantine werd onder het genot van een drankje nog even nagepraat.

De volgende afspraak staat al weer. TOGR zal aan het Toernooi van LMO in 2012 gaan deelnemen.

Voor 2012 zoekt het G-team nog enthousiaste spelers.  Kent u spelers of wilt u op een andere manier een bijdrage leveren aan het TOGR-G team. Lees dan de info om de website van TOGR. www.togr.nl.

Wordt ook lid van de TOGR-voetbalfamilie. Voetbal is voor iedereen

De CoŲrdinatiegroep  G-team

twee foto's van Ramon


16 november 2011

TOGR-G-TOGR4   8-4

Na weken van trainingen was het dan eindelijk zover. De eerste oefenwedstrijd van TOGR-G tegen TOGR-4. Al vroeg verzamelden de beide teams in de kantine. De spanning was voelbaar. Het G-team was er klaar voor.
Na de officiŽle elftalfoto's floot de scheidsrechter, Marcel Pieke, voor het begin van de wedstrijd. Vanaf minuut een koos het G-team voor de aanval. Deze strijdlust werd al snel beloond met een prachtig doelpunt van Esther.  Deze 1-0 smaakte naar meer. Met een 4-0 stand ging men aan de thee.
Na de thee kwam TOGR-4 meer in de wedstrijd. De thee had deze mannen goed gedaan. Langzaam aan kwam TOGR-4 dichterbij. Maar de 4-3 werd het G-team weer wakker en werd het doel van TOGR-4 weer belegerd. Met succes want ipv van 4-4 liep het G-team uit naar 5-3. Dat was de nekslag voor TOGR-4. Het G-team olv van Esther en Ramon ging op jacht naar de overwinning. Een prachtige pass van Coscoen en de afronding van Esther maakte aan alle aspiraties van TOGR-4 een einde.6-3, In de slotfase liep het G-team nog uit naar 8-3. In de laatste minuut scoorde TOGR-4 nog een keer tegen. Na het fluitsignaal van de goed leidende Marcel Pieke verliet het G-team, onder luid applaus, met 8-4 het veld.

De tweede oefenwedstrijd staat gepland voor 7 december a.s..
Tegenstander is dit keer L.M.O.