FOTORAADSEL 2  

Klik voor een vergroting
dubbelklik om weer te verkleinen

 

 

Oplossing: Bouw tribune 1993

Reacties:

 1. 12 juni: Nou Loes, ik moet toch toegeven dat m'n geheugen me een beetje in de steek heeft gelaten. Ik heb de video van het betonstorten nog eens nagekeken (jawel, die is meegegaan naar Finland, daarom lag m'n bussie zo zwaar op de weg, 'k had een videoband met al het beton van de tribune bij me) maar er staat geen datum op. Dat shaggie was niet van de man in het wit op de foto, maar van een collega (Die scene staat ook op de band) Van de verticale 'lijnlopers' staat alleen Boersema erop. En om precies te zijn: ik ben bij het betonstorten een hele woensdagmiddag geweest en daarna bij de opbouw van de tribune telkens terug geweest. Die video moet ook ergens zijn (heb ik niet gevonden) en die is ook echt historisch, want ik herinner me dat Han vd Wiel daar met een bezem in zijn handen (!!!) de tribune liep schoon te vegen. Helaas kan ik me met geen mogelijkheid herinneren welk jaar het was. Als je het gezicht van Boersema op de video ziet, moet het toch weer langer geleden zijn dan we denken. Het was het jaar waarin TOG met Capelle voor het eerst in de 2e klasse speelde Gokje: 1993. Nou tot zover de herinneringen van Bartje op de Poolcirkel. Het is hier nu 24 uur licht per dag, de zon gaat niet onder, maar ik slaap nog steeds goed.
Bart Braafhart

2. 14 juni: halu gue mideg,  Het is de bouw van de tribune aan de noordzijde langs het hoofdveld van de voetbalvereniging r.c.v.v. t.o.g.r. gevestigd aan de charloisse lagedijk 885 dit complex is gelegen op perseel CLS00 C 2835 groot 71840 m2. De oppervlakte van deze elascon tribune, door N.N. geschonken is 99m2 en is in het jaar 1993 gebouwd.
der alte.

p.s.volhouden ik zal vandaag of morgen wel een of andere foto aanleveren voor het volgende raadsel.

3. 19 juni: Terve, terve,   Ja, als 'der alte' een speciale opening heeft, dan kan ik niet achterblijven natuurlijk (alleen dat van mij is een échte taal!) Het raadsel is inderdaad een leuke bezigheid. Jammer dat ik niet in Nederland zit, want dan had ik mijn archief opengegooid. Er zijn natuurlijk ook genoeg foto's aan de wand, maar die kennen de meesten wel (?) Overigens moet ik douwe toch corrigeren, want als ik mij niet vergis (?) is de tribune door NN voor het symbolische bedrag van Hfl. 1,00 aan TOGR dan wel beheerscommissie VERKOCHT (moet in de notulen van de Alg. Ledenvergadering 1993 staan. Nee, die heb ik niet meer, maar zo zit dat op mijn 'harde schijf' opgeslagen, maar ik kan het mis hebben). Prettige vakantietijd en tot horens.
Näkemiin,      Bart

 

terug