14-03-09

>>> TOGR - s Gravendeel

 

TOGR walst over s-Gravendeel heen.

TOGR moest op deze druilerige zaterdagmiddag aantreden tegen het niet zo hoog geklasseerde s-Gravendeel. Toch was op voorhand dit geen gelopen wedstrijd. Uit bij deze ploeg was er immers maar een gelijkspel weggehaald en de tegenstander van deze middag hield vorige week ook het sterke Spijkenisse op een gelijkspel. TOGR trad deze middag aan met de volgende namen: Ruben Muskiet, Lenine Cabral Semedo, Robert de Heer, Oswaldo de Pina, Brian Strang, Edivaldo Pinto, Carlos Lopes, Christiaan Koremans, Diego Watson, Miquel Lopes Silva en aanvoerder Antonio Garcia Mendes. 

TOGR kwam ook deze zaterdag weer flitsend uit de startblokken en binnen 5 minuten had Lenine de bal al op de paal geschoten uit een vrije trap, was Toni al doorgebroken alwaar invaller doelman Remon Barendregt goed redding verrichtte en schoot Christiaan al een keer over. In de 6e minuut pakte Robert de Heer een geheel onnodige gele kaart in de verder sportieve wedstrijd. Pas in de 13e minuut wist de tegenstander een keer het doel van TOGR te bereiken, maar de vrije trap van de naar DOTO vertrekkende Marco Nijssen ging hoog over. TOGR ging aanvallend constant goed door en speelde bij vlagen de verdedigers van s-Gravendeel geheel dol. Kansen te over en nadat Toni ook de paal nog had geraakt in de 25e minuut was het dan in de 28e minuut dat toch de 1-0 genoteerd kon worden. Van achteruit kon Oswaldo vrij opkomen. Hij plaatste de bal over het centrale verdedigingsduo van s-Gravendeel heen op de diepgaande Toni, die nu goed afdrukte en de bal langs de uitlopende keeper Barendregt schoot. In de 35e minuut tikte dezelfde Barendregt een stijgend schot van Mickey via de lat over. Het bleef tot aan de rust slechts 1 0, alwaar een veel grotere voorsprong op het scorebord zeker niet vertekend zou zijn.
Vanaf de aftrap van de 2e helft gaf TOGR. opnieuw gas. Binnen 2 minuten had TOGR wederom grote kansen. Een bal op de paal van Toni en een schot van Carlos voor open doel over zorgden nog even dat de stand op het scorebord niet werd veranderd. Maar een minuut later was het dan wel raak.


 

 

  Op links brak Miquel door en hij speelde de bal precies op maat naar de al in de eerste helft voor de geblesseerde Edivaldo ingevallen Ian Londt, die geheel koel de bal het doel inschoot en de 2-0 op het scorebord liet verschijnen. De T.O.G.R.-show (lees de site van s-Gravendeel) was nog lang niet klaar want even later omspeelde Mickey  de vastgenagelde Axel van den Heuvel, maar ging het schot slordig naast. Daarna pareerde de goed keepende doelman Rmon Barendregt met de vuisten een hard schot van Toni en even later een volgend schot van Ian Londt. In de 60e minuut werd onze tegenstander eindelijk een keer gevaarlijk. Het enige doelgerichte wapenfeit van s-Gravendeel was opgetekend. Slordig uit verdedigen van TOGR zijde werd door Johnny van Axel-Dongen bijna afgestraft, maar het venijnige schot zeilde net naast de kruising. TOGR pakte de draad weer op en in de 67e minuut kwam de stand op 3 0. T.O.G.R. viel over rechts aan via Christiaan,  die de bal op de vrij inlopende Mickey Silva passte, die wist wel raad met deze kans en pakte zo zijn goal mee.
In de slotfase leek de wedstrijd met deze stand te eindigen, nadat ook een zuivere goal nog was afgekeurd vanwege vermeend buitenspel. s-Gravendeel was murw gespeeld en snakte naar het einde. Echter de eindstand zou nog 4-0 worden. Een solo van de man of the match Toni bekroonde hij zelf op fraaie wijze. Rest nog te vermelden dat Giovanni Senior in het veld kwam voor de goedspelende Lenine en dat Nicky Wijsman ook tijdens zijn invalbeurt (voor de eveneens goedspelende Diego Watson) liet zien dat de trainers keuzemogelijkheden zat hebben om een sterk elftal de wei in te sturen.

Volgende week mag TOGR bewijzen of het echt mee blijft doen voor het kampioenschap, want dan moet men naar het sterke, maar de laatste weken van slag zijnde Voorschoten 97. Komt allen daarheen en schreeuw onze mannen weer dichter naar de titel toe.


Toni scoort zijn tweede doelpunt

 

 

Terug