FOTORAADSEL 7

Klik voor een vergroting
dubbelklik om weer te verkleinen


   

 

Oplossing: Ad van der Poort, zie hier onder, heeft het helemaal goed.

Reakties:    

Een voorzet ( gegeven door de inzender van deze foto) om u  een beetje op weg te helpen:
Een voorzitter, een bestuurslid, een verzorger, een barmedewerker, een sponsor, een scout, een nog altijd spelend lid, een 7x7 speler, een oud-klasgenoot van mij, een van de eerste Turkse spelers bij TOGR, een oud-CVV'er....., een dokter, een inmiddels ZW'28 er, een verzekeringsagent(?) die naar eigen zeggen de 'beste centrale verdediger van TOGR' was en nog één onbekende, en één echt onzichtbare (maar wel bekende!) oer TOG'er.
De enorme opzichtige prijzenstandaard heeft heel lang in de hoek van de kantine gestaan (daar waar de huidige bestuurskamer is gebouwd). Verantwoordelijke persoon voor dit geintje was Koos Molendijk. Vader Koos, altijd in voor een geintje, had dat seizoen alle wedstrijden van dit team bezocht en was zó trots dat hij (met wie?) deze prijs wilde uitreiken aan 'zijn' team. Volgens mij was dit ook hét successeizoen van de keeper van dit team..... (en dus ook een pluim voor de totale verdediging!)
 

 

Deze foto vond ik niet moeilijk, omdat ikzelf in dat elftal speelde.
Het was het tweede elftal in het seizoen '85-'86, dat toen kampioen werd in de reserve eerste klasse en daardoor promoveerde naar de reserve hoofdklasse.
Daarmee waren wij dus uiteindelijk de voorloper van het huidige eerste elftal, dat nu ook in de hoofdklasse speelt.
Het elftal stond onder leiding van Frans van Ree en er speelden in dat elftal de volgende spelers: Winnie Voogd, John Molendijk, Arie Visser, Fokko en Ard Knibbe, Frans de Vos, Detlev Gerritse, Ali Bostanci,
Piet Peet, Ton van Mastrigt, Fred Buik, Wim Knipscheer, Hans van Leeuwen, Rene van Olfen, terwijl de verzorger Arie Rook was en vlaggenist Rein Bout.
We werden dat jaar met vlag en wimpel kampioen en ondergetekende werd met 12 doelpunten de minstgepasseerde keeper in het hele amateurvoetbal.
De "prachtige" beker die op de foto staat werd geschonken door "ome" Koos Molendijk, de vader van John.
Leuk was dat 's-avonds op het feestje één van de tegenstanders uit dat seizoen, de vv Ameide met een aantal spelers langskwam om ons te feliciteren, en de aanvoerder van dat elftal heeft nog gespeeched.
Overigens hebben we het in de hoofdklasse slechts één jaar gered, maar leuk was het wel om te spelen tegen clubs als Quick Boys, Rijnsburgse Boys enz.
Ik hoop, dat er nog meer spelers van dat elftal zullen reageren. 
Groetjes
Ad van der Poort
 
terug