TOGR 6 doet in ieder geval zijn best

Na twee blamerende nederlagen, waarbij in totaal wel 13 tegengoals werden geďncasseerd, werd zaterdag thuis nipt verloren van Heinenoord. Het werd in deze spannende bekerwedstrijd 1-2. Toch lijkt de weg omhoog weer gevonden.

In de week voor de wedstrijd woedde een verhitte discussie over hoe het spel kon worden verbeterd. Veel spelers staken hierbij een hand in eigen boezem en er werd heel wat lucht geklaard. Het moest de basis zijn voor een frisse wind door het elftal. Dit was in de eerste helft echter nog niet te zien. Door knullig balverlies op het middenveld, wist Heinenoord na een snelle uitbraak op 1-0 te komen. Er werd geappelleerd voor buitenspel, maar de anders zo uitgeslapen verdedigers van TOG gaan niet helemaal vrijuit. Een verkwikkend kopje thee bracht nieuw elan in de tweede helft.

 

 Benno en Jordi namen het voortouw en toonden veel strijdlust. Het werd al vrij snel beloond met een doelpunt. Na een snel genomen vrije trap van Bert, aarzelde Geert niet en schoot gelijk op de goal. De keeper kon het schot in eerste instantie keren, maar de rebound ging er alsnog in. 1-1. Halverwege de tweede helft scoorde Heinenoord door een geniepig overstapje uit een knap genomen hoekschop, waardoor TOG weer tegen een achterstand aankeek. De druk werd nu opgevoerd. Onno kon een aantal keer uit tweede linie op het doel schieten, maar zijn schoten brachten de keeper niet in gevaar. Een uitgelezen kans was er voor Jeroen, maar zijn schot knalde uiteen op de lat. Ondanks dit Charloise kwartiertje bleef het 2-1 voor Heinenoord. Onno‘s verzoenende reactie na afloop: ”We doen in ieder geval ons best.”. Maar of dat genoeg is? De beker kan in ieder geval niet meer worden gewonnen

 

terug