FOTORAADSEL 14

Klik voor een vergroting
dubbelklik om weer te verkleinen


   

 

Oplossing:

Dit was inderdaad ter gelegenheid van de nieuwe  trainingspakken van Interlas het bedrijf waar de trainer Herman de Groot werkte.
De Locatie was het veld van Arnemuiden tijdens een vriendschappelijke wedstrijd.
Nu de namen
v.l.n.r. staand Jan Onlangs uit de ruilstraat in rotterdam noord, Teun Bakker, Ed Boersema, Kees Peet, dik Meijer , Willem Roos , Henk de Groot , Theo van Loon , Theo Wolters de verzorger , trainer Herman de Groot.
v.l.n.r. zittend Kees Torenvliet , Jan Wessels , Frans van Ree , Piet Terreehorst en John Rang.
DER ALTE

Reakties:

1.  29-03-06
 

Niet zo'n moeilijke voor mij, omdat ik in die periode in het tweede stond.
 
Achterste rij vanaf links, de eerste weet ik even niet meer, daarna: Teun Bakker, de Alte Ed Boersema (nog steeds bij de club), Cees Peet (komt nog regelmatig kijken), Dick Meier, Wim Roos, Henk de Groot, Theo van Loon (is nog zeer regelmatig op de club), verzorger Theo Wolters en trainer Herman de Groot
Voorste rij v.l.n.r.: Cees Toornvliet (broer van Aad, woont in Spanje al jaren), Jan Wessels, Frans van Ree, Piet Terreehorst (is bij vrijwel elke wedstrijd van het eerste) en John Rang (komt nog regematig kijken).
 
Volgens mij hadden we toen net een nieuwe sponsor, namelijk Interlas uit Rozenburg, het bedrijf waar Herman de Groot heeft gewerkt en hadden we die middag voor het eerst de nieuwe trainingspakken aan.
Er moet ook nog een foto zijn waar iedereen met de rug naar de camera staat om de naam te laten zien.
 
Groet
Ad van der Poort
2. 29-03-06
De trainingspakken waren van Interlas, het bedrijf waar de toenmalige trainer Herman de Groot (staand, geheel rechts op de foto) werkte. Het zal wel een foto ergens uit de jaren zeventig zijn?
In ieder geval aan het begin van het seizoen, want er staat nog veel groen gras en er staan minstens 2 spelers bij die veelal in het tweede speelden...........waarschijnlijk waren er nog een paar op vakantie?
Grote vraag op welk terrein is de foto genomen? Die lage heggen stonden bijv. bij Barendrecht en Smitshoek langs de zomen van de velden. Verder valt op dat er een paar afgetrapte ouwe ballen mee naar de uitwedstrijden gingen (  ). En de speler/vlaggenist(?) naast de trainer heeft geen voetbalschoenen aan........
Ze zijn wel afgetraind!!!! Als je deze groep nu bij elkaar zou kunnen halen, zou er ca. 300kg meer vlees staan. ;-)) 
Staand van links naar rechts:
? , Teun Bakker, Edje B., Cees Peet , Dick Meyer, Wim Roos, Henk Groot, Theo van Loon, ? , Herman de Groot.
Zittend van links naar rechts:
Cees Toornvliet, Jan Wessels, Frans van Ree, Piet Terreehorst, John V Rang.
Trouwens leuk om weer eens een 'ouwe' foto te zien!
Bart