11 oktober 2008:

 

uit de weekbrief

TOGR – SCHELLUINEN  (1-1)  1 – 3

 

Na afloop van de wedstrijd TOGR-Schelluinen,uitslag 1-3 in het voordeel van de bezoekers,werd er nog lang gesproken over de wanprestatie van ons vlaggenschip.
Hoe kan het toch zijn als de omstandigheden ideaal zijn met een perfect weertje,een fijne grasmat en 150 enthousiaste bezoekers (inclusief de 19 meegereisde supporters uit Schelluinen) om dan zo te falen ? Ook zorgwekkend is het feit dat we weer tegen een rode kaart en onnodige gele kaart aanlopen nadat de tegenstander op een 1-2 voorsprong is gekomen (zie de wedstrijd tegen SHO)

Het “spelletje” wat onze trainers willen spelen begint in balbezit van achteren uit en vraagt van alle spelers maximale beweging om zodoende met gebruikmaking van onze aanvallende kwaliteiten snel in de 16 meter van de tegenstander te komen. Bij balbezit wordt de tegenstander op de huid gezeten wat dan onvermijdelijk tot balverlies dient te  leiden. Deze speelwijze vergt een hoop training en na 6 wedstrijden mag de conclusie getrokken worden dat met vallen en opstaan er geleerd wordt.

Over de wedstrijd zelf valt nog te melden dat Jessey, na een fraaie aktie van Mickey, met een mooie kopbal de 1-0 verzorgde en dat Schelluinen vlak voor het rustsignaal door niet ingrijpen van Stevey op gelijke hoogte kwam

In de tweede helft maakte Schelluinen het karwei af met doelpunten van Leon de Bruijn en Ricardo Papilaja (zijn tweede)

Positief deze zaterdag was in ieder geval de klinkende 5-1 overwinning van ons tweede elftal op Rozenburg en de rentree van Carlitos

 


Jessey kopt de 1-0 binnen

 

 

Terug