>>> Verslag van het toernooi van TOGR B1 op 22 mei 2010.

Eindelijk prijs voor TOGR B1!

Ook vanmiddag bleek weer eens dat niet altijd de best voetballende ploeg ook automatisch de hoogste prijzen pakt. TOGR was heer en meester in alle wedstrijden echter alle zeilen dienden bijgezet te worden om het beoogde resultaat te halen.
Dat het niet vanzelf zou gaan bleek al in de eerste wedstrijd van de middag. De tegenstander, Egelantier Boys, stond al binnen 30 seconden op een 1-0 voorsprong.
Het balbezit in die 30 seconden bleek achteraf praktisch het enige balbezit voor onze gastheer want ons B team pakte uiteindelijk met overmacht en goed spel, terecht, de eerste overwinning.

De tweede wedstrijd gaf eigenlijk geen ander beeld. Het enige verschil in de beginfase was dat wij niet binnen 30 seconden achterstonden.
Die achterstand kwam uiteindelijk wel doordat wij dachten wel erg gemakkelijk te kunnen uitverdedigen.
Door het goede spel en de vechtlust ondanks de tropische temperaturen bleef de hoop op punten leven totdat de scheidsrechter plots affloot, volgens hem omdat de wedstrijd afgelopen zou zijn.
Gelukkig waren de altijd alerte leiders ook deze keer scherp en zij wezen de scheidsrechter dan ook op het feit dat een wedstrijd (op dit toernooi) 20 minuten duurt en geen 15! Toen de scheidsrechter dit bevestigd kreeg van de toernooileiding werden de laatste 5 minuten alsnog gespeeld en wat voor een 5 minuten waren dat.
 

TOGR speelde fris en verzorgd voetbal en verdiende de overwinning echter verder dan een gelijkspel kwam men niet.

Over de derde wedstrijd kunnen we kort zijn. Een welverdiende overwinning voor onze, altijd in grote getale opkomende, trainingsbeesten.
De laatste wedstrijd, diende, om alle twijfels weg te nemen, gewonnen te worden.
Na 20 minuten kon er een gelijkspel genoteerd worden waar een overwinning voor de onzen wederom terecht zou zijn geweest. Bij het slechte uitverdedigen staan we maar niet te lang stil.
De kritische kijker zal zeggen dat wij een aantal keren geluk hebben gehad echter geluk dwing je af en achteraf kunnen we terecht zeggen dat de best voetballende ploeg de eindoverwinning heeft weten te behalen!

Aan het einde van het seizoen waarin het B team voor het 2e achtereenvolgende jaar 2e is geworden in de competitie en een toernooioverwinning heeft weten te behalen kunnen we stellen dat er ook dit jaar meer in had gezeten. Een ieder weet voor zich wel waar hij de steken heeft laten vallen. Volgend jaar er weer fris tegenaan.

Rest nog een woord van dank aan Els en Loes voor hun aanwezigheid en betrokkenheid, alle spelers en de trouwe supporters die vaak niet alleen voor vervoer hebben gezorgd maar ook voor gezelligheid! Klasse, we rekenen ook volgend seizoen op jullie allemaal.

NB. Door de overwinningsroes kan e.e.a lichtelijk zijn overdreven, maar dit terzijde.
 

 

Meer foto's