TOGR 3 - Dilettant 1
Kampioen !!

>>> 30 mei 2009  De Lage Weide TOGR 3 – Dilettant 1


Het is 10.00 uur als zo’n beetje alle spelers (kuch… Niels….) binnen zijn. Trainer Peet Pieren heeft een lekkere ochtendwandeling op het programma staan. Eenmaal teruggekomen op het complex van TOGR werd rond 11.35 begonnen aan de warming up. De supporters druppelden langzaam maar zeker binnen zodat de wedstrijd om 12.00 uur van start kon gaan.

TOGR had er zin in, tijdens het eerste kwartier wervelde het team over de tegenstander heen maar verder dan schoten op de paal, de lat en tegen de keeper aan kwam het niet. Rond de 25e minuut was het WEL raak toen de ban door Guus (hoeveel zijn het er nu, 51?) werd doorbroken. Met een bekeken schuiver á la Thierry Henry werd de bal netjes in de verre hoek geplaatst. Zo’n 5 minuten later was het opnieuw raak. Na een onderschepping werd Kevin via de rechterflank weggestuurd door Rick. Kevin trekt naar binnen en geeft een geweldige steekpass door het midden terug op Rick die de hoek voor het uitkiezen heeft. Rustig en beheerst wordt de score verdubbeld naar 2-0 door de laatste man van het elftal. Kort voor rust wordt het ook nog eens 3-0, dit keer is het Jasper die doorbreekt via de linkervleugel, na een zeer aardige actie mag de keeper van Dilettant de bal opnieuw  uit het net vissen en kunnen de teams naar de kleedkamer voor een Extran (thee was geen optie met dit weer).

In de rust lijkt het elftal al zeker te zijn van de overwinning. Peet Pieren wil hier echter niks van weten. Uitspraken als ‘We hebben het al vaker meegemaakt dat we het weggeven’ en ‘Potverdorrie dat zal ons toch niet nog een keer overkomen’ zijn TOGR 3 niet vreemd. De trainer (en Dwight) pept het elftal nog een keer op waardoor we scherp aan de 2e helft kunnen beginnen.

De supporters die 5 minuten langer in de kantine bleven omdat de koffie nog niet op was zullen de samenvatting graag nog eens terug willen zien. Toen ze terugkwamen uit de kantine stond het namelijk al 5-0. Dit keer mochten Angelo, na weer een assist van Kevin, en Kevin zelf tekenen voor een treffer.  Maar TOGR nam hier nog geen genoegen mee, Hakan had waarschijnlijk de Champions League finale bekeken via een camera waar alleen Messi op te zien was. Als een echte nummer 10 zwierf Hakan de gehele wedstrijd van de ene naar de andere kant van het veld, dan weer met de bal, een andere keer weer zonder bal. Dit resulteerde uiteindelijk dan ook in een prachtige 6-0.

 

Maar TOGR 3 heeft niet alleen mensen die een actie kunnen maken. Er zijn ook keiharde verdedigers nodig, 1 zo’n verdediger is Niels die rond de 70e minuut een vrije trap opeiste. De keeper zette een 5 mans muur neer maar daar had Niels geen boodschap aan. Met een verwoestend schot langs de muur werd de bal (en de keeper van de tegenpartij) het doel in geschoten, 7-0. Met nog een dik kwartier op de klok maakte het 3e er nog een ware gala voorstelling van en mochten Angelo en Jasper hun 2e van de middag maken wat de eindstand bracht op 9-0.

Na vorig jaar een matig seizoen te hebben gedraaid presteert het 3e het om met deze flinke overwinning kampioen te worden. Het recept: Een leuke groep die voor elkaar door het vuur wil gaan. Het was me een waar genoegen. Tot volgend seizoen!

Namens het hele team wil ik iedereen bedanken die aan dit succes heeft bijgedragen (dus ook alle 7 keepers die dit seizoen voor ons het doel hebben verdedigd):

Rick van der Linden

Heyyyyyy, Ik dacht we doen het gewoon, We verliezen niks, Passen die kroon, De rest GESCHIEDENIS! ;)

Opstelling:
Martin; Jasper (Marciano), Rick, Niels, Dwight; Bryan, Raymon (Murat), Hakan, Jaouad (Dennis); Guus (Angelo), Kevin

 

Meer foto's