PKC’85 (zes) – TOGR 6            2-0

 

Na de discrete aanwijzing in de laatste weekbrief… het inmiddels traditionele stukje van het bonte gezelschap van TOG 6. Met precies 11 eigen spelers en een volledig gediplomeerd huisarts als gastpeler trad het zesde ditmaal in Rotterdam-Oost aan tegen de rondborstige Hindoestanen van PKC.

Na helse regenbuien, een ontploffende auto, een indrukwekkende bloedneus van Jordi ‘het bodempje’ en een zeker gelijkwaardige eerste helft werd de 0-0 als ruststand aangetikt. Ook met dank aan de in regenpak gecamoufleerde scheidsrechter, welke mede door zijn paraplu beperkt werd tot een kijkhoek van 10 graden. Toch bleek hij opmerkelijk snel voor buitenspel te fluiten…

Al snel in de tweede helft kon de, ondanks barbaarse weersomstandigheden, wederom ongrijpbare Lulu de vrije man FruFru vinden die de bal in de uiterste hoek deponeerde.

Na een doorbraak op rechts met een aantal vliegende tackles en Hans “de kat van Charlois” die er toch zijn hand nog wist tegen aan te krijgen was snel daarna ook de 2-0 een feit.

Een minuut voor tijd wist de onvermoeibare Coach (bezig aan zijn tweede wedstrijd die dag) nog opkomende voorstopper Hans O te bereiken die helaas niet kon doelpunten.

Toen was het echt gedaan bij de strak leidende Pakistaanse arbiter en werd het definitief tijd voor een broodje Roti, Kurry danwel Bakeljouw voor een nederige 2 E.

 

   

terug