De list

 

Op de drukke dag van TOGR- Quick Boys mocht het 6e aantreden tegen het prestigieuze 17e elftal van Barendrecht. Door de drukte op en rond het clubgebouw bleek het moeilijk voor de spelers om elkaar te vinden en parkeren was nog onmogelijker. Onze immer scherpe coach gooide al zijn vernuft in de strijd en stuurde zijn manschappen telefonisch naar de dichtstbijzijnde MacDonald. Waar tot eenieders verbazing een gezellige karaoke party gehouden werd. Paul ‘disco’ Penders was verheugd  en klom het podium op voor een glorieuze vertolking van “You will never walk alone”. Daarna moest snel naar Barendrecht worden gereden om de verloren tijd weer in te halen. Jeroen, die in Brazilië dat rappe tempo niet gewend is verloor daardoor al snel de aansluiting met de TOGR colonne. Pas na een kwartier in de eerste helft werden hij en zijn meerijders gesignaleerd op het sportpark Barendrecht.

 

Strijdend als leeuwen hadden de 7 overige teamleden tot dan toe de nul gehouden. Helaas werd iedere keer zodra een van de verloren schapen de kleedkamer uit het veld op kwam rennen gescoord door Barendrecht. Ook daarna werd het swingende spel van de afgelopen wedstrijden niet teruggevonden. En liep Barenrecht helaas uit naar 5 -0.

In de wandelgangen werd er achteraf nog flink geroddeld. Een wilde afsplitsing van TOGR 6 onder de naam “Front Voor Fraai Voetbal” suggereert dat Jeroen helemaal de weg niet is kwijtgeraakt maar dat dit een van Bertel zijn befaamde “Technische en Tactische tips” betrof.  Hij hoopte de opponent te imponeren door ze met 7 man te weerstaan en de totaal geïmponeerde tegenstander daarna met het elftal te verpletteren. Om het vertrouwen in de coach niet schaden heeft Jeroen dit natuurlijk wijselijk voor zich gehouden. Het is maar te hopen dat dit ons de beker niet kost.

 

terug