Bekerfinale RCL 5 - TOGR E1
28 mei 2011
Onterecht verlies TOGR E1 in Finale.
TOGR E1 heeft ondanks zeer goed voetbal en hard werken helaas verloren in de finale tegen RCL E5. TOGR E1 was niet de mindere ploeg. Hoewel RCL in de eerste helft meer kansen kreeg bleef TOGR E1 overeind.
Keeper Jessey Lems was in absolute topvorm. Toch kwam RCL E5 op voorsprong. Na een aanval van RCL werd een schot van een RCL speler door een eigen speler van richting veranderd, waardoor onze keeper kansloos was. TOGR E1 ging alleen maar beter voetballen hierdoor en kwam door Hasan Salar dik verdiend op 1-1. In de tweede helft kwam
RCL E5 er bijna niet meer aan te pas. Toch helemaal uit het niets kwam RCL E5 op 2-1.

 

De bal kwam zomaar voor de voeten van een RCL speler, die uit goed geluk schoot en tot zijn verbazing de bal in de goal zag verdwijnen. TOGR E1 bleef gewoon goed door voetballen. De kansen stapelden zich op. Maar diverse malen stonden de paal en lat in de weg of
de bal ging maar net naast of over. De bal wilde gewoon niet de goal in.
Toen floot de scheidsrechter af. Natuurlijk waren onze jongens teleurgesteld. Maar TOGR E1 mag terug kijken op een zeer goed resultaat. Je komt niet zomaar in de finale.
Wat een geweldige prestatie. Voor ons zijn jullie gewoon de nummer 1!!!!!!!!!!!!!!!!. Wat een geweldige finale hebben jullie gespeeld. Bedankt voor deze wedstrijd.
Uw verslaggever
Henk Tellekamp

 


meer foto's