>>> Persbericht 

 

02-03-10

Het Bestuur van T.O.G.R. maakt bekend, dat zij overeenstemming heeft bereikt met Renée Blaauwkamp voor het hoofdtrainerschap voor het komende seizoen.
Tevens zal hij het resterende deel van dit seizoen afmaken.
René is eerder werkzaam geweest bij T.O.G.R. Zo leidde hij de club vorig seizoen van de eerste klasse terug naar de hoofdklasse.
In de jaren 90 was Blaauwkamp al eerder succesvol trainer bij onze club.
Het hoofdtrainerschap zal op dezelfde wijze worden ingevuld als vorig seizoen.
Dat wil zeggen, dat René Blaauwkamp en Bryan Cairo op basis van gelijkwaardigheid samen als hoofdtrainer zullen optreden.
Deze constructie zal niet alleen voor dit seizoen gelden, maar ook voor het nieuwe seizoen.
Beiden zullen, samen met de rest van de technische staf, er alles aan doen om te trachten T.O.G.R. voor de hoofdklasse  te behouden.

Namens Het Bestuur
Ad van der Poort
 

 

 

 
 

11 juni 2011
In het AD is in samenspraak met het bestuur van TOGR het volgende bericht gepubliceerd.
Van der Zalm trainer TOGR
Ronald van der Zalm wordt de nieuwe trainer van TOGR. De zaterdag-eersteklasser en de oefenmeester, die eerder werkzaam was bij onder meer Leonidas en Bolnes, hebben een mondeling akkoord bereikt. Het bestuur van de Rotterdamse club heeft de trainer van afgelopen seizoen , René Blaauwkamp, laten weten dat zijn contract niet wordt verlengd. Blaauwkamp, die eerder met het interim-bestuur mondeling was overeengekomen door te gaan, heeft zich tot trainersvakbond VVON gewend voor ondersteuning. Met assistent Bryan Cairo wordt nog gesproken. Hij was donderdag wegens trieste familie-omstandigheden afwezig.